Onaaaa 1094 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: On naprawdę nie ma z czego to chucherko Ile waży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może malutkie jeże nie mają kolców Chyba miękkie mają Widma nie ma? Wiesz coś o Fifim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 6 godzin temu Z owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Bezpłodność masz po "ojcu" w genach. Ojciec był bardzo płodny nie czaje ciebie piłas nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 226 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może malutkie jeże nie mają kolców ...nowo narodzone jeże mają kolce, ale są one białe, bardzo miękkie i ukryte pod cienką błoną, która pęka chwilę po porodzie. Po uwolnieniu stają się miękkie, co zapobiega ranieniu matki podczas narodzin... Ufffffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ile waży? Na oko 74 te 90 może z plecakiem na ryby i skrzynki alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Chyba miękkie mają Widma nie ma? Wiesz coś o Fifim? Widmo ogląda film. Właśnie o fifim nic nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: ...nowo narodzone jeże mają kolce, ale są one białe, bardzo miękkie i ukryte pod cienką błoną, która pęka chwilę po porodzie. Po uwolnieniu stają się miękkie, co zapobiega ranieniu matki podczas narodzin... Ufffffffff Całe szczęście bo już sie bałam i panikowałam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Żebyś lepiej nie wiedziała kto mnie woli. Chwilunia Jak to pan trzyliterowiec, to Cię zmiete z planszy zara Edytowano 6 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: To z kim byś mnie tu sparował kupidynie? Prócz siebie oczywiście. Z moim fiootem kandydat ma 17,2cm i jeszcze jest zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Na oko 74 te 90 może z plecakiem na ryby i skrzynki alkoholu To 74 to malutko nawet jakby nie byl wysoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Z moim fiootem kandydat ma 17,2cm i jeszcze jest zainteresowany A tak poza tym kandydatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Chwilunia Jak to pan trzyliterowiec, to Cię zmiete z planszy zara Masz malowanego to kiego chúja jeszcze chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: aha pewnie ten pisior ktory wczoraj byl pod nowym nickiem sie podniecal bo wczoraj mu napisalem ze spalilem swiadectwo w kominku za rada kolegi bo matura to bzdura zgadłem ? Być może ale publika miała bekę, że Leżak ma lepsze wykształcenie od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Masz malowanego to kiego chúja jeszcze chcesz? Dwa baty to dużo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A tak poza tym kandydatem? Mam jeszcze wibrator 12 trybów 6 intensywności i podgrzewanie Niestety trzeba brać w komplecie z fiootem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 1 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Ojciec był bardzo płodny nie czaje ciebie piłas nie pisz Bezpieczeństwo dziedziczne, czyli niepłodność, może być w niektórych przypadkach dziedziczona po ojcu, ale zależy to od przyczyny niepłodności. Oto kluczowe informacje:Przyczyny genetyczne: Mutacje genetyczne: Niektóre zaburzenia, takie jak zespół Klinefeltera (dodatkowy chromosom X u mężczyzn, XXY) czy delecje w regionie AZF na chromosomie Y, mogą powodować niepłodność (np. azoospermię – brak plemników) i być dziedziczone. Jeśli ojciec ma taką mutację, może ją przekazać potomstwu, choć w wielu przypadkach mężczyźni z tymi schorzeniami są bezpłodni, co ogranicza bezpośrednie dziedziczenie. Mutacje w genach płodności: Niektóre mutacje w genach, takich jak CFTR (związany z mukowiscydozą), mogą powodować wrodzony brak nasieniowodów (CBAVD), co prowadzi do niepłodności. Takie mutacje mogą być dziedziczone po ojcu, jeśli jest nosicielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Dwa baty to dużo? Dla mnie dużo, dla ciebie widocznie nie. Edytowano 6 godzin temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Mam jeszcze wibrator 12 trybów 6 intensywności i podgrzewanie Niestety trzeba brać w komplecie z fiootem Jprle A na co mi męski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dla mnie dużo, dla ciebie wisocznie nie. U mnie są aż 4 rogi choć co prawda nie kamienicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Być może ale publika miała bekę, że Leżak ma lepsze wykształcenie od ciebie. ciesze sie ze moglem im dac troche radosci wiec pociagne jeszcze to pare razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Bezpieczeństwo dziedziczne, czyli niepłodność, może być w niektórych przypadkach dziedziczona po ojcu, ale zależy to od przyczyny niepłodności. Oto kluczowe informacje:Przyczyny genetyczne: Mutacje genetyczne: Niektóre zaburzenia, takie jak zespół Klinefeltera (dodatkowy chromosom X u mężczyzn, XXY) czy delecje w regionie AZF na chromosomie Y, mogą powodować niepłodność (np. azoospermię – brak plemników) i być dziedziczone. Jeśli ojciec ma taką mutację, może ją przekazać potomstwu, choć w wielu przypadkach mężczyźni z tymi schorzeniami są bezpłodni, co ogranicza bezpośrednie dziedziczenie. Mutacje w genach płodności: Niektóre mutacje w genach, takich jak CFTR (związany z mukowiscydozą), mogą powodować wrodzony brak nasieniowodów (CBAVD), co prowadzi do niepłodności. Takie mutacje mogą być dziedziczone po ojcu, jeśli jest nosicielem. Dobra faza ale zmienić dilera radzę Bezplodba byla druga kobieta ojca na tyle że się roztyla jak swinia żeby móc urodzic i wszystkie pieniądze mu wykradaka na próby invitro Sam ojciec był plodny raz wszedł w matki cípe i ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu Jest Ela jak jest i jest dobrze, if you know what I mean.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jprle A na co mi męski? Od jest damski karaoke do lechtaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 941 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Pył na wietrze napisał: Chwilunia Jak to pan trzyliterowiec, to Cię zmiete z planszy zara po co ta zazdrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 39 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Dobra faza ale zmienić dilera radzę Bezplodba byla druga kobieta ojca na tyle że się roztyla jak swinia żeby móc urodzic i wszystkie pieniądze mu wykradaka na próby invitro Sam ojciec był plodny raz wszedł w matki cípe i ciaza CZY TO SUGESTIA, ŻE PAMIĘTASZ NAWET MOMENT POCZĘCIA? BO TO, IŻ ŻYCIE PŁODOWE PAMIĘTASZ TO JUZ PISAŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 34 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jest Ela jak jest i jest dobrze, if you know what I mean.. Może być lepiej jutro byśmy macali kołdry z pierza a tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Od jest damski karaoke do lechtaczki Dobra, wierzę na słowo. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, konie na ambonie napisał: aha pewnie ten pisior ktory wczoraj byl pod nowym nickiem sie podniecal bo wczoraj mu napisalem ze spalilem swiadectwo w kominku za rada kolegi bo matura to bzdura zgadłem ? Gadasz właśnie z tym pisiorem misiaku to nie caryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 104 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: po co ta zazdrość Było się z cycem nie pchać przed szereg he he. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach