Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk.....

mój facet ma za dużo kasy

Polecane posty

Gość mk.....

zainspirowana topikiem o różnicahc w związku postanowaiłam napisać o tym co mnie dręczy mój facet za dużo zarabia i mi przez to jest głupio. ale jednoczesnie nie jest on ropieszczony, cięzko pracuje na te pieniądza (choć nie ukrywam ze ja znacznie ciężej na 1/3 jego pensji) I głupio mi kiedy chce sobie kupić bmw a ja chyba będe jeżdzić maluchem. wiem ze nie pieniądze sa miarą czlowieka, ale mimo to źle się z tym czuje. czy ktoś też tak ma?

Gość benny hill
nie, jabym sie cieszyla. w koncu to twoj facet. wszystko dla dobra was obojga

Moj tak jak Twoj tez bardzo ciezko pracuje i duzo zarabia ale trzeba sie cieszyc w tych czasach ze maja takaprace i nie brakuje nam na chlebek

Gość lilak
chce sobie kupic BMW? a ty zarabiasz 1/3 jego pensji czyli zarabiasz kilka tysiecy??? BTW 1/3 BMW to nie cena malucha :D a tak na powaznie szukasz dziury w całym dziewczyno, każda by chciała mieć bogatego faceta a przy tym dobrego i kochanego, masz szczęście i jeszcze narzekasz :) Moj facet jest informatykiem, zawsze bedzie zarabial wiecej niz ja ( ja to nawet jeszcze studiuje i nie zarabiam nic) jakos mi to kompletnie nie przeszkadza...w koncu jest facetem i bedzie musial utrzymac rodzine

a ja bym chciała mieć taki problem..że mój mężczyzna za dużo zarabia i nie ma co z kasą robić..ja nie pracuję mój mąż zarabia niedużo..i jeszcze do tego mamy długi..i Dziecko w drodze..

Gość niech mi da troche
:P

Droga fredziu glowka do gory, aby zdrowko bylo ja tez kiedys mialam pod gorke ale w zyciu raz na wozie raz pod wozem. Zycze Ci pieknego dzidziusia.

Gość mk.....
Ale on mówi że co jego to jego i żeby nie było powodów do kłótni majątek nie dzielimy na dwa. Nawet jak jesteśmy w restauracji to czasem on je sam a ja nie bo nie stać mnie na taki wydatek.

Gość o rany no to wez
tego palanta rzuc :0 ja pierdziele. Moj tez duzo zarabia a ja studiuje i to on za mnie placi nawet jak nie chce. I jemu obojetne jest to czy ja bede duzo zarabiala czy malo bo i tak wszystko bedzie wspolne

No to faktycznie chore. U mnie tego nie ma mimo ze ja nie pracuje zawodowo jezdze lepszym samochodem od meza

dzieki mariona..:) mk...współczuje i naprawde zgadzam sie ze powinnaś sie poważnie zastanowić nad dalszym spotykaniem sie z tym facetem..mój mąż nigdy by nie pozwpolił na coś takiego jak to żeby on jadł w resteuracji a ja siedziała i patrzyła bo mnie nie stać..

Gość hbvn
Ale idiota! Jak on cię tak może traktować??!!!Rzuć go jak najprędzej!

Nie no. albo prowokacja albo na prawdę masz klapki na oczach.Kocham = dbam, by drugiej osobie nie było źleKocham = dbam, by nie była głodnaKocham = idziemy czasem tam gdzie ja chcę a czasem tam gdzie On i zawsze staramy się, byśmy oboje czuli się dobrze a nie tylko jedno z nasDziewczyno... a po ślubie co? Będziesz płacić na dzieci ze swojej pensji, bo TO TY urodziłaś???Dla mnie to jest bardziej niż nienormalne.

Gość zryttttta
wiesz co? to już przegięcie jak idziecie do restauracji, a facet zamawia sobie, a ty tylko patrzysz, bo ty jesteś biedniejsza i nie jesz. Kretyństwo, dlaczego ty z nim jesteś? JAk do restauracji zaprasza to jasne jest, ze bierze pod uwagę Was, jak jest inaczej to się dziewczyno poniżasz sama godząc się na tak chory układ. Dla sprostowania - ja sama zakończyłam związek, gdzie facet zarabiał za dużo, dużo więcej niż ja i mi przeszkadzały jego poglądy na życie. Na kasie szczęścia nie oprzesz. Przemyśl, czy nie lepiej jeździć maluszkiem i być szczęściwą, dumną i znającą własną wartość kobietką, czy lepiej dać się poniżać, ale być nieszczęśliwą z bogaczem. Nie wyobrażam sobie jak można z kimś takim być. Ja zerwałam, choć facet chciał być ze mną i jak twierdził, nie mierzył uczuć przez pryzmat kasy. Chciał mi kupować, sponsorować, ale ja nie chciałam, bo jestem z tych, co lubią się odwdzięczyć. Czym więc były moje "tanie" niespodzianki, wobec jego (rejs Halloweenowy promem, perfumki za 200 zł - zupełnie ot tak)? Niestety facet miał inne "wady" poza tą że miał stanowisko i kasę. I dlatego skończył się związek z mojej inicjatywy. Przemyśl sobie wasz związek i zauważ jak to może z boku wyglądać. Chcesz tak przez całe życie ?????

Jeśli to nie jest prowokacja to na pewno taki związek nie jest normalny. Ba - to nie jest związek tylko zwykłe wykorzystywanie sytuacji. Miałam cos podobnego i z chwila kiedy tylko się zorientowałam i upewniłam - uciekałam gdzie pieprz rośnie! Gdzies juz tutaj na forum pisałam o tym jakiego miałam narzeczonego cud miód malina :O A on jeszcze był zaskoczony tym że z nim zerwałam...

Wiesz Twój problem nie w tym ,że on dużo więcej zarabia tylko w tym ,że jest chamem. Przemyśl to.

Gość tytusa
ja pierrdziele!!! :D:D to nie prowokacja? a wiecie, ja mialam kiedyś odwrotny problem - mialam wtedy 19 lat, moj facet 26. On bezrobotny, do pracy się nie palił. Ja zarabiałam dość ładnie. Wszędzie musiałam za nas płacić. Obiady w reatauracji, ciuchy dla niego, nawet papierosy i jedzenie mu kupowałam, chociaż nie mieszkaliśmy wspolnie. To dopiero było chore!! Ja- nastolatka, on prawie 30-tka na karku. Na początku dawało mi przyjemność że moge mu kupować coś. Potem mialam tego po dziurki w nosie. Po roku sie rozstalismy.

Gość bv vnb
tytusa to też rzeczywiście było chore

a ja miałam podobnie..mój chłopak studiował i ciezko mu było wyciagnąc kase od rodziców..czasem mu nawet musiałam benzyne kupować żeby mógł do mnie przyjechac..ale rozstalismy sie z innych powodów niż kasa..

Gość tytusa
Prawda jest taka że pochodzę z dość zamożnej rodziny, pracowałam u mojego taty. Sądzę że mój ówczesny chłopak uważał że skoro mi się w życiu poszczęściło i jestem "nadziana" to mogę go utrzymywać. Teraz on ma żonę, dziecko, on bezrobotny jak zwykle, klepią biedę, mieszkają gdzieś w ruderze na jednym pokoiku. Całe szczęście że się rozstaliśmy.

Gość bv vnb
Tytusa to on jakiś nieodpowiedzialny jest!Nawet na rodzine nie zarobi!

Gość no wlasnie
mam podobny problem jak tytusa i fretka2 i nie wiem co robic bo to trwa juz 3 lata. Głupio mi domagac się zeby mi oddawał bo przeciez on sam powinien to zrobic. No i co poradzicie?

Gość tytusa
czasami po prostu dawałam mu pieniądze :O wiecie że nawet po rozstaniu przyszłał kumpla do mnie żebym pożyczyła mu kilka setek? :O

Gość bvvnb
O rety! Tytusa dobrze, że się z nim rozstałaś! Rozumiem czasem pożyczyć jakąś kaskę, albo np. na bilet jak chciał przyjechać ale ten twój to był koszmar!

Gość pracodawca
co za bezsens je bo ma kase a ty nie jesz bo za ciebie nie zaplaci??????????????????????????????????????????????????????????????? o ja bym z takim nie chodzila do restauracji a wogole bym z takim nie byla szacunku kobieto do samej siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!