Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cayeena

fajnie jest isc na zakupy do jednego z najwiekszych sklepow w anglii i wydac 2ty

Polecane posty

Go艣膰 Kissi
Cayeena.....ty jestes pojebana....zal mi ciebie kretynko....obrazasz monterrey girl, a ona ma wiecej klasy w jednym palcu, niz ty w swoim pustym lbie buuuuuuahahahahahhahahaahahahahhaha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 konewka777
ale to nie o kase chodzi kretynki! CZY WY NIE ROZUMIECIE??? DZIEWCZYNA MA SIE CZYM POCHWALIC WIEC SIE CHWALI!! LUDZIE co sie z wami dzieje?? zazdrosc wychodzi z was wszystkich!! od razu mieszkcie z blotem kazdego kto ma wiecej pieniedzy i pomyslow na zycie niz wy!!!! ZAL MI WAS

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolitas
drogie dziecko, zeby duzo zarabiac, nie trzeba byc prostytutka, trzeba miec wyksztalcenie, ambicje, pewnosc siebie, byc zaradna i inteligentyna osoba tak jak ja ja na przyklad pracuje w ekskluzywnym butiku, ktorego jestem w czesci wlascicielem ( mam 40% ) ubrania sprowadzamy glownie z samego Paryza, wiec ciuchy sa drogie i ciekawe, mamy bardzo duzo klientek, plus ucze dzieci gry na pianinie, mam kilka dzieciakow tygodniowo, dostaje 20 £ za godzine tak wiec sama widzisz, stac mnie na zakupy w Selfridges i Harrodsie Wykszta艂cenie?-pewnie studia zaoczne-P艁ATNE! ambicje-fakt,偶eby znale藕膰 sobie bogatego "ksi臋cia".... Pewno艣膰 siebie-no tak, jak si臋 ma pewno艣c siebie, to mo偶na takie bzdury wypisywa膰 i my艣le膰, 偶e si臋 na kim艣 wra偶enie zrobi hehe zaradna?-bardzo uciek艂a z kraju, bo nie umia艂a sonbie tu 偶ycia u艂o偶y膰 i musia艂a wyjecha膰 "na zach贸d" do jakiego艣 frajera-no frajer nie frajer-wa偶ne,偶e przy kasie a co do inteligencji-to wystarczy poczyta膰 twoje posty :P Pracujesz w butiku tak? WOW po prostu szczyt marze艅 dla nas szarych polaczk贸w! A to,偶e w a偶 (???)40% jeste艣 w艂a艣cicielem, to znaczy ,偶e w 60%w艂a艣cicielem jest tw贸j facet!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kissi
Lolitas.....popieram calkowicie !!!!!!! Dobrze jej napsialas !!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolitas
drogie dziecko, zeby duzo zarabiac, nie trzeba byc prostytutka, trzeba miec wyksztalcenie, ambicje, pewnosc siebie, byc zaradna i inteligentyna osoba tak jak ja ja na przyklad pracuje w ekskluzywnym butiku, ktorego jestem w czesci wlascicielem ( mam 40% ) ubrania sprowadzamy glownie z samego Paryza, wiec ciuchy sa drogie i ciekawe, mamy bardzo duzo klientek, plus ucze dzieci gry na pianinie, mam kilka dzieciakow tygodniowo, dostaje 20 £ za godzine tak wiec sama widzisz, stac mnie na zakupy w Selfridges i Harrodsie Wykszta艂cenie?-pewnie studia zaoczne-P艁ATNE! ambicje-fakt,偶eby znale藕膰 sobie bogatego "ksi臋cia".... Pewno艣膰 siebie-no tak, jak si臋 ma pewno艣c siebie, to mo偶na takie bzdury wypisywa膰 i my艣le膰, 偶e si臋 na kim艣 wra偶enie zrobi hehe zaradna?-bardzo uciek艂a z kraju, bo nie umia艂a sonbie tu 偶ycia u艂o偶y膰 i musia艂a wyjecha膰 "na zach贸d" do jakiego艣 frajera-no frajer nie frajer-wa偶ne,偶e przy kasie a co do inteligencji-to wystarczy poczyta膰 twoje posty :P Pracujesz w butiku tak? WOW po prostu szczyt marze艅 dla nas szarych polaczk贸w! A to,偶e w a偶 (???)40% jeste艣 w艂a艣cicielem, to znaczy ,偶e w 60%w艂a艣cicielem jest tw贸j facet! Co do sprowadzania ciuch贸w-to wielka mi filozofia! A skoro uczysz dzieci gry na pianinie, to te偶 nie masz si臋 czym chwali膰, bo 偶adne mi to osi膮gni臋cie! Tak偶e nie zrobi艂a艣 na mnie 偶adnego wra偶enia-albo nie, zrobi艂a艣, wstyd mi,偶e tacy ludzie jak ty reprezentuj膮 nas za granic膮-a potem si臋 dziwi膰,偶e na 艣wiecie polaczk贸w nie lubi膮-hehe nie dziwie si臋-oby tylko najmniej takich jak ty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leather09
hahahaha zazdrosne zebraczki z Polski

Udost臋pnij ten post

Kissi.....dzi臋kuj臋 za poparcie, ale nie musisz mnie broni膰, bo naprawd臋 szkoda s艂贸w na ni膮... A co to za ambicje...praca w butiku, niewa偶ne czy ekskluzywny czy tani, nie chcia艂abym do ko艅ca 偶ycia uk艂ada膰 rzeczy na p贸艂kach, itp... A swoj膮 drog膮 to jestem ciekawa, kto jest tym owym ksi臋ciem...pewnie jaki艣 Turek, kt贸ry robi przekr臋ty.... Ambicja i zaradno艣c, ze pozazdro艣ci膰!!!!

Udost臋pnij ten post

ona jest za g艂upia,偶eby pomy艣le膰, wi臋c pisze bezsensu jakie艣 pierdo艂y-dziecko ty my艣lisz,偶e masz super 偶ycie? To ty chyba nie wiesz, jak super 偶ycie wygl膮da! Szkoda tylko,偶e jeste艣 a偶 tak ograniczona!!!!

Udost臋pnij ten post

jedni wydaja pieniadze na glupoty moim zdaniem, czyli na mega drogie ciuchy inni pomagaja biedniejszym i potrzebujacym a jeszcze inni kupuja ksiazki lub ksztalca sie (bo do nauki, nawet studiow dziennych sa przeciez potrzebne pieniadze) a jeszcze inni podrozuja za ciezko zarobione pieniadze kazdy swoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalllka
zalosna prowokacja....by wqrwic tych co s e na to pzowolic nie moga:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalllka
wlasnie kazdy wydaje na co chce....wkurwia mnie tesh taka krytyka tych inteletulaistow o dupe otluc ze jak ktos s ecicuhy wydaje jets pustyz elepeij an ksztalcenie i pomoc jassne:> Wogole to od ans zalezy czy nie przegapimy sweej szansy i noe zrobimy czegos afjnegow zyciu by nas bylo na wiele rzeczy stac...:) a to z e ktos kocha luxus to nic zlego wazne by nie uwazal sie [rzez to z akogos lepszego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kreska77
widzisz llalka :) teraz wiesz, o co chodzilo autorce tego topicu:) moze i jest zapatrzona w siebie dziewczyna, ale stac ja na drogie kosmetyki, ubrania, wytworne restauracje, wakacje na wyspy Kanaryjskie, zakupy w Rzymie o czym ty i 99 % z kafeteri mozecie sobie pomarzyc :) takie jest zycie niestety:)

Udost臋pnij ten post

Materialistka Fajnie mie膰 pieni膮dze ale przyjemniej jest jak kto艣 ma jescze klase.P.Cayeen chyba jej brak, poniewa偶 dama nie chwali si臋 swoimi zasobami materialnymi itp, jest to dla niej naturalne wi臋c nie musi tego og艂aszac wszem i wobec. Radze wydac trosze funt贸w na kurs dobrego zachowania, w ostateczno艣ci troche mo偶na si臋 nauczy膰. ZdDobrego smaku jednak trudno wyszkoli膰 Jednak nale偶y przyzna膰 偶e Polacy nie potrafi膮 zaakceptowac lepszej pozycji i statusu innych ludzi ale to juz inna kwestia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 //////////////////////////////
kazdy z nas dostaje w zyciu to, no co zasluguje -to jest cytat z tej panienki,na marginesie sta艂a 艣piewka naszej drogiej kole偶anki,ona ciagle zaklada takie debilne topiki ,bo j膮 podnieca z艂o艣膰,zazdro艣膰 i lubi zwyczajnie z艂e emocje,

Udost臋pnij ten post

tak dla jasnosci to co ty chesz kupic za 400 funt贸w w Harrodsie?? Szminke czy waciki?? Jak ja ostatnio tam by艂em to wyda艂em yyy... na polskie to by艂o 7 .600 z艂. Nie wiem ile to funt贸w na SERIO M脫WIE !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porucznikowa
Rzuci艂y艣cie si臋 na autork臋 jak sfora w艣ciek艂ych ps贸w. I 偶e g艂upia , 偶e pusta , 偶e klasy nie ma , 偶e mo偶e i ma pieni膮dze , ale przepuszcza na bzdury (kto i gdzie ustali艂 , jakie wydatki s膮 "porz膮dne' , a kt贸re to "bzdury" ?) , 偶e studia ma zaoczne i 偶e ma m臋偶a przekr臋ciarza. Sk膮d te wszystkie wnioski ? Nie rozumiem , dlaczego was jej wypowiedzi i przechwa艂ki tak dra偶ni膮. Mnie te偶 nie sta膰 na drogie rzeczy i du偶e zakupy , nie mam l艣ni膮cego auta , ale nie wkurza mnie , 偶e kto艣 ma i o tym m贸wi. Niech si臋 tym chwali , jak mu to sprawia przyjemno艣膰. Co mi do tego. Mi od tego ani nie przyb臋dzie , ani nie ub臋dzie. Macie jakie艣 kompleksy i chcecie wszystkim tu udowadnia膰 , 偶e takie jeste艣cie wspania艂e i warto艣ciowe , 偶e nie uciekniecie z biednego kraju , tylko b臋dziecie tu do ostatka sta艂y jak reduta oprdona , a jakby艣cie mia艂y du偶o pieni臋dzy , to by艣cie wydawa艂y na ksi膮偶ki , kursy saw艂arwiwru i organizacje charytatywne. Id藕cie si臋 zaj膮膰 czym艣 z klas膮 , warto艣ciowym i po偶ytecznym dla ludzko艣ci , zamiast kogo艣 miesza膰z b艂otem na forum. Przecie偶 wam nie przystoi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to mo偶e...
autorka topicu powie nam jeszcze ile ma latek co...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porucznikowa
z艂y nick wybra艂a艣 sugeruje adwokat Suczki ewentualnie lubie liza膰 bogate dupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porucznikowa
nie li偶臋 dup , nie postrzegaj ludzi wed艂ug swoich wzorc贸w zachowa艅 po prostu nie lubi臋 niesprawiedliwych os膮d贸w i obrzucania kamieniami ka偶dego , kto m贸wi , 偶e ma pieni膮dze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty materialgirl
Wydaje mi sie ,ze wiekszosc osob denerwuje nie to,ze ta kobieta jest bogata,tylko,ze taka "plytka"!I gdybys sie poruczniczko troche na psychice ludzkiej znala ,wiedzialabys,ze autorka topiku ma spore kompleksy ,ktore leczy na tym forum zakladajac tak "interesujace "topiki!Ona mimo ,ze siedzi juz dlugo w tej Anglii i zanosi sie ,ze juz tam zostanie,to dla Anglikow na zawsze zostanie Poleczka,dorobczykiem,obywatelem drugiej kategorii.Czuje sie gorsza od Anglikow i chce sie chociaz dowartosciowac na polskim forum.Chce sie poczuc ksiezniczka,ktora w Anglii nigdy nie bedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to jest
Anglicy ,nie chca zaakceptowac nawet Madonny,jako prawowitej mieszkanki Anglii,a co dopero nasza "ksiezniczke" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to jest
Anglicy ,nie chca zaakceptowac nawet Madonny,jako prawowitej mieszkanki Anglii,a co dopero nasza "ksiezniczke" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jezeli ta ca艂a
historia to prawda to musze si臋 zgodzic. Szlachciank膮 nigdy nie zostanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty materialgirl
A juz calkowita zagadka jest dla mnie to,ze taka pani z wyzszych sfer przesiaduje na naszej "szarej,brudnej,biednej" kafeterii.Ma tak wspaniale zycie,jest przeciez tyle sklepow i tyle metek,ktorych jej brakuje do kolekcji,wiec jakim cudem taka swiatowa pani ma czas na pisanie po kafeteriach,w dodatku POLSKICH!!!!???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a przepraszam
czy w domach wariatow schizofrenicy maja dostep do internetu?To by duzo wyjasnilo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porucznikowa
Mo偶e ma kompleksy , ale ja si臋o co inne pytam : dlaczego was to tak denerwuje? Niech ma kompleksy , niech si臋z nich leczy na kafeterii , niech si臋chwali niech sobie b臋dzie dorobczykiem , niech si臋 dowarto艣ciowuje , czemu wam to nie lata ko艂o dupy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty materialgirl
Wiesz poruczniczko dlaczego?I tak jest zle na tym swiecie.Duzo ludzi robi glupstwa tylko dlatego ,ze inni to akceptuja.Akceptujac czyjas glupote,potwierdzasz wlasna.Sorry,ale na debili mam alergie,dlatego jak mi taka matrona wypisywac zacznie jaka to ona bogata i wspaniala,to nie moge no.Nie dlatego,ze jej zazdroszcze.Sama tez mieszkam za granica,zyje w szczesliwym zwiazku i na brak kasy nie narzekam,ale to nie o to chodzi!W porzadku jestem nietolerancyjna,bo nie toleruje glupoty i prymitywizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to bywa
jak z dziada zrobi sie "pan" ;)

Udost臋pnij ten post