Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony

po czym można poznać że chłopak podoba się dziewczynie???

Polecane posty

MarryCharry wypisane punkty przez Ciebie zgadza się :1,2,być może 3 i ostatni co do promieniowania na mój widok - nie umiem ocenić. Co się tyczy koleżanki - jej koleżanka mnie nie interesuje- tak bywa -a z tych 3 opcji to nie wiem dlatego pytałem się Was - a zapewne to będzie ta 1 lub 3 opcja - takie moje szczęście :(:(

Nie mam z nią zajęć - więc nie wiem jaka ona dokładnie jest. Ma dużo znajomych - więc chyba łatwo nawiązuje kontakty. Ładnie ubiera się ale nie tak aby odebrać to jako wywyższenie.

Gość MarryCharry
Przypomnij sobie czy byly jakies wstawki o przyjaciolce czy kumpeli.. W stylu: Wiesz jaka Anka jest swietna.. Zazdroszcze jej stylu ubierania.. itp..?? Jesli nawet słowkiem nie wspomniala o kumpeli to napewno to niebedzie opcja nr 2:) czyli wywiad..

Gość MarryCharry
mialo byc napewno nie 1 czyli wywiad.. :P:P:P

O kumpeli było tylko jedno zdanie - że będzie na nią zła jak się dowie że będziemy się spotykać i że jest to fajna koleżanka To wszystko - ale mój charakter - nie dobry - nie wiem co mam myśleć na ten temat Dlatego zadaje pytania i jestem bardzo wdzięczny że chcecie mi odpowiadać :)

Gość aliice
Masz jej nr tel. więc może po prostu wyślij sms, zaproś ją na kawę, piwo, czy cokolwiek co lubi (jeżeli to wiesz) i przynieś jej różę :) To będzie wyraźny znak, nie musisz więcej nic mówić, tylko sprawdź reakcje :) To proste!

Gość Czy ona jest baranem
Jak jest to bedizesz musiał się nachodzić wokoło niej ;) !!

Gość aliice
Wyślij sms i nie zastanawiaj się! :) Jak nie zaczniesz czegoś robić to się nie dowiesz. Masz jakieś kompleksy?? Myślisz że mogłbys jej się podobać jako facet ?

Gość MarryCharry
ja bym sie sklaniala do 2 lub 3:):) Najlepiej zrobisz jak wyslesz jej smska tak jak ci radzili.... i wszystko bedzie wiadomo po stylu odpisania.. Napisz,ze myslales sporo o niej, nie mozesz sie od tych mysli uwolnic i chcialbys sie z nia spotkac jakby miala czas... -> Jesli odpisze, ze chetnie to wszystko jasne:) -> Jesli beda wykrety,ze nrazie ma sporo nauki i moze kiedy indziej to znaczy,ze nie jest zbytnio toba zainteresowana< tylko nie proponuj konkretnej daty spotkania bo wtedy moze sie tak zdazyc,ze rzeczywiscie nie ma czasu> Jesli odpisze,ze narazie nie ma czasu to znaczy,ze kreci-> bo godzinka na kawe zawsze sie znajdzie.. Ciekawa jestem jak sie to wszystko wyjasni!!:*

Gość aliice
Ale ja pytam czy czujesz się atrakcyjny jako facet po prostu! :) Jeśli tak to nie zastanawiaj się długo tylko zaproś ją gdzieś i...... zobaczymyco dalej będzie :)

Gość BoDix
A jest w niej jakiś sex wogóle ??????? ;)

nie oceniam siebie jako atrakcyjny - ale też nie jestem brzydki (mam nadzieję -ktoś inny powinien oceniać)- uważam że moim największą wadą (zapewne jedną z wielu) jest to że poprostu nie mogę przełamać swojej nieśmiałości i zawsze zakładam to co najgorsze - ale jak mnie ktoś widzi to nie powiedziałby o mnie to bo zawsze się śmieję mimo że wcale mi się nawet nie chce - po co kogo innego mam dołować :)

Gość aliice
Ja tu zajrzę niedługo i zobaczę jak się rozkręca sytuacja, na razie życzę powodzenia! :)

Gość Nigdy nie spotkałam
nieśmiałego lwa!!!!! :) To jakiś ewenement!!

Gość MarryCharry
wiesz cio jest to mozliwe,ze nie zachowujesz sie jak stuprocentowy lew-> ja akurt wierze w horoskop opisowy znaku.. zalezy jaki masz ascendent.. mozesz napisac kiedy sie dokladnie urodziles, w jakim miescie i o jakiej godzinie..?? I sie wszystko wyjasni dlaczego jestes niesmialy...

Gość ja ci radze sprawdź
Walcz chłopie i daj znać jak poszło!

przerobiłem już znaki zodiaku od podstaw zarówno z ascendentami - europejskie, chińskie, celtyckie, księżycowe - częściowo zgadzają się cechy psychiczne jak i fizyczne (tak przynajmniej mówią mi znajomi) Musimy jednak pamiętać że każdy człowiek jest inny a opis znaków to na ogół spis cech które dotyczących ogółu ludzi

Gość skąd jesteś zaciekawiony
z jakiego miasta? :)

słuchaj napisz jej smsa ze bardzo miło Ci się rozmawiało , i chętnie spotkałbyś się ponownie (na kawe lub coś wymyś:P) , i czy ona ma ochote :)

Gość MarryCharry
wiesz cio?? pisales,ze macie wspolnych znajomych.. w takim razie nie widze,zadnego probemu, zebys mogl sie dowiedziec czy jej na tobie zalezy.. umow sie z jej friend.. pod jakims pretekstem.. i zagadaj szczerze' wiesz podoba mi sie Ulka myslisz,ze mialbym u niej sznase??' I juz wszystkiego sie dowiesz.. jesli to ejj dobra friend to nic jej nie wygada.. :)

Gość Psychoza
Eh.. Ja przy mężczyźnie , który mi się podobał zachowywałam się bardzo dziwnie...czerwieniłam się, jąkałam, bredziłam, serce mi waliło itp.. Teraz to jest tak,że śmieję się na jego widok jak głupia, czasem zerkam, ale ograniczam się:P...ale z tym,ze chciałabym przy nim być to się nie zgodzę, bo raczej odsuwam się od niego....dziwna jestem..

wiesz psychoza coś w tym jest..czasem tez dziwnie sei zachowuje,podoba mi sie strasznie ale trzymam go na dystans i np nie odbieram telefonu,nie chce zeby pomyslal ze moze mnie miec tak latwo

eeeee ?????? no to czego ty chcesz możesz mi wyjaśnić ?

Gość Psychoza
tyniak---> Wiesz...moje zachowanie jest głupie, bo odniosłam wrażenie ,że obiekt moich westchnień (nazwijmy go tak) pomyślał,że naśmiewam się z niego....:( A odsuwam się od niego...bo ja wiem, jak zareaguję jak będzie tak blisko mnie?:P

yyy, dziewczyny czy moglibyście wyjaśnić filozofię swojego postępowania ?