Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preferencje

choraaa

Polecane posty

Gość preferencje

rozchorowałam się:(( jutro mam szalenie wazną impreze, a ja chora...Poradzcie mi co mam zrobić! byłam juz u lekarza dostałam bioparox i eurespal...ponad to wit. C i cholinex...myslicie, zę do jutra się podkuruje?

Gość k o s
jak dostałaś eurespal i bioparox to pewnie ledwo mówisz. Imprezę musisz odpuścic. potraktuj to jako zrządzenie losu, że tak musi być... :) albo po porstu okaż się rozsądną dorosłą osobą, dbającą o swoje zdrowie, w końcu to nie ostatnia impreza w Twoim życiu. A jak pójdziesz na nią, to możesz dostać zapalenia płuc i kto wie... (mam nadzieję ze nastraszyłam skutecznie) W łózku leżeć!

Gość na pewno nie

Gość preferencje
tyle, ze jest to studniówka:(((

Nic nie jest ważniejsze niż zdrowie!Nawet, jesli to szansa Twojego życia to będą następne za zdrowie masz tylko jedno i wierz mi, że nawet zwykła grypa, jeśli ją zaniedbasz, może zafundować Ci dolegliwości na kilka lat do przodu!

Gość k o s
trudno że studniówka - ja np najlepsze wesele w historii rodziny przeleżałam w łózku z zapaleniem zatok. Byłam wtedy okrutnie nieszczęśliwa. ale przeżyłam. Żyję, mam się dobrze i wiele innych superowych imprez było i będzie

Gość preferencje
moze uznacie, ze jestem głupia, ale ja nie zrezygnuje z tej imprezy!! studniówkę ma się tylko raz w zyciu...byłam u lekarza i nie zabronił mi tam iść, a teraz tylko sie zastanawiam nad jakimś doraźnym lekiem przed samą imprezą na lepsze samopoczucie. Nie mam gorączki/ nie słychać ,,szmerów" w płucach/ a głos mam taki sobie...nie zrezygnuje

Gość k o s
no to po co dziewczyno się żalisz ?i tak zrobisz co zechcesz

Gość preferencje
kos sama sie zastanawiam po co sie żale...Mam nadzeje, ze nie będę załować swojej decyzji

Gość ja bym poszła
dzisiaj poleż w łózeczku, a jutro pewnie będzie lepiej, a jak się będziesz źle czuła to zawsze możesz wyjść :) powodzonka i udanej zabawy STUDNIÓWKĘ MA SIĘ TYLKO RAZ :P