Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony

po czym można poznać że chłopak podoba się dziewczynie???

Polecane posty

Gość Pytanko*
Do zaciekawionego - a czy ty wiesz czy ona jest sama (nie ma kogoś) na pewno, bo jak ma to inna sytuacja zupełnie i trzeba będzie ją zdobyć!! I jak się za to zabierzesz??? To jest podstawowe pytanie ;)

Gość Maciek daj już spokój
:P

Gość Maciek daj już spokój
:P :P :P

Gość Pytanko*
Kokietuje cię? To też jest czasem dobra wskazówka, chociaż nie w każdym przypadku...

Wiesz do tej pory spotykaliśmy się przypadkiem na przystanku itp. dziś pierwszy raz spotkałem się z nią aby porozmawiać - wiesz spotkanie koleżeńskie. Ja jestem bardzo nieśmiały i nie umiem zapytać dziewczyny wprost czy będzie chciała się ze mną spotkać - wiem też że jest sama. Teraz zapewne dalej będziemy się widywać na przystanku ale bym też chciał się widywać częściej - na ile obecnie pozwoli nauka. Mam proste pytanie dziś w czasie rozmowy patrzyła się na mnie, uśmiechała się, miło się rozmawiało i nie wiem czy mogę wziąść te oznaki za zachętę że mam choć nikłą szansę u niej. Zgodnie z wcześniejszymi wypowiedziami oznacza że tak

Gość Mandiq
Autor topiku poszedł spać jak mniemam.... ? :)

to że wogóle zgodziła się na spotkanie i że była miła , dobrze się wam rozmawiało działa na Twoją korzyść .Nie nakręcaj się za bardzo , żebyś później nie był rozczarowany , ale jeśli ona zgodzi lub juz zgodziła się spotkać z Tobą ponownie tzn że jest zainteresowana czymś więcej:D:D:D

Gość Mandiq
Ja myślę tak: to że patrzy na ciebie w czasie jak z tobą rozmawia nie gwarantuje jeszcze zainteresowania tobą na 100% w takim sensie w jakim ty to rozumiesz. Patrzy na ciebie bo gdzie ma patrzeć jak rozmawiacie ??? ;) Ważne jest czy patrzy ze szczerym zainteresowaniem, czy odpowiada ci chętnie na pytania nie zdawkowo, a pozatym... jeżeli zgodziła się na pierwsze spotkanie z tobą to chyba już jest dobry znak, prawda? Zakładam że nie odbyło się ono na przystanku ;) tylko gdzieś byliście razem? Ale kobieta ponad 20-letnia może cię trochę zwodzić, wiesz... t o nie jest już naiwna nastolatka, więc musisz być bystry i uważny :)

Gość Dziewczyny stosują
różne gierki by sprawdzić faceta.......... ;)

dzięki za zainteresowanie :) Zdaje sobie sprawę, że to okazywanie zainteresowanie może być niezobowiązujące. Ja sam nie wiem co myśleć dlatego też zadałem pytania Wam. Teraz szczerze mówiąc nie wiem co robić :(((

Gość Teraz to powinienes
umówić się z nią na drugie spotkanie :) Chyba że masz z tym jakiś problem ;) ???

Gość aliice
Do zaciekawionego: -- Ja nic z tego nie rozumiem, serio! Co ona ci powiedziała ? Że koleżanka będzie zła że sie z tobą spotyka ?!! A co przepraszam koleżanka ma do tego? zwodzi albo robi w trąbę i nie wie jak odmówić, tak sądzę. Może w ten sposób daje ci do zrozumienia że nie podobasz jej się aż tak jak myślisz? Dziwne jak dl a mnie, hmmm... Ona ma 20 lat? I taki argument? Jakaś bzdura, sorry za szczerość...

Dzięki aliice za szczerość. Jak prosiłem na samym początku - wypowiedzi mają być szczere - nawet gdy może zaboleć.Pozdrwaiam

Gość aliice
No sorry ale to dla mnie dziwne... Rozmawialiscie juz o spotykaniu sie iona wysunęła taki dziecinny argument, no to świadczy to dla mnie o tym że albo cie zwodzi albo nie chce odmówić wprost. Hm, a macie jakieś wspolne towarzystwo żeby się widywać częściej ...na stopie koleżenskiej czy zostaje tylko ten przystanek... ??

Gość ja ci radzę sprawdź
jaki ona ma znak zodiaku i przestudiuj horoskop :) ! Czasem można coś wykombinować tym sposobem poznać lepiej charakter, nie na sto procent ale zawsze coś więcej się dowiesz. no chyba że wiesz jaki ona jest znak?

Gość ja ci radzę sprawdź
jak to jest blizniak to nie rozszyfrujesz, bo bedzie miała dwie twarze zawsze ;) kiedyś miałe dziewczynę bliźniaka i nie mogłem zgadnąć co myśli ;)

aliice - najprostszym sposobem byłoby zapytać ją wprost - lecz ja na to nie umiałbym się zdecydować - chyba zostawię tak jak jest - stopa koleżeńska :/ Znam jej datę urodzenia a zatem i znak

Gość aliice
ten pomysł z horoskopem mi się podoba chociaż sama do końca nie wierzę we wróżby ale coś w tym zawsze jest, ziarnko prawdy :) A ty jaki jesteś znak, zaciekawiony ? :) Ja jestem rak i po mnie facetowi łatwo zgadnąć co myślę raczej zawsze :)

Ja natomiast jestem lwem - ale nie wierzę we wszystkie wróżby. Po znaku nie można ocenić człowieka tylko po charakterze

Gość ja ci radze sprawdź
Ejj no walcz, nie poddawaj się chłopie! To co ona jest? Może mam jakąś koleżanke z tego znaku to coś podpowiem.... jakieś podobieństwa czasem są...

Gość aliice
Nie czytałam wszystkiego dokładnie od początku, więc nie wiem czy masz jej nr tel. Mógłbyś jej wysyłać czasem miłe smsy... i zobaczyć jak reaguje, co odpisuje.... ? Jak nie zaczniesz działać to ona nic nie robi w twoją stronę jak ma taki cięty języczek jak piszesz ;) Pewnie to dość dumna laska i chce żeby ją zdobywać..... tak sądzę, choć za mało danych napisałeś żeby coś więcej wnioskować.

Gość byczapora
dla mnie to wyglada tak , ze podobasz sie jej kolezance, a ona zrobila rozpoznanie srodowiske. A NA ZNAKI ZODIAKU NIE LICZ, BO TO NIE MA ZNACZENIA. JEDYNE CZYM SIE ROZNI MAJOWY BYK OD JAKIS JESIENNYCH BLIZNIAT CZY WAG, ZE DOSTAJE WIEKSZA DAWKE WIATMINY D PO URODZENIU (SŁOŃCE)

Gość jesienne bliźnięta
??? a cóż to takiego?

Mam jej telefon Jeśli było to \"rozpoznanie środowiskowe\" no to raczej nic odde mnie na temat jej koleżanki się nie dowiedziała - bo jak pisałem wcześniej to jej koleżankę znam najwyżej tylko z widzenia

Gość MarryCharry
-> Ubiera sie lepiej niz zwykle+ makijaz opowiednio dobrany!!! + perfumy :):):) -> Usmiecha się i zerka na Ciebie -> Kokietuje badz ploszy sie -> dziwnie czesto sie spotykacie -> promienieje na twoj widok;];] -> bawi sie branzoletka, lancuszkiem, kosmykiem wlosow A co do tego tekstu o kolezance, to ja mysle podobnie jak osobki wyzej: Prawdopodobnie ma psiapsiole, ktora sie w tobie zakochala i np ona poprosila ja, aby sie z toba umowila i wybadala Ciebie, no wiesz jaki jestes z charakteru itp... Ja sama czesto tak robie z najlepsza friend.. Moze to oznaczac ze Wcale nie jest toba zainteresowana i tylko dowiaduje sie dla kolezanki.. i sama nie chce sie juz z toba spotykac... Moze tez tak byc, ze wlasnie friend jej zdradzila,ze ty sie jej podobasz i ona sama nie wie co robic.. bo rowniez jej sie podobasz... Ogolnie dziewczyny w takich sytacjach najczesciej rezygnuja z faceta i wybieraja przyjacioke.. z ktora sa dluugo zwiazane.. W tej sytuacji musialbys to tak rozegrac, zeby ta jej kolezanka wyraznie zaznaczyla,ze rezygnuje z Ciebie->(dobry byl pomysl z smsem) i wtedy moglbys byc z ta dziewczyna, bo ona wtedy mialaby wolna reke i nie musialaby rezygnowac z przyjazni Wreszcie 3 opcja.. poprostu Cie olewa i niemiala co wymyslic, wiec wymyslila taki infantylny text.. widocznie nie majac odwagi powiedziec wprost,ze ja nieinteresujesz!! Teraz pozostaje CIe sie dowiedziec, ktora to sytuacja i odpowiednio wszystko rozegrac!!!

Gość aliice
to nic prostszego!! :) Spróbuj z nią w ten sposób nawiązać kontakt - sms to jest super sposób na sprawdzenie jej zainteresowania tobą- co ci odpisuje, jak szybko, itd.Tylko nie przesadź z ilością ;) A z tymi znakami zhoroskopu można zawsze coś podpowiedzieć, zgadzam się z /a ja ci radze sprawdź/ z jakiego ona jest? Niektóre cechy się pokrywają czasem....

Gość Mandiq
No widzę że debata trwa dalej ....... :) To może jeszcze pomoże jakiś jej opis bliższy? Czy to jest dziewczyna o typie bardziej sportowym ;) wiesz bezposrenia i na luzie czy raczej taka elegancja chodząca z dumnie podniesioną głową ? Od usposobienia też zależy jak się będzie zachowywać do mężczyzny..... napisz coś więcej o niej. Czy jest bardziej otwarta, łatwo nawiązuje kontakty czy raczej skryta nacodzień??