Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele na patyku

Najpierw slub-potem dziecko!

Polecane posty

ok, ja powiem jedno- zal wam dupy sciska ze aby miec meza musicie najpierw prosic sie o dziecko( bo latwiej uprosic o dziecko niz o slub).. gratuluje tych "wspanialych"malzenstw;)

Gość ten temat już był
powodów , przez które nie decydowalismy się na ślub jest wiele, a tobie chyba faktycznie zal d... sciska, że ktos inny może chciec inaczej. Jeżeli będziemy brali slub, to nie dlatego by być czegoś pewnym ( rozwodów jest od cholery- slub to żadna stabilizacja) tylko dlatego, żeby unormowac swoją sytuację materialną- konkubinat niestety nie gwarantuje wspólności. I nie boję się, że padnę trupem- cięzko zrozumiec , że ktoś innym może mysleć inaczej niż rydzyk i jego zwolennicy?

Gość mamy cie
wiecie czemu autorka tak szczeka???/// bo chciałaby mieć dziecko ale nie moze bez ślubu bo mama by ją zbiła a nie ma wystarczająco kasy na ślub i nie moze miec dzidzi - zazdrości ze kto inny moze

no tak, bo jak ktos bierze slub to od razu zwolennik RM;) to dopiero ograniczony poglad.. mamy cie-- nie komentuje bo to byla zenujaca wypowiedz;)

Gość mamy cie
żenuja dla ciebie bo ktoś odkrył czemu tak bardzo pieklisz się na tych co mają dzieci a nie mają ślubu??? Boże ale ty jestes pusta a feeee..

Gość ten temat już był
skoro Ty możesz mięc pogląd że kobiety decydujące się na dziecko bez slubu to wariactwo itp. , to ja mogę uważac, że osoby, którym to przeszkadza, to zwolennicy RM. Wolnośc słowa Kochana. :P

Gość do niemezatek z dziecmi
nic dziwnego ze facet nie chce slubu brac z takim kims jak wy.. tez bym nie chciala:P lepiej sie wiecej nie odzywajcie bo pokazujecie czemu jeszcze mezow nie macie:P

Gość hahahahahha
a wy co moje drogie - zeby mama pozwoliła dzidzie społodzic trza było ślubek wziąźć bo mama by się pogniewała???????

Nie wiem co to w ogole kogo obchodzi czy ludzie maja slub czy nie. To co..? Sa mniej wartosciowi od tych co nie maja..? Beda mniej kochac swoje dziecko..? Zajmij sie lepiej soba a nie innymi. Dodam, ze ja nie jestem mezatka i nie mam dzieci.

mylisz poglad z faktem:P poglad to jesli ja mysle ze to chore.. nie mozna miec pogladu ze ktos ma czarne wlosy.. tak jak nie mozna miec pogladu czy ktos nalezy do zwolennikow RM czy nie:P :)

Gość ten temat już był
z tobą tez bym sie nie chajtala. :P mam sie chajtac i zostać taka jędzą jak Ty, wszystkich krytykujaca, choc ich nie znasz. O nie dziekuje- wole staropanienstwo i usmiech na swojej twarzy niz zgryźliwośc. :P

no wlasnie to probuje powiedziec- slub jest dla kobiety i mezczyzny a nie dla dziecka! Co ma kochanie swojego dziecka do slubu? na boga ludzie! jak bierzesz slub to z milosci do .. meza.. a nie do dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trudno zrozumiec?;)

Gość ale mi wyczyn
a dla mnie głupota jest branie ślubu tylko dlatego zeby dziecko nie było bekartem - mimo ze tak naprawde do kościoła się nie chodzi, w Boga troche wierzy a ogólnie to ma się kościół w tyłku

Gość ten temat już był
trele morele- tylko takie argumenty? pieprzysz chyba żeby pieprzyć. :P

nie chodzi o to jaki slub- cywilny czy koscielny.. przeciez nie kazdy wierzy w boga.. ale jak ktos wierzy w milosc... to jednak fajnie zdecydowac sie na ten symbol i nosic obraczke na palcu

Gość ten temat już był
a czy ja napisałam, że bede brała koscielny? :P Ani słowa o tym nie wspomniałam. A mozna być ze sobą z miłości , ale czy z miłości się trzeba chajtać?

ok, widze ze z tymi co maja nieslubne dzieci sie nie dogadam;) szczerze powiedziawszy to zwisa mi co sobie myslicie:P a Wy najwyrazniej macie jakis kompleks i cos was boli.. skoro tak bardzo podjaralyscie sie rozmowa:P i tak zaciekle sie bronicie.. i tyle agresji sie w was pojawilo;) ale spokojnie dziewczyny.. juz widze jak zapienione siedzicie przed kompem..hehe ok .. rozmowa z wami jest ponizej mojego poziomu( a sluchaczki RM maja b wysoki poziom:P) ;)

Gość a nie pomysłałas autorko
rany ja nie mam dzieci ale wkurza mnie takie wpierdzielanie kinola w nie swoje sprawy i wyzywanie tych którzy robią inaczejniz ty.

Gość sorry ze przerywam
ale ona nie wpierdziela nosa w nieswoje sprawy tylko sie wypowiada, pokazuje swoj poglad. Przeciez nie puka ci do drzwi i nie mowi co masz robic.

Gość Piekna Andzela
Spier.. trele na morele - jak ty oceniasz innych, to ja ocenie ciebie: do dupy twoj komentarz- mowisz jak stara gruba baba, ktora wyglada ukradkiem za okno jak wychodza goscie od sasiadow. To osobista sprawa kazdego czlowieka. Jesli masz inne zdanie to milo nam ze sie z nami podzielilas, ale JA uwazam inaczej - dokladnie odwrotnie - niech kazdy robi jak mu dobrze. Ja znam tatusia 2 lata, kocham go i chce z nim byc zawsze, zareczylismy sie rok temu, pol roku temu zaszlam w ciaze, a slub planujemy tego lata, za rok, albo wcale. To mojej rodzinie zalezy na slubie, a nam nie - jest nam zajebiscie, mieszkamy razem - ja jestem szczesliwa panna. Kochamy sie i wzielibysmy slub, ale chcemy go fajnie zorganizowac a w przyszlym roku szykuje sie wielka kasa i po slubie - tuz po weselu od razu chcemy zwiac na 2 miesiace na Bora Bora ;-) i Las vegas. Czy ty kolku nie potrafisz tego zrozumiec, ze nie ma nic gorszego od umoralniania i oceniania, gdy sprawa nie dotyczy ZLA, krzywdy, morderstw itd... Jak mozna byc tak zaciemnialym... Mi na slubie nie zalezy. Wpadlam, ale wiedzialam ze moge sobie na to pozwolic bo docelowo chcialam dziecko i wiedzialam ze sobie poradze i ze chce. czas nie byl idealny, ale ja nie planowalabym dziecka bo to sztuczne i bez sensu. To owoc milosci. Jak chcesz to bierz sobie slub i sie odwal. Ja jestem zajebiscie szczesliwa bez tego. NAJPIERW DZIDZIUS, POTEM SLUB :-)) OTO MOJA DROGA DO SZCZESCIA!!

Gość Piekna Andzela
To raczej z toba rozmowa jest ponizej poziomu - bo masz zaciesnienie jakies. Ja mam IQ 162 a EQ jeszcze wyzsze, ale ty nawet pewnie nie wiesz co to jest.

Gość sorry ze przerywam
Cos mi sie wydaje piekna ze sama sobie wmawiasz ze slubu nie chcesz:P

Gość hahahahahha
jasne jak juz ślubu ktos nie chce to nawet o tym nie wie ale inni wiedzą ze sobie wmawia ze nie chce, tak samo jak kobieta nie chce dziecka to tez jej się tylkow ydaje ze nie chce bo tak naprawde wszyscy wiedzą ze kobieta zawsze chce - ale kołki z was Boże drogi jakie tepaki - jak mozna kogos osadzac nie znając go , i wogóle wiedziec ze on czegos nie chce ???//

Gość a mnie zastanawia
czemu autorka jest taka spokojna, nieagresywna i nie bluzga na nikogo? Hmmm a moze dlatego bo w przeciwienstwie do was nie mialo co ja wyprowadzic z rownowagi? A czemu wy takie oburzone? Bo moze ktos uderzyl w wasz slaby punkt?

Gość ten temat już był
jesli Ci to zwisa to po ch...., zakładasz topici. Sądziłas, że znajdą się sami zwolennicy Twoich poglądów , a tu niespodzianka i argumentów już brak. :P A Twój poziom Twoim zdaniem jest ok? I się zdziwisz , ale mam taki ubaw przed kompem, szczerze również mi zwisa Twoje zdanie co o mnie myslisz , ale uwielbiam "słuchać " takich zacietrzewionych palantów jak Ty , krtórzy innym próbują narzucać swoje zdanie i jeszcze umoralniać. Idź się pomódl do koscioła o nasze nawrócenie hihi. :P

super topic!!! Bo taka prawda że bezsensu jest robic dziecko przed ślubem.... I ZROZUMCIE, ŻE TEN TOPIC SKIEROWNY JEST DO OSÓB KTÓRE MAJĄ W PLANIE ŚLUB ALE NAJPIERW DO ROBIENIA DZIECKA SIE ZABIERAJĄ.....WIĘC JESLI KTOS I TAK SLUBU W PLANIE NIE MA -to ta sprawa go nie dotyczy! po drugoe- CÓŻ SIE TAK RZUCACIE NA AUTORKE TOPICU???? MACIE Z TYM JAKIS PROBLEM, A WŁAŚCIWIE KOMPLEKS NA TYM PUNKCIE??! NA TO WYGLĄDA.....BO TO NAPRAWDE JEST DO DUPY POMYŚŁ ŻEBY MIEC DZIECKO ZANIM SIE SLUB WEŹMIE-----SKORO I TAK MA SIE GO W PLANIE!!!!!! I JESCZE JEDNO--- głupkowato zbywacie autorke słowami typu \"nie twoja sprawa \" itp.......Każdy ma prawo sie tu wypowiedziec i ona to zrobiła! A wasze wypowiedzi sugerują że TA SPRAWA WAS BOLI !!!!!!!

Gość ja ci powiem czemu
autorka jest taka spokojna bo to stary, zbojcorzały babsztyl interesujący się zyciem całego osiedla któremu nerwy szkodzą

Gość Piekna Andzela
"ok, ja powiem jedno- zal wam dupy sciska ze aby miec meza musicie najpierw prosic sie o dziecko( bo latwiej uprosic o dziecko niz o slub).. gratuluje tych "wspanialych"malzenstw" Od razu zakladasz ze takie malzenstwo jest skazane na niepowodzenie, glupolu jeden. To moj facet bardziej chcial malenstwo i teraz je mamy i sie cieszymy bo jest zajebiscie :-))) A slub chcialabym ale jeszcze nie teraz. Glownie szkoda mi kasy - bo wole wydawac kase na zajebiste krotkie spodniczki i podroze w tropiki i imprezy niz na slub, ale niedlugo dzieki gieldzie bede miala tyle, ze i na wyjeb.. w kosmos slub mi starczy :-) Teraz to tobie trelemorele zal dupe scisnie ;-)))

Gość a mnie zastanawia
ciekawe kto jest bardziej szmata: kobieta z mezem u boku i dzieckiem, czy jakas prosta kurwa ktora nie wiedziala jak zatrzymac przy sobie faceta to ublagala dziecko:P i tak wasze zwiazki zakoncza sie szybciutko. Bo jak facet kocha to chce cie miec za zone a jak traktuje jak zwykla wulgarna dziwe ze slownictwem psychopatycznego nieudacznika-desperaty to zwiazek konczy sie tak jak juz niedlugo skoncza sie wasze zegnam

Gość ja jestem kobietą moja droga
wspólczuję ci ze twój mąż kocha cię tyko dlatego ze wzięliście ślub i "ma cię na papierze" w umowie. hahahahahah