Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony

po czym można poznać że chłopak podoba się dziewczynie???

Polecane posty

Gość Idź do wróżki

Gość raLph
>zaciekawiony< ....miała .....ups ja to mam szczęście ....:D:D:D powodzenia ....pewnie tak jest ;)

wiesz nie wierzę we wróżki raLph teraz za bardzo nie rozumiem Twojej wypowiedzi - sorrki czy mógłbyś troszkę jaśniej napisać

Gość Idź do wróżki
Bo nie poznałeś prawdziwej. Prawdziwa wróżka by ci powiedziała czy warto interesować się tą dziewczyną

Gość raLph
....moje szczęście polega na tym że dziewczyny odbierają moje nicki że jestem facetem a faceci że jestem dziewczyną :D:D;)powodzenia myślę ze podobasz się dziewczynie z którą się spotkałeś , koleżanka znajdzie sobie innego chłopaka ;)

Przepraszam raLph - właśnie zrozumiałem - przepraszam że tak późno :D:D:D Jeszcze raz dziękuję Ci za podporę i zrozumienie

jeśli ona chce sie spotkac ponownie to jest wszytsko dobrze:) , pewnie podobasz się jej koleżance i dlatego ona nie wie co ma zrobić ;)

a ja mogę jakoś pomóc podjąć jej decyzję - a nie chcę być nachalny - nie potrafię też - ale jeśli będę myślał że mam szansę - choćby najmniejszą to przełamę się i poproszę aby ze mną się widywała - może rozwinie się to w coś bardziej poważnego :) - rozmarzyłem się

Gość raLph
nie przepraszaj....powodzenia ....serio,serio ;)

Gość Shenk Nadzorca
Spytaj jej, że niby dlaczego jej koleżanka miała by być na nią zła. Wiesz jak to u mnie wyglądało... jedna dziewczyna spotykała się ze mna tylko po to by pieprzyć jką to ona ma fajną wolną koleżanke itp Gdy jej powiedziałem to fajnie ale twoja koleżanka mnie nic nie obchodzi. To było to ostatnie nasze spotkanie. Wiesz jak możesz zrobić weź numer do tej koleżanki i wyślij eske w stylu " Wiesz Magda mi się bardzo podoba, a ty jesteś jej przyjaciółką, jak myślisz mam sznase itp " Po takiej esce koleżanka powinna odpuścić i już nie będzie rzadnych problemów, żebyście byli razem :)

wiesz ja tej jej koleżanki nie znam - chyba że z widzenia, ale nie wiem dokładnie nawet. Ale dzięki za poddanie pomysłu - tylko jak ten nr zdobyć - i żeby ta która mi się podoba nie pomyślała że działam na 2 fronty

najlepszym lekarstwem jest szczera rozmowa... porozawiaj z nią....

Gość Shenk Nadzorca
No właśnie ten numer bierzesz od tej która ci się podoba :). Skoro jesteś już wspólnym tematem tych dwóch pań (twoja koleżanka wiedziała, że podobasz się innej), to jak wyślesz sms tamtej to na 99% ona powie jej o nim.Wiec wszystko same między sobą wyjaśnią.Jeśli tamta ma honor to odpuści, a wy będziecie żyli długo i szczęśliwie:)

zawsze trzeba patrzeć na świat pozytywnie, będę trzymała za Ciebie kciuki! :)

wróćmy do tematu bo trochę odbiegłem od niego pytając się Was o zdanie - jestem wdzięczny wszystkim którzy zechcieli poświęcić swój czas i odpowiadać na moje wątpliwości i pytania A teraz piszcie prosze jakie są oznaki że chłopak może podobać się dziewczynie - może też jakiemuś nieśmiałemu pomoże :)

Gość stellllla
kiedy kobieta patrzy na Ciebie w tak wyjatkowy sposób, tak ciepło, czule, a jej wzrok czujesz na całym swoim ciele.... kedy usmiecha sie do Ciebie... stara sie być gdzieś blisko... nieoniecznie przy tobie, bo przeciez moze byc niesiemała i mieć obaway bycia zbyt blisko Ciebie,gdy mówi do Ciebie patrząc Ci głeboko w oczy i słucha Cię z tak ogromna uwagą to znaczy że PODOBASZ SIE JEJ ;)

Gość Mandiq
A jak często się widujecie? Bo jeżeli macie częsty kontakt to jest szansa na rozwijanie znajomości :)

obecnie oboje jesteśmy zajęci nauką - widujemy się 2-3 czasem 4 razy w tygodniu,ale myślę doążyć do jak najwięcej tych spotkań - na ile pozwoli nauka i czas - tak myślę biorąc pod uwagę Wasze wypowiedzi

bardzo mi się podoba ta z którą dziś się spotkałem - chciałbym aby nasze spotkania przerodziły się w coś poważniejszego - lecz niestety to nie odde mnie tylko zależy

Gość hmmmmmmmm..........
no to chyba powinieneś delikatnie dążyć do częstych spotkań :)

Gość Mandiq
A ile wy macie lat ?? bo kobiety to wiesz.... ;) w różnym wieku różnie okazują to zainteresowanie facetem! :)

Gość Mandiq
Czyli że ona nie ma jeszcze 20 lat?? Jeżeli jest tak młoda to może jeszcze wykazywać symptomy speszenia... ;) o jakich wyżej pisano ale jeżeli jest starsza to będzie już inaczej reagować, dojrzalej... Czy ona jest nieśmiała ? Opisz ją jeszcze to będzie łatwiej coś poradzić :)

jest starsza niż 20 lat - choć niewiele W rozmowie powiedziała mi że jest dość nieśmiała - choć nigdy tego nie zauważyłem - jak wspomniałem ma cięty języczek, Dobrze mi się z nią rozmawia - nie wiem co jeszcze napisać o niej - dla mnie jest po prosty super :D

Gość Mandiq
Chcę ci jakoś doradzić jeszcze ale nie wiem o co chcesz spytać, podaj jakiś konkret może. Czyli dziś się z nią spotkałeś pierwszy raz ? czy widzicie sie kilka razy w tygodniu bo trochę się pogubiłam ;)

Gość Mandiq
Dziewczyna która ma ponad 20 latjuż dość wyraznie zwykle okazuje czy jej się chłopak podoba czy nie :) o ile jest sama, nie ma kogoś i jest zainteresowana nawiązaniem bliskiej znajomości, to już nie jest nastolatka która będzie miała rumieńce na twarzy... ;)

Gość Lalka77
Po niczym. :) ja nie daje po sobie poznac i jest niezla zabawa hehehe :)