Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 omehga

30 letni prawiczek ?

Polecane posty

Go艣膰 Andrzej1980rok
A ja w艂a艣nie is臋 b臋d臋 na kobietach m艣ci艂 i to perfidnie i z wyrachowaniem. B臋d臋 sam do ko艅ca 偶ycia, ale przysi臋gam to sobie 偶e nie jedn膮 zrani臋 i to tak 偶e b臋dzie p艂aka艂a przeze mnie, nie b臋d臋 jej bi艂, bo ja nie jestem z tych co bij膮 kobiety, ale tak jak one mnie poni偶a艂y, wy艣miewa艂y, tak ja b臋d臋 teraz robi艂 dok艂adnie to samo, zanim ona zobaczy co ja mam w majtkach to ju偶 dawno z ni膮 zerw臋 i powiem 偶e jest k艂oda, 偶e jest do niczego, powiem 偶e ma ma艂e piersi(b臋d臋 sobie wybiera艂 specjalnie z ma艂ymi piersiami 偶eby potem mie膰 si臋 do czego przyczepi膰, nagadam jej najpierw du偶o czu艂ych s艂贸wek, powiem 偶e kocham, 偶e jest pi臋kna itd, obiecam 艣lub a potem j膮 kopn臋 w dup臋 i zostawi臋. I tak b臋d臋 robi艂 z ka偶d膮. Jak kobiety nie potrzebuj臋, a jak b臋d臋 mia艂 ochot臋 na seks to sobie zwal臋 konia, albo p贸jd臋 na dziwki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fantasto bez jaj
jako scenarzysta mia艂by艣 du偶e wzi臋cie, tworzysz bajki i sam w nie wierzysz nawijasz i nawijasz o tych jajach jak jaki艣 psychol a m臋偶czy藕ni to skurwysyny patrz膮cy tylko czy kobieta jest 艂adna, ma 艂adn膮 figur臋 , du偶y biust gdzie dla was takie uczucia jak "mi艂o艣膰, uczucie, kocha膰 kogo艣 za to jakim si臋 jest" patzrycie na wygl膮d i macie pretensje , ze wymagamy przynajmniej dobrego sprz臋tu sami sobie zgotowali艣cie ten los

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Wy wymagacie dobrego sprz臋tu i dlatego potem macie pizd臋 jak worek, tak rozci膮gni臋t膮, 偶e wszystko do niej wejdzie, a niech si臋 trafi facet z troch臋 mniejszym to od razu nic nie czujecie i oczywi艣cie wina faceta bo nie umie si臋 dostosowa膰 do waszej wielkiej pizdy. A ja wymagam od kobiety przede wszystkim rozumu i uczu膰, a przez moje prawie 29 lat jeszcze takiej kt贸ra by mia艂a m贸zg i uczucia, nie spotka艂em. I nie spotkam, bo takich po prostu nie ma. S膮 tylko same 艣winie, kt贸re "wymagaj膮 dobrego sprz臋tu", kt贸re mi臋dzy nogami maj膮 pizd臋 jak wiadro, do kt贸rej wsadza si臋 ca艂膮 d艂o艅, a one nic nawet nie czuj膮. Dlatego potem jak zdejmuje si臋 wam gacie, to wida膰 wielk膮 dziur臋, do kt贸rej g艂ow臋 by mo偶na by艂o w艂o偶y膰 i to dziewczyna kt贸ra ma 17-18 lat. A to przez to 偶e "wymagacie dobrego sprz臋tu" jebiecie si臋 z Murzynami, a potem traficie na faceta z mniejszym i "ojejku jaki malutki:)"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Na 100% jestem o tym przekonany, 偶e w moim 偶yciu jeszcze nie jedna na mnie zwr贸ci uwag臋, kt贸ra nie b臋dzie wiedzia艂a co mam w majtkach ale spodobam jej si臋 z wygl膮du, tak jak ju偶 by艂o wiele razy i sama b臋dzie mnie zaczepia艂a, ja nie musz臋 robi膰 nic. Na szcz臋艣cie brzydki nie jestem, mam tylko ma艂ego penisa. A jak kju偶 jaka艣 na mnie zwr贸ci uwag臋, to ja wtedy dam jej popali膰!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Na 100% jestem o tym przekonany, 偶e w moim 偶yciu jeszcze nie jedna na mnie zwr贸ci uwag臋, kt贸ra nie b臋dzie wiedzia艂a co mam w majtkach ale spodobam jej si臋 z wygl膮du, tak jak ju偶 by艂o wiele razy i sama b臋dzie mnie zaczepia艂a, ja nie musz臋 robi膰 nic. Na szcz臋艣cie brzydki nie jestem, mam tylko ma艂ego penisa. A jak ju偶 jaka艣 na mnie zwr贸ci uwag臋, to ja wtedy dam jej popali膰!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
My patrzymy na cycki a wy patrzycie na kutasy i kwita!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Ja czasem na prawd臋 mam wielk膮 ochot臋 zosta膰 Kub膮 Rozpruwaczem, bo nienawidz臋 kobiet za to co mi zrobi艂y, przez kilka bezuczuciowych suk, teraz do ko艅ca 偶ycia b臋d臋 si臋 m艣ci艂 na wszystkich. I mam to w dupie czy j膮 zrani臋, czy b臋dzie p艂aka艂a, czy nie, czy b臋dzie jej przykro, czy nie. Jak kiedy艣 jaka艣 dziewczyna b臋dzie u mnie w domu i p贸jdziemy do 艂贸偶ka a ona potem mnie wy艣mieje, to przysi臋gam, 偶e wezm臋 j膮 za w艂ochy, wypierdol臋 na ulic臋 i narobi臋 jej wstydu na ca艂膮 wie艣, zrobi臋 z niej dziwk臋. B臋d臋 si臋 dar艂 na ca艂a wie艣, 偶e ma wielk膮 pizd臋 itd. i jeszcze na po偶egnanie dam jej kopa prosto w ry艂o!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Przede wszystkim w og贸le nie dam si臋 偶adnej do siebie zbli偶y膰, b臋d臋 robi艂 wszystko 偶eby do niczego nie dosz艂o mi臋dzy nami, b臋d臋 wszystkie baby unika艂, wr臋cz b臋d臋 przed nimi ucieka艂, a jak jaka艣 b臋dzie mnie podrywa艂a, to od razu powiem jej 偶eby o mnie zapomnia艂a i ju偶 i sobie p贸jd臋. Ale je偶eli nie daj Bo偶e dojdzie od tego 偶e wyl膮duj臋 z jak膮艣 w 艂贸偶ku i ona mnie wy艣mieje, to wtedy potraktuj臋 j膮 jak najgorsz膮 szmat臋. Wtedy ju偶 kobiet膮 nie b臋dzie dla mnie, wtedy b臋dzie zwyk艂ym 艣mieciem!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
I ja ten temat ju偶 sko艅czy艂em, nie ma co wi臋cej pisa膰. Piszcie sobie dalej o tych penisach, prawiczkach co tylko chcecie, dla mnie jeste艣cie hujami a nie kobietami!!!! 呕egnam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam prawie 29 i mnie nie
pociaga w ogole, owszem poatrzec sobie na ladne laski czemu nie ale zeby cos wiecej... a fuj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Andrzejku, ty ma艂y siusiaku id藕 i zr贸b co艣 z sob膮. Id藕 na terapi臋 albo na tory. Czytaj膮c ci臋 zaleca艂bym tory.

Udost臋pnij ten post

Andrzej z taki podej艣ciem do kobiet to ci wsp贸艂czuje bo nigdy nie b臋dziesz z kobiet膮... mam wra偶enie 偶e dla ciebie kobieta to tylko zabawka kt贸r膮 mo偶esz si臋 bawi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Przecie偶 ja i tak nie mam szans u kobiet bo one maj膮 wielkie pizdy a ja mam za ma艂ego, m贸j siusiaczek do ich pip nie pasuje, za du偶o luzu. A ja si臋 dziewczynami nigdy nie bawi艂em, to one si臋 mn膮 bawi艂y, a potem "masz ma艂ego" i odchodzi艂y sobie do innego a ja ju偶 niestety by艂em mocno zakochany i potem cierpia艂em, a one mia艂y mnie w dupie. Ja zmieni臋 swoje nastawienie do kobiet to i tak to nic mi nie da, bo i tak mam za ma艂ego dla nich i z tego powodu mnie zostawi膮, bo przecie偶 kobiety tylko na penisa patrz膮, faceta oceniaj膮 tylko po penisie, to ja nie mam u nich szans, bo nawet nie poczuj臋 mnie, jak wcze艣niej mia艂y faceta, albo nawet kilku z wi臋kszym ni偶 m贸j, to teraz ju偶 maj膮 wielk膮 dziur臋 mi臋dzy nogami i cho膰bym si臋 stara艂 nie wiem jak to tak jakbym w艂o偶y艂 palec do beczki - 偶adnego efektu. Ja do kobiet nie pasuj臋 i nie wa偶ne jakim jestem cz艂owiekiem, bo najwa偶niejsze 偶 ma ma艂ego i ju偶 odpadam i si臋 nie nadaj臋. Niestety jestem dla kobiet za ma艂y. Kobiety maj膮 za du偶e wymagania i 偶eby im sprosta膰 to trzeba by膰 Bogiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Ale ju偶 dobrze. Jestem sam i chc臋 by膰 sam, ja nie chc臋 mie膰 偶adnej kobiety, a jak b臋d臋 chcia艂, to zap艂ac臋 i b臋d臋 mia艂. Sobie kobiet臋 po prostu kupi臋. Ja jestem skazany na wieczn膮 samotno艣膰 bo mi penis nie ur贸s艂 i ju偶 si臋 z tym pogodzi艂em, wida膰 taki m贸j los, trudno si臋 m贸wi. Niech si臋 laski bzykaj膮 z kim chc膮, niech sobie rozpychaj膮 pipy i h im w d!!! Mam dom z ogrodem, prac臋, kt贸ra mi daje 艂adne pieni膮dze i to mi wystarczy. Ja definitywnie zrezygnowa艂em z kobiet i 艣wiadomie chc臋 by膰 sam.... i te偶 jako艣 b臋d臋 偶y艂. A jak b臋d臋 mia艂 potrzeb臋 poprzytulania si臋 itp, to p贸jd臋 do burdelu, zap艂ac臋 i si臋 poprzytulam i to mi wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pablo 24
Ja kiedy艣 brzydzi艂em si臋 burdelami, ale znalaz艂em jakies og艂oszenia kobiet kt贸re sobie na w艂asn膮 r臋k臋 dorabiaj膮 i nie pracuj膮 w 偶adnym burdelu, tylko maj膮 w艂asn膮 zwyk艂膮 chate, bez alfons贸w itp. s膮 to zazwyczaj studentki cichodajki, wi臋c chyba musz臋 skorzysta膰, bo nie mam najmniejszeg o zamiaru by膰 prawiczkiem do 30 roku 偶ycia, wykluczone....a mo偶e je偶eli b臋d臋 mia艂 to ju偶 za sob膮 to b臋d臋 bardziej 艣mia艂y do kobiet, wi臋c najpierw sobie potrenuje a p贸藕niej b臋d臋 startowa膰 ju偶 pewniejszy i troch臋 do艣wiadczony do normalnych kobiet, przecie偶 to moje 偶ycie i ja o nim decyduje, nikt nie b臋dzie wiedzia艂 偶e by艂em z cichodajk膮 a zarazem b臋d臋 mia艂 plus u dziewczyn bo wcze艣niej ju偶 si臋 podszkoli艂em.... Po za tym doskonale sobie zdaj臋 spraw臋 z tego, 偶e je偶eli poderwa膰 to mog臋 tylko jak膮艣 nie艣mia艂膮 dziewic臋 kt贸ra nie ma o tych sprawach poj臋cia, bo do艣wiadczona szybko si臋 zorientuje co i jak ze mn膮 i da nog臋, bo kto by chcia艂 i艣膰 do 艂贸偶ka z prawiczkiem, wol膮 tych do艣wiadczonych........... A niestety z dziewicami jest ten problem jak s艂ysza艂em, 偶e nawet po roku 艂a偶enia za nimi nie daj膮, tylko wzbudzaj膮 w tobie z艂o艣c i rozpacz,偶e masz ale nie mo偶esz i ile czasu i kasy na nie musisz wyda膰 a tak p艂acisz i masz spok贸j, zreszt膮 i tak straci艂em ju偶 za du偶o czasu i nie mog臋 d艂u偶ej czeka膰! A dziewica nawet i po roku mo偶e si臋 rozmy艣le膰 i co wtedy? tyle sraconego czasu i zdrowia! Mam to w dupie id臋 do cichodajki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piotreq
co tu duzo pisac w kolo to samo. kobiety sa takie jak je natura zaprogramowala a skoro kieruja sie emocjami to glownie tymi co prowadza je donikad. wazne sa regulki zamiast prawdziwego czlowieka. bajer i kasa (bo im imponuje) choc niby mowia ze wnetrze wazne - gadka dla frajerow. duzo to one sa winne nieszczesciom co opisuje sie tutaj. a ci wysmiewani to zwykli ludzie czasem zbyt wrazliwi, z kompleksami, niesmiali czy jakims defektem. zabraklo im szczescia oraz jaj zamiast wykorzystywac je (i byc mimo to przez nie cenieni) to idealizowali dlugi czas, czekali na wyrozumiala. tak sie dzieje jednak dopiero jak ona zlapie haczyk i sama bedzie kogos zdobywac. te urocze wola niedostepnych zwyciezcow niz poczciwcow trzeba sie z tym pogodzic:/..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prywatna egzystencja
widze tu typowy przyk艂ad depresji, atakowanie siebie samego du偶o o tym 艣wiadczy, dogryzanie sobie, i stawianie sie w gorszym 艣wietle z powodu wymy艣lonych problem贸w. sam kiedy艣 przez takie cos przechodzi艂em i my艣le 偶e lekarz lub terapia by pomog艂a, lekarz by cie nakierowa艂 na poprawne czyli na realistyczne my艣lenie :) trzymaj sie marudo ;) swoj膮 drog膮 widze 偶e tu bardzo du偶o spoko ludzi zagl膮da, a ta dziewczyna nie pami臋tam nicka ale co偶 偶e pierwszy raz na forum czy cos wida膰 偶e m膮dra i pouk艂adana, hehe i czarnulka :P jak widac s膮 fajne laski co nie daja w gimnazjum, i sporo ich jest wi臋cej ni偶 by ktokolwiek podejrzewa艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minako 25
do andrzeja!!! jestes okrutny ze tak mowisz o innych kobietach, ja cale zycieczekalam na wrazliwego faceta a trafil mi sie burak do rozporka nawetnei doszlismy, bo nei mialo to dlamnie znaczenia choc zrobilabym dla niego bardzo duzo, emocjonalnie mnie wykozystal rok zycia w plecy wile cierpienia teraz to ja mowie facetom nie dziekuje ----dobrzy i wrazliwi ludzie zawsze dostaja po dupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to smutne.............
co piszesz Andrzej1980rok. masz duzo wiekszy problem i stanowczo nie jest nim to o czym piszesz. zalosne to ze reagujesz agresywnie.pewnie wbrew pozorom chcialbys miec normalny zwiazek ale z takim podejsciem sie nie doczekasz. nie obrazaj kobiet bo nie wszystkie na to zasluzyly. ludzie sa rozni i bez wzgledu na plec popelniaja bledy i dokonuja roznych decyzji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Kobiety s膮 r贸偶ne, mo偶e i tak, ale na pewno ka偶da patrzy na penisa, na 100%. A ta kt贸ra m贸wi 偶e nie patrzy to pewnie jej facet ma ma艂ego i ona nie chce go zrani膰, ale swoje sobie my艣li i si臋 w duszy z niego nabija i na pewno pr臋dzej czy p贸藕niej i tak go zostawi pod jakim艣 tam innym ,wymy艣lonym pretekstem, ale pow贸d b臋dzie tylko jeden :ma艂y penis!!! A 12cm w pe艂nym wzwodzie u doros艂ego m臋偶czyzny, to na prawd臋 malutki, no taka jest prawda. Wszystkie mnie pr贸buj膮 pociesza膰, m贸wi膰 偶e jestem normalny itd, ale dziwne 偶e te kt贸re mnie pocieszaj膮 maj膮 facet贸w z du偶o wi臋kszym ni偶 m贸j. I wtedy m贸wi膮 "no wiesz, m贸j facet ma akurat 22cm, ale ja na to nie patrz臋, mi to bez r贸偶nicy cZy ma 22, czy 12" Tak jasne!! Jak jej facet ma 22cm ,to mnie ona by nawet nie poczu艂a. Mam depresj臋, zgadza si臋, mam te偶 wiele pr贸b samob贸jczych za sob膮, choruj臋 na depresj臋 ju偶 ponad 4 lata, od kiedy mieszkam sam. Ale nawet jak p贸jd臋 do specjalisty, on moj膮 depresj臋 wyleczy, to i tak zostanie problem ma艂ego penisa i jak poznam kobiet臋 to nast臋pna mnie wy艣mieje i depresja powr贸ci. Tak偶e to nie ma sensu, leczenie si臋 ,bo i tak nast臋pna kobieta sprawi 偶e wszystko powr贸ci, ca艂a ta depresja, kompleksy itd. A kt贸ra b臋dzie z facetem kt贸ry ma takiego jak 12-to letni ch艂opiec i kt贸rego nawet nie czuje? 呕ADNA!!! Przecie偶 to jest oczywiste. No chyba 偶e jaka艣 totalna kaleka, jaka艣 ci臋偶ko chora, 艣lepa, g艂ucha, zraniona przez 偶ycie(tak jak ja). Tylko u takich mam szanse, bo jaka艣 艣licznotka, to ona si臋 bzyka z dziesi臋cioma tygodniowo i takiego jak m贸j by nawet nie poczu艂a, bo ma innych, wi臋kszych, lepszych. Ja do 艂adnych nawet nie podchodz臋, bo si臋 tylko o艣miesz臋, to nie ma sensu. Ja jak podchodz臋 to tylko do tej totalnie najbrzydszej z ca艂ego towarzystwa, z ca艂ej okolicy, z ca艂ej wsi itd, i jeszcze cz臋sto od takiej s艂ysz臋 "nie jeste艣 w moim typie". Poszukam sobie dziewczyn臋 z lekkim pora偶eniem m贸zgowym, kt贸ra je藕dzi na w贸zku i ma np. 30 lat i jest obrzydliw膮, grub膮, kalek膮 dziewic膮. To dla takiej b臋d臋 "super facetem". Do 艂adnych nie ma co podchodzi膰, bo i tak mnie wy艣miej膮. 艁adne to ja omijam z daleka. 艁adne dziewczyny to tylko "penisy, seks, kasa i samochody". Poszukam sobie takiej totalnej kaleki, trudno, niech si臋 ludzie potem ze mnie 艣miej膮 jak b臋d臋 z ni膮 szed艂 ulic膮, mam to w dupie. Ale przynajmniej nie b臋d臋 sam. Przecie偶 ja nie mam 偶adnych wymaga艅, absolutnie, bior臋 ka偶d膮, kt贸ra tylko na mnie spojrzy - dos艂ownie, cho膰by by艂a nawet pokrak膮, to b臋d臋 z ni膮. A mimo wszystko nie mog臋 偶adnej znale藕膰. Jestem zdesperowany, wezm臋 wszystko co si臋 rusza i 偶yje, 偶eby tylko mnie chcia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Ja jestem okrutny? A dziewczyny kt贸re z u艣miechem na ustach m贸wi艂y mi "masz ma艂ego" to okrutne nie by艂y? A mo偶e to normalne? Takim kr贸tkim zdaniem mnie wykastrowa艂y psychicznie i teraz ju偶 mi brakuje na prawd臋 niewiele, 偶eby zosta膰 impotentem, bo z moich kompleks贸w i niskiej samooceny mam ju偶 problemy ze wzwodem, jak zdarzy mi si臋 p贸j艣膰 do 艂贸偶ka z jak膮艣 kobiet膮, a to wszystko ze strachu, 偶e zostan臋 znowu wy艣miany, jeszcze do tego dochodzi depresja i ca艂kowita samotno艣膰. Zostaje mi albo by膰 samemu do ko艅ca 偶ycia albo pozna膰 tak膮 jak ja i wydawa膰 na 艣wiat nast臋pne kaleki, albo pope艂ni膰 samob贸jstwo. To dziewczyny s膮 okrutne, nie maj膮 uczu膰, serca, wra偶liwo艣ci, nie s膮 ani troch臋 delikatne, s膮 brutalniejsze i wulgarniejsze od facet贸w, ca艂a przemoc jaka jest na tym 艣wiecie to wszystko wina kobiet, bo to one chodz膮 i judz膮, i prowokuj膮. Dlaczego faceci pope艂niaj膮 samob贸jstwa? Przez kobiety!!!! One sobie id膮 do nast臋pnego i r膮bi膮 si臋 a偶 pipa trzeszczy, a jej by艂y ko艅czy sw贸j 偶ywot, a ona nawet si臋 na moment tym nie przejmie, ma go w dupie, bo ju偶 pozna艂a d艂u偶szego, grubszego i bogatszego. Kobiety s膮 samolubami, my艣l膮 tylko o sobie, o swoich przyjemno艣ciach, o tym 偶eby samej mie膰 orgazm, a facet jest tylko po to 偶eby jej da艂 orgazm, da艂 kas臋, obroni艂 j膮 jak ochroniarz, nosi艂 na r臋kach, kupowa艂 drogie prezenciki, wozi艂 samochodem, utrzymywa艂 i by艂 maszyn膮 do wszystkiego a kobieta jak przysta艂o na prawdziw膮 ksi臋偶niczk臋 tylko siedzi na fotelu i rozkazuje a jak facetowi co艣 nie p贸jdzie, to rozw贸d, ona idzie do nast臋pnego a on zostaje sam, a i jeszcze oczywi艣cie ona po rozwodzie mu zabiera dzieci, dom, samoch贸d, a on zostaje na ulicy, tylko dlatego 偶e by艂 niepos艂uszny swojej ksi臋偶niczce. Z kobiet膮 a偶 strach si臋 o偶eni膰, bo potem w razie rozwodu zostaje si臋 go艂ym i idzie si臋 na ulic臋 ,albo pod most, a dom kt贸ry przed 艣lubem by艂 m贸j, po rozwodzie ju偶 jej JEJ. To normalne. A po co kobieta wychodzi za m膮偶? No w艂a艣nie po to 偶eby sobie polepszy膰 偶ycie, 偶eby mie膰 dom, pieni膮dze, super orgazmy do dawania kt贸rych jest oczywi艣cie robot, maszyna do seksu, czyli jej m膮偶. Kobiety s膮 z艂e i ja b臋d臋 sam do ko艅ca 偶ycia, taki jest m贸j wyb贸r, no chyba 偶e zwi膮偶臋 si臋 z tak膮 jak ja. Z kalek膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
A jak b臋dzie 艣lub, to podpisz臋 intercyz臋, 偶eby w razie czego moja kochana wspania艂a ,wra偶liwa kobieta mi nie zabra艂a wszystkiego i nie kaza艂a wraca膰 do mamusi ,a ona zostanie sobie na gotowym i jeszcze b臋dzie tu mieszka艂a z jakim艣 swoim nowym facetem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
No ale niestety tak w艂a艣nie jest, 偶e kobieta jak poznaje faceta to pierwsza jej my艣l, to " czy pracuje, jaki ma samoch贸d, ile zarabia i jaki ma sprz臋t". 呕adna si臋 do tego nie przyzna, ale wszyscy wiedz膮 偶e ka偶da tak my艣li i ka偶da na to patrzy. Przecie偶 to jest tak oczywiste jak to 偶e ja mam 12cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prywatna egzystencja
idz do terapeuty-cho膰 w膮tpie czy dociera do ciebie co tu ktokolwiek pisze, filtrujesz wiadomosci na te kt贸re ci pasuja, dalsze pisanie nie ma sensu-ludzie maj膮 gorsze rzeczy ni偶 ma艂y penis...cho膰 swoj膮 drog膮 mi臋dzy 12 a standardowym 15 ma艂a jest r贸偶nica-g艂upota a swoj膮 drog膮 ci膮gnie sw贸j do swego jak napotyka艂es takie a nie inne kobiety jak piszesz to poszukaj g艂upoty w sobie, albo chocia偶 b膮d藕 uczciwy wzgl臋dem samego siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Dlatego teraz poszukam sobie tak膮, kt贸ra mnie na pewno nie zostawi i kt贸ra b臋dzie robi艂a wszystko 偶eby mnie nie straci膰, bo b臋dzie wiedzia艂a 偶e jak nie ja to 偶aden jej nie zechce. Poszukam sobie w艂a艣nie tak膮, na kt贸r膮 inni jak patrz膮 to rzygaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Przy takiej przynajmniej b臋d臋 si臋 czu艂 jak prawdziwy facet, b臋d臋 przy niej super przystojniaczkiem i ludzie b臋d膮 si臋 zastanawia膰 dlaczego taki przystojny facet jest z takim kim艣, a jak to dlaczego? Bo 艂adne patrz膮 na penisa, dlatego musia艂em sobie znale藕膰 totalnie brzydk膮, kalek膮 i upo艣ledzon膮, bo tylko takie nie patrz膮. I b臋d臋 z tak膮 do ko艅ca 偶ycia na z艂o艣膰 wszystkim, kt贸re si臋 ze mnie 艣miej膮 i mnie zostawiaj膮. Nawet si臋 z ni膮 o偶eni臋, zrobi臋 jej dzieci, kt贸re b臋d膮 wygl膮da艂y jak Ogier Shrek i b臋dziemy szcz臋艣liwi. To znaczy ona b臋dzie, a ja b臋d臋 udawa艂 偶e jestem. Ale przynajmniej nie b臋d臋 sam. A kalek na 艣wiecie jest bardzo du偶o, tak偶e jest w kim wybiera膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
poprawka: nie jak Ogier Shrek, tylko jak Ogr Shrek.

Udost臋pnij ten post