Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony

po czym można poznać że chłopak podoba się dziewczynie???

Polecane posty

Ona nie potrafi zrozumieć że ty masz sesje i narazie musisz się więcej uczyć ? Ile ona ma lat?

Ona nie potrafi zrozumieć że ty masz sesje i narazie musisz się więcej uczyć ? Ile ona ma lat?

Gość pytanie111
:/

Gość pytanie111

Gość pytanie111

Gość pytanie111

To ja nie rozumiem dlaczego ona tak postępuje. Przecież nie musi spotykać sie z innymi facetami tylko dlatego ze ty nie masz czasu.

sądze ze powinieneś jej powiedzieć ze nie podoba Ci się to ze ona wychodzi sobie z innymi , że tak się postępuje. Szczera rozmowa jest tu potrzebna:) jesi chcesz pogadac to jest moje gg: 2329457

może będzie to troszke \"inne niż wszyscy\" ale jeżeli kobieta czuje do ciebie jaki kolwiek \"pociąg\" (nie koniecznie sexualny) będzie wydzielać feromony które nie będziesz w sposobie nie poczuć .. uwielbiam ten zapach bardzo pociągająco wpływa na mężczyzne, ale ja sie potrafiłem nie raz temu oprzeć :) Nie martw się, napewno to poczujesz ;) pozdro \"zaciekawiony\"

czesc mam prozbe odpowiedzcie mi na to pytanie bo jeste niepewny dziewczyna pare dni wczesniej napisala mi ze teskni za mna ze ja do mnie ciagnie i takie tam powiedziala ze chce ze bym do niej przyjechal wiec bylem u niej teraz w czwartek bylo fajnie gadlaismy ze soba gdzies godzine u niej na gorze kazalami usiasc na kanapie a ona usiadla na fotelu po godzinie rozmawiania zaczela na mnie sie caly czas patrzec i to nie w czasie rozmowy i oczka jej sie swiecily po chwili usiadlakolomnie na kanapie i zaczelismy sie wyglupiac a potem calowac z jezyczkiem prosze wypowiedzcie sie na ten temat czy ona jest mna zainteresowana?? czy to znak ze liczy na cos wiecej

Gość U mnie pod kaloryferem pojawił
się TŁUC. Tłuk się tam najpierw przez około pół godziny. Jak wyszedł z pod kaloryfera to schowałam się za drzwiami ale wtedy z zamka od drzwi wyszła fansófka i mnie ókóła mimo, że nie papkowałam! TŁUC jest to bardzo gruby gwóźdź o średnicy około 30 centimetrów, który wydłuża z pod kaloryfera w wyniku papkowania. Przed jego wysunięciem się z pod kaloryfera strasznie się tam tłucze i wali robiąc straszny rumor i hałas. W wyniku tego grzejnik może runąć na ziemie i zamienić się w proszek metalowy w wyniku papkowania, kaloryfer niemiłosiernie się łuszczy i drga i ulega całkowitemu samozłuszczenoiu i samosproszkowaniu.