Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cień i Mrok

DLACZEGO KOBIETY SĄ DO NICZEGO???

Polecane posty

Gość umcia
takiej dziewczyny nie poznasz na dyskotece, bo z reguly9nie zawsze) nie zadaje sie z tkaimi discolaskami. moze w klubie, w pubie itd...

Gość Cień i Mrok
Brida, moze należysz Ty i Twoje znajome do chlubnego ginącego gatunku. Na każdej pustynii są wszak oazy. Ja niestety bez wody gine już na piasku. Szczęściarze życjacy blisko Was.

Polecam siebie. Bardzo twardo stąpam po ziemi,na tyle twardo,że wydaje mi się żeś maruda,nie facet. Po pierwsze babskie forum. Po drugie użalanie się. Po trzecie bezsensowna złość, nie wyszło ci z laską,to powiedz jej,co o tym wszystkim myślisz. Nie mam pretensji,że mówisz to nam,w koncu po to jest forum.(chociaż dla bab) A co do dojrzałości- poważnie myślę o karierze, zabezpieczeniu finansowym, założeniu rodziny,ale i korzyści z życia. Uważam,że powaga i szczypta szaleństwa się nie wykluczają.

Gość Cień i Mrok
Nie bywam na dyskotekach.

Och jaki romantyzm. Już wiem,czemu ci nie wychodzi. Jesteś nudny i przewidywalny. Jak księgowy ze skeczu Monty Pythona.

:) a może powinieneś miec bardziej otwarte oczy i dostrzegać to co jest wokół ciebie... wbrew pozorom \"normalnośc\" dominuje.... ;)

dokładnie tak:D \"Same psychopatki, chisteryczki lub ...\" kosmetyczki, a juz najgorsze sa historyczki brrrrr koszmar:o

Gość umcia
to zmien nastawienie. po twoim peirwsyz poscie na bedac normalna pwoazną dziewczyną na stowke bym sie z tobą nei umowila. bo dziewcyzny stwrado stapajace po ziemi nienawidza uzalania sie nad sobą.

Gość Cień i Mrok
Do mroku i cienia wpędziła mnie rezygnacja. Poza tym - ogóle spokojny ze mnie facet. I dlatego wpadłem na forum dla kobiet, nie chcialem usłyszeć wulgaryzmów od braci meżczyzn na złe "baby" i porady w stylu "są agencje" bo nie tego szukam, tylko głosu rozsądnych kobiet. W gruncie rzeczy liczyłem że takie, mimo treści tematu, są. Tracę w nie wiarę, ale liczę że są.

Gość Cień i Mrok
Dzis uzalam się po raz pierwszy od lat nad sobą - to mam na swoja obrone :) ale tak poważnie, to nawet sie nie użalałem, chcialem tylko trochę zaatakować "wroga" co widać w temacie :)

Gość umcia
tracisz wiare w nie? ja uwazam ze prawie kazda z tych odpowiedzi byla tarfna. ale ty podchodzisz do tego sceptycznie i pesymistycznie-tak jak do wszystkiego. w zyciu cie nie widzialam ale powtorze. na meijscu dziewcyzny nie-szalonej nie chcialabym sie z toba spotykac. jestes monotematyczny i egocentryczny. sory za te mocne slowa ale...

Gość Cień i Mrok
Brida, zdradź mi sekret - jesteś wolna?

wżyciu zawsze nalezy najpierw doceiać to co dobre dopiero potem to co nas zawodzi i nie daje nam tego czego oczekujemy... moze więc zamiast marudzić weźmiesz sie w garść... mężczyzna to ma być mężczyzna :)

HEhehehe fajny z ciebie facet. Tak cię zaatakowałam, a tyś taki szarmancki. Ja lubie konkretnych mężczyzn,żeby mnie jakoś okiełznali. Bo sama mam za dużo męskich cech charakteru i \'słabym\' facetem mogłabym pomiatać.

hmm..wiesz,to samo można powiedzieć o niektórych facetach; przejdzie Ci jak tylko przetrawisz ostatnią \"pomyłkę\" szukajcie a znajdziecie jak mówi Szef

Gość Cień i Mrok
"wroga" w cudzysłowie :) nic konkretnego, ale nie pomagają :) No i zmeczony nimi jestem. Do pań które piszą że jestem monotematyczny - czy zareagowalybyście na temat "Jestem twardziel macho, mam dresa i prawego sierpa i jesteście spox laski"? Chyba ktos taki nie miałby co tutaj robić ;-) on na doła poszedłby do agencji :)

należysz do grona \"normalnych\" ... moge Ci tylko tego pogratulować :)

Gość Cień i Mrok
Kwiat dla wszystkich Pań @-,-'---- :)

Macho faceci występują nie tylko w dresach. Moda na metroseksualnych na szczęście przeminęła,teraz jest moda na \'jaskiniowców\', których zawsze preferowałam.

Gość Cień i Mrok
Dziękuję bardzo :)

Gość white noise
może to Paweł. ?????????????????????????????? :D

Gość sonic
kafeteriuja.....bede cie lansowac.....jaskiniowcy to jest to :)

Gość Cień i Mrok
Powiedz co ma w sobie taki ideał - Jaskiniowiec? co musi mieć?

...po tym tekście szczerze wątpię w tą normalność: \"12 związków w ciągu ostatnich 5 lat obok tego kikadziesiat prób nawiązania związku po 1 randce spacyfikowanych.\" ;)

Cień i Mrok........ nie trzeba byc jaskiniowcem by znaleźć \"normalność\" nie zmieniaj sie... nie wrato.....