Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vasco

Zodiakalne Raki - to topik dla was...

Polecane posty

Były już topiki o Wodnikach, Rybach i inne..., ale topiku o Rakach nie było. Jacy jesteśmy, jak nas widzą inni? Poszukajmy wspólnych cech.

Gość raczek nieboraczek
Raczki są tradycjonalistami, nie lubią specjalnie wielkich zmian w życiu. Domownicy, ale nie nudziarze. dobry materiał na przyjaciela, męża . Mowię to z doswiadczenia, bo sama mam męża raczka i najlepsza przyjacióła tez raczek.

Gość raczek nieboraczek
oj cos nie ma rcazkami zainteresowania za duzego ;)

Gość raczek nieboraczek
miało bys raczkami;) Do Vasco: napisz cos więcej o sobie raczku

z raczkami można zawsze o wszystkim porozmawiać, zawsze można na nich polegać i sa przyjacielsko nastawione do wszystkich...:Dprzynajmniej ja takie poznałam:D

Gość raczek nieboraczek
do LAdy: wiadomo, że znaki o niczym nie przesadzją, ale jednak mówią o człowieku. Najgorsze sa skorpiony!! Na poczatku rewelacyjne wrażenie robia, ale to przebiegłe stworzonka, zawsze patrzą tylko na swoja korzyść.

tak...wielu rzeczy też się boje, a wszczególności tego jak zareaguje druga osoba np. na mój jakiś gest...zawsze staram sie przewidzieć sytuacje...

Gość mieszaniec
Jestem rakiem czy bliżniakiem bo nie wiem,urodziłam się 21 czerwca,jedne horoskopy podają,że to rak inne,że to jeszcze bliżniak...mieszańcem jestem:)

Gość Koala88
Co prawda ja jestem panna, ale moge wypowiedziec sie o rakach ,ktorych znam. Otoz sa konkretni w swoich czynach choc czasami wyczuwam pewny brak zdecydowania, sa stateczni, opanowani, lubia poglebiac swoja wiedze, doksztalcac sie, nikogo nie upokarzaja no chyba ze ktos im juz gleboko za skore wejdzie to .....nie radze. :) Ogolem sa rodzinni ;)

JESTEM ZODIAKALNYM RACZKIEM..i lubie siebie za to jaka jestem:)mam tylko jedno ale..nie jestem zdecydowana..czasem cos zaczynam i jak jakies trudnosci to sie wycofuje..jak raczki..heheh

Gość Andrzy
Ryba zakochana w Rybie

ja tez jestem raczkiem,ale szczerze mowiac uwazam,ze raki fakt faktem lubia sie starac,ale lubia tez wymagac...i nie dadza sobie dmuchac w kasze:)

Gość Koala88
Raki chodzą w spak :D do tyl cofaja sie

Raczki są SUUUPer. Jestem spod znaku raka i mój partner tez. Mało tego urodzilismy sie w tym samym dniu i miesiacu.Nie zgadza się tylko rok. Dogadujemy się świetnie i taką tez para jestesmy. Lubimy szalone zabawy i nikt z nami sie nie nudzi. Pozdrawiam wszystkie Raki :*

Czy stwierdzenie, że RAK to domator? Sprawdza się u was?

Gość Wkurzona rakowa
Wkurza mnie, ze raki wg wszystkich horoskopow sa postrzegane jak za przeproszeniem takie pizdy - nudni i oddani domatorzy :( Denerwuje mnie to, bo wyglada to tak jakby po raku sie niczego ciekawego nie mozna spodziewac...

Nikt nie umie się tak fantastycznie martwic na zapas jak raczek. Samodołujący sie typ. za to siebie nie lubie za bardzo.Ale wole byc rakiem niż rybą.

Ja też jestem raczek:D Raczki są przede wszystkim bardzo przyjacielskie i każdemu pomogą w potrzebie:)

Zgadzam się z tobą Lady24...i to nawet bezinteresownie...

wkurzasz sie,ze raki to domatorzy,ale to w sumie prawda...choc raz w tygodniu tez mam ochote wyjsc sie zabawic,to nie jestem osoba,ktora tylko czeka,zeby ja ktos wyciagala z domu;p ale fakt,ze raki dla przyjaciol zrobia doslownie wszystko:)

Gość uparciuchy
i faktycznie domownicy. Świetnie zajmuja sie gośćmi. Jednak czasami mają zbyt powierzchowne pdejście do zycia. Mój znajmomy raczek nie potrafi byc odpowiedzialny. Och i jeszczejest okropnie obrażalski - gorzej niz ja:p

O tak tak, jestem obrażalska niestety. Ale wiadomo, że nie jest to poważne obrażanie, bo raczki lubią być udobruchane:)

Gość Raczek lipcowy
Raczek rasowy🖐️🌻 domatorka chodzaca wspak raz do przodu raz do tylu marze marze marze uczuciowa wrazliwa jak mi na czym zalezy nie popuszcze niesmiala lubie czuc sie komfortowo bezpiecznie jestem troche rozpieszczona..... czasami czuje sie jak mala dziewczynka i czekam az mi ktos raczke poda.... uwielbiam wode lato plaze ..... mmmmmm lubie swoj znak

Gość Raczek lipcowy
czest kieruje sie emocjami troche bywam nieodpowiedzialna obrazam sie troszke ale to moze wynika z tego ze jestem za bardzo wrazliwa i wiele rzeczy biore do siebie.... ach te raki....

Gość Raczek lipcowy
POzdrowienia dla was Raczki i dla innych znakow rowniez;)