Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele na patyku

Najpierw slub-potem dziecko!

Polecane posty

podszywaczom pozdrowienia:P:P

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
błęów bo ja tak reszta przypierdoliła w kwestiach prawnych hahahahahahahahhahaha dobre - Boże ze tez takei suki jescze ziemia nosi. Pewnie jestes z tych co to szybko frajera musiała złapać i od razu przed ołtarz bo cię cipka na dziecko swędziała a mam nie pozwoliła na dziecko bez ślubu no bo bękart hahahahahahahahahha żal mi cię ty ułatwiona kwestio prawna

hahahahahah....\" no to teraz zniszczyłas ta wypowiedzią i autorke i ta cała jeny iles tam - brawo \"---hahahahah :D :D :D to było naprawde straszne.......hahahahah! popłakałam się ....ze śmiechu!!! Oj, biedne dziewczynkk, małe smarkulki---...aż mi was żal!!!!! I tak sobie myślę, dobrze że wy tego slubu nie bierzecie, bo byłoby mi przykro że takie coś jak wy ma też slub tak jak ja!!!!! A ślubu nie bierzecie , bo was faceci nie chcą /wstydzą sięwas, czy co??/, no ale pomyślałyscie że wasze dzieci to własciwie BAHORY??!!

Gość ten temat juz był
jeszcze jeden- uwazasz ze to jest super argument- czepiac się słówek? Brawo!!!!!! :D No w tym momencie mnie przekonałas- lecę do urzędu stanu cywlinego- załatwiać słub. :P:P :D:D

Gość hhhhhhhhhhhh
nie zycz drugiemu co tobie nie mile, co za babsztyl!! wszystkie przeklenstwa zwroca sie w twoja strone, mimo wszystko powodzenia

Gość do jeny 99
to było dobre.Myślisz ze jestes lepsza od tych co nie mają ślubu bo ty go masz hahahahahahahahaahaha pewnie z tym jestes lepsza bo masz ułatwienia w kwestiach prawnych hahahaha to było prześwietne. A ten tój frajer zwany dalej mężęm pewnie jebie cię po rogach bo kto by wytrzymał z takim pustakiem szukającym ułatwienia w kwestiach prawnych

Gość Piekna Andzela
trele morele - jak czytalas Moralnosc Pani Dulskiej to powinnas wiedziec co oznacza HIPOCHONDRIA i co ma z toba wspolnego.

piekna skoro taka madra jestes to czemu robisz bledy ortograficzne i uzywasz wyrazow ktore nie maja powiazania z tematem? jak dla ciebie ma sie hipochondria( a nie jak napisalas hipohondria:P) to tego co pisalam? odnosze wrazenie ze mardzo chcesz byc postrzegana jako madra.. caly czas uzywasz dos zaawansowanych slow niestety niezbyt trafnie ich uzywasz! czy ty wyszukujesz to na google?! jesli tak to zajrzyj tez do pwn..osmieszasz sie dziewczyno..nie glupio ci ze sie tak kompromitujesz? caly czas cos piszesz.. a potem podkreslasz ze my i tak nie wiemy co to jest.. to po cholere to piszesz skoro my nie wiemy?;)

Gość do pięknej A
ona czytała?? no co ty - ona czyta tylko książki z działu prawo - bo szuka jaakich to jeszcze ułatwień prawnych może jej dostarczyć małżeństwo

Gość hhhhhhhhhhhh
to do ciebie bylo ty andzelo pedzelo smiechu warte babsztyl z bachorem

Gość Piekna Andzela
To opierdol tez jenny ze popelnia bledy ortograficzne. RZ zamiast Ż

Gość do trele morele na patyku
a ty gdzie wyszukujesz udogodnień prawnych jakie gwarantuje ci małżeństwo?? Na google??? hahahhahahaha przypominam Pani hhhhhhhhhhhh ze autorka tez jest babsztylem z bachorem

Gość hhhhhhhhhhhh
nie chodzi tylko o bachorka, on ajest pusta jak pustak betonowy

Gość hhhhhhhhhhhh
zreszta nie chce pisac to pewnie jakas blachara wygladajaca jak barbie z bachorem u boku

tak ,jestem lepsza!!!!! Bo wzięłam ślub, bo mój MĄŻ kocha mnie a ja jego!!!!! I MIĘLISMY ODWAGE POWIEDZIEĆ TO NA GŁOS, PRZED WSZYSTKIMI..... z waszych postów wynika, że nie tylko na z powodu slubu macie kompleks ale także z powodu seksu??!!Tzn. że nie dość że wasi faceci są tchórzam,i, wstydzą się was to jescze walić nie umieją.... o rany!!!!! To naprwdę przykra sprawa! BIEDNE DZIEWCZYNKI..:D.. TERAZ TO NAPRAWDE MI WAS ŻAL!!!!! :D ojojojojo! ale sie porobiło.....! No nic, pozdrawiam i mniej kompleksów życzę!!!!!!:D

dobra ja juz koncze.. nie chce mi sie gadac z wami niestey;) gdyb nie zabolalo was to co napisalam.. gdybyscie nie czuly sie gorsze.. gdybyscie nie chcialy slub.. gdybyscie mialy papierek w nosie.. i gdyby wasi faceci chceli ten slub z wami brac.. moge sie zalozyc ze nie bylybyscie teraz takie agresywne i piana z ust by wam nie ciekla:P poprostu trafilam w czuly punkt i tyle;) uderz w stol a nozyce sie odezwa:D wmawiajcie sobie ze bzdety ze slub jest niepotrzebny.. itd.. ze sie tak bardzo kochacie.. a slub? co to to nie! hehe teraz juz nie zlosliwie- wspolczuje wam dziewczyny szczerze.. i rozumiem ze musicie same siebie oszukiwac..zeby wam bylo latwiej.. i zycze powodzenia.. jest cos takiego w psychologii..(nie pamietam jak sie nazywa bo kilka lat temu mialam psychologie).. ze jesli cos mamy i nie bardzo jestesmy z tego zadowolone.. to staramy sie to tego przekonac.. soszukujemy sie pozytywnychcech tego..a ukrywamy te zle.. bo tak poprostu jest latwiej;)

Gość do jeny99
współczuję ci serdecznie głupoty....tego ze myślisz ze jak powiedziałas tak przed całą rodzinką to juz jestes taka kurwa wspaniała - odjebałas pokazówke idiotko - zrobiłas to dla umowy, dl aułatwienia kwestii prawnych i to jest głupie pusta cipo.

pozdro dla jenny:D:D

Gość do jautorki
to się nazywa racjonaliza - mechanizm obronny ego my ci współczujemy idiotko bo wzięłas slub dla ułatwienia kwestii prawnych - szkoda nam cie - szkoda ze musizz sobie wmawiac ze to z miłości

Gość Piekna Andzela
A ja jestem mloda narzeczona :-) To dopiero wypas. I mam w brzuszku owoc milosci :-) Moj mezczyzna jest mi bardzo oddany, a ja jemu i to jest piekne. Nadal nie przekonal mnie nikt ze slub lepiej miec przed dzieckiem. Czy nie wystarczy ci slowo twojego faceta na polnej lace ? Musi deklarowac wszem i wobec oglaszac ze slubuje to i tamto.. Bo inaczej bys nie miala zaufania do niego czy co ? A gdyby nie chcial slubu? To co... zmusilabys go, czy odkochala sie :-) i znalazla takiego, co wezmie z toba slub?? Boze jaka ja jestem szczesliwa ze mam w sobie dzidziusia :-))

Gość do jautorki
tylko ze racjonalizacja nijak ma się do naszej sytuacji bo ślub mozemy wziąźć kiedy chcemy a ty juznie masz wyjść i racjonalizacja sprawdza się w twoim przypadku - próbujesz się doszukiwac w małżęnstwie a raczej powodach jego zawarcia idiotycznych rzeczy typu - ułatwienie kwestii prawnych bo nie jestes z niego zadowolona

hahahhahahah!!!!! Uuuuuu, ale zabolał!!!! I o to chodziło przygłupku! trele morele....- trzymaj się i pozdrawiam- duzo szczęścia i miłości--ty wiesz co to jest, a nie jak niektóre tutaj....nie maja zielonego pojęcia! nie chce mi sie już gadać, ale masz racją---uderzyłaś w czuły punkt :D... !!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie zakompleksione z powodu braku ślubu!---może jakaś porada u psychologa/psychiatry, bo widze że juz sobie same z tym rady nie dajecie!!!!! :D :D :D

Gość do pieknej
ja na twoim miejsc czulabym sie zle urodzisz, i bedziesz taka matrona jak wszystkie inne.. skupisz sie na dziecku tylko bo maz(ktory nie potrafil z milosci poprosic cie o reke.. potrafil cie tylko zerznac:P) zacznie dostrzegac po porodzie wady-szersza cipke..rozstepy i mase innych rzeczy a jesli nie byl w stanie, nie czul potrzeby by wziac slubz toba dla milosci a nie dla dziecka, to tym bardziej nie bedzie czul potrzeby by byc przy takiej mamusce z wiszacym cycem;)

aha, piękna A.... -ty masz bachora w buchu anie \"ocowc...\"! hej !

Gość do jeny99
i tak wiemy ze cię boli bo jeste kurwą hahahhaha

Gość Piekna Andzela
hhhhh: nie mozna myslec tak szablonowo :-) miej wieksza swiadomosc tego co sie naprawde dzieje dookola a nie to co sie wydaje. W sumie to lubie blondynki ktore lubia fajne samochody, ale blacharstwem zajmuje sie moj wujek, a ja jestem entuzjastka motoryzacji - ale nie lece na kolesi z furkami - mamy zwyczaj z nareczonym razem wybierac i kupowac autka :-) Mam ciemne dlugie wlosy i jestem bardzo szczupla :-) Pozdrawiam ludzi, ktorzy uwazaja ze milosc i dobro sa wazniejsze od slowa "Slub"

Gość do jeny99
cóż zostałas zniszczona to uciekaj z powodu braku argumentów

Gość buhahaha
milos i dobro wazniejsze od slowa slub? milosc i dobro kontra to czym jest slub( a slub o jakim pisze autorka tematu jest przede wszystkim prowokowany miloscia) wiec sie wal angela i spierdalaj w swoim wypasionym samochodzie na ukraine-- tam jest duzo dziwek wiec powinnas sie odnalezc:P

Gość Piekna Andzela
Jaki bachor?? Jak kobieta moze tak mowic? Ty chyba nigdy nie widzialas dzidzi na USG :-) z pikajacym serduszkiem. Zadne dziecko nie prosilo sie samo na swiat i nie powinno sie go tak pogardliwie nazywac. Nie mozesz byc tak chlodna i niesprawiedliwa. No nie wiem, moze mozna tak w przenosni powiedziec o dziecku zrobionym dla becikowego przez rodzicow pijakow, ale nie o szczesliwej ciazy :-) Glupi argument ze popsuje mi sie cialo - heh CO WY GADACIE?? ze trzeba miec slub bo wtedy facet nie odejdzie od kobiety ze zwisnietym cycem :-) Takie bywaja minusy macierzynstwa, ale skoro tak mowicie to pokazcie to swoim MAMOM jak jestescie tacy odwazni - ciekawe jak by im sie przykro zrobilo...

Gość Piekna Andzela
No tak, bo jak narzeczonej zacznie wisiec cyc, to facet ja zostawi, ale jak juz bedzie zona, to nie. Sam spadaj koles na Ukraine :-) dla mnie to nie te klimaty.