Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no sie załamałam

MASECZKA DROŻDZOWA ERIS DLA MLODEJ CERY gdzie ja znalezc??

Polecane posty

Gość no sie załamałam

podobno tra maseczka niejest juz produkowana, a ja jej uzywalam od 6-ciu lat!!! przyzwyczailam sie do niej jejku jak ja bez niej przezyje? zawsze jak wycisnelam jakas krostke i polozylam ta maseczke zaczerwienienie mijalo i bardzo mi pomogala, a teraz co? bede cala czerwona chodzic? pomocy!! czy wy jeszcze spotykacie ta maseczke w sklepach? jesli tak to ja chetnie odkupie, prosze, pomozcie!

Gość no sie załamałam
a moze ktoras z was poleci mi maseczke ktora by dobrze sciagala i lagodzila zaczerwienienia? chociaz watpie zeby byla tak dobra jak erisa drozdzowa :(

Gość no sie załamałam
ba ale jak ją zrobic??

Gość no sie załamałam
błagam was pomozcie mi, moze ktos z was widzial u siebie w miescie ta maseczke, ja chetnie kupie od was ja, bardzo prosze o pomoc!!!

Gość lallala
ja uzywam drozdzowej maseczki z erisa, niezbyt czesto dlatego mam ja juz z pół roku, ale ostatnio rzeczywiscie nie widac jej w sklepach..

Gość no sie załamałam
noi jak? nikt jej nie ma? moze ktos mi ja odsprzeda? prosze, wpalce najpierw pieniazki przelewem, bardzo bardzo prosze

Zrób sobie normalną maseczkę z drożdży:) Weż małą grudkę drożdży i rozgnieć je z ciepłym mlekiem albo wodą i połóż na twarz. Jak zastygnie to ją zmyj. Działa świetnie na cerę trądzikową:D

Gość Wadi
Mana a tą maseczke to raz na dzien raz na tydzien czy jak :D ? zeby pomogla :P czekam na Odpowiedz :D