Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukukur

moja kolzanka urodzila wczoraj coreczke

Polecane posty

Gość kukukur

wyboire sie do niej ale nie wiem kiedy poradzcie kiedy najlepiej odwiedzic mloda mame tak aby juz byla w miare wypoczeta nie wiem miesiac po porodzie czy wiecej i co moglabym jej kupic dla dziecka

Gość Dodaj
odwiedź ją za dnia

Gość kukukur
nie chcialabym jej odwiedzac w szpitalu bo odpoczywa poza tym rodzinka cala pewnie sie nacieszyc nie moze

zadzwoń do niej i zapytaj kiedy możesz ją odwiedzić. Spytaj się też, czy potrzebuje czegoś dla dziecka?

z własnego doświadczenia wiem (mam 4 miesięcznego synka) więc sie wypowiem.Na poczatek schodziły siedsziadki,ciotki itd zawsze ktoś był że tak naprawde miaam dosyć tych odwiedziń.Koleżanki zaczeły mnie odwiedzac po mieisącu -dwóch i pwoeim że to był dobry pomysł. A co do prezentów to pwoeim Tobie co mnie cieszyło : kocyk cieplutki-idalny na teraz do wózka jak i na wiosne, możesz kupić również szpiworek do wózka(istne cudo!!!!!) przyda sie na zime,wczesną wiosne,jesień i co najwazniejsze kup taki 2 w 1 czyli żeby był dla niemowlaka oraz dla dzidzi starszej. Mozesz kupić jakiś dresik,pampersy - których naprawde nigdy nie jest za wiele.

Gość hejkaaaaaaaaa
dzieki bardzo kangurek za rade wlasnie o to mi chodzilo bo tak mysle ze mloda mame zmeczona tym wszystkim musi meczyc przesiadywanie ciotek itp tym bardziej w okresie tuz po porodzie

Najlepsze są rzeczy bardzo praktyczne, które maleństwo zużywa najwięcej. Proponuję bardzo potrzebne chusteczki nawilżane. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Mama na pewno ucieszy się z prezentu.

Gość gość
Pampersik.dzidzia spiworek.kur ...wezc8e sie ogarnijcie