Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaa18

jena kreska mocna a druga slabo widoczna bardzo albo tylko po katem ??/

Polecane posty

Zrobilam wkoncu test i jedna kreska byla widoczna a druga ehh na poczatku jej nie widzilam ale chyba dluzej nic po 5 min zrobila sie taka jasna... ale bardzoo malo widoczona jutro robie znowu test i ide do gin bo jesli to ciaza to to jest 5 tydzien :( bosheee :( i oczywiscie zabije sie jak to prawada :( tak sie zastanawiam bo kochlam sie w gumce ktora cala byla a tu jednek :( okres trwal 3-4 dni tylko przez 2 dni byl obfity w miare a od 5 dni boli mnie cale podbrzusze i mam calee dnie mdlosci tzn cos mnie uciska w zaoladku :( chlopak mowi ze to nie mozliwe ze jestem z nim w ciazy :(

Gość jestes
jestes, na 100%, wszystko na to wskazuje. Nie ma sie co ludzic. Biegnij do lekarza, zrob zabieg, masz na to pieniadze? Mozesz jeszcze sprobowac aborcji farmakologicznej, ale spiesz sie bo nie ma na co czekac, czas dziala na Twoja niekorzysc!

Gość to chyba
jakiś cud musiałby nastąpić abyś była w ciąży!!pierwszy raz słyszę aby w ciążę zachodziło się przez prezerwatywę!!Może poczytaj na ten temat a nie zakładasz od razu durnowaty topik!!:P

Gość tez tak mialam
oby dwie kreski maja byc dobrze widoczne.. i masz wynik sprawdzac odrazu po 3 minutach.. po dluzszym czasie wynik moze byc nieprawidlowy..

Gość karolina 333
jezu nie jestes w ciazy tak Ci sie tylko wydaje z ta kreseczka , ona jest widoczna pod katem bo tak mocz na nia wplynal ale testy sa czule i jakbys byla w ciazy to by byla bardzo widoczna. Ja tez robilam test ( w marcu) i mialam taka kreseczke i jakos dzis nie jestem mama

To co widzisz to jest kreska testowa i pod światło musi być widoczna nie pod jakimś tam kątem to nie ma byc doszukiwanie się kreski tylko musi ją być widać!

Bo ona miala jakby tylko same lini a w srodku pusta ale jedna ta 1 to byla az za mocna chyba :) tylko skad te mdlosci cale dnie....czyzbym sobie juz wmowila

Gość lkjh
z tego co wiem na kazdym tescie pisze po jakim czasie nalezy odczytac wynik, i tak tez powinno sie robic, odczytujemy po np.5 minutach i koniec test wyrzucamy. dlatego sie poźniej nie patrzy na wynik bo zachodzą jakies reakcje i poprostu to moze zmylic. Jesli pisze po 5 minutach to patrz na zegarek i liczy sie to co zobaczysz po tym czasie a nie za nastepne 10 minut. Jesli nie jestes pewna to powtórz test i juz. Tylko trzymaj sie instrukcji.

Gość a co to
aborcja farmakologiczna?

Zrobilam dzis Pre test po wczorajszej wizycie u gin i wyszla jedna kreseczka a moj 1 test byl jakiejs malo znanej firmy i jeszcze go robilam po polodniu..a dzis z porannego moczu i 1 kreseczka :) juz mi troszke ulzylo i sie zastanawiam czy juz przypadkiem od tego stresu nie mam nerwicy zaolodkowej i dlatego tak reaguje :( wkoncu w 5 tyg ciazy macica choc troszke by sie powiekszyla a tu nic....