Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odp

staram sie o dziecko, nie mam okresu..bola mnie sutki

Polecane posty

Gość prosze o odp

temat jakich wiele;) ale prosze o odpowiedz jesli juz zdecydowalas sie tu wejsc i wiesz cos na ten temat:) a wiec tak.. nie mam zadnych objawo test robilam tydzien temu ale byla 1 krecha..dalej nie mam okresu.. ale jedyne z czym mi dziwnie i inaczej to to ze nie bola mnie piersi tylko sutki.. czy ktoras z was tez bolaly sutki w pierwszych tg ciazy?

Gość oliwia13
Wiesz, mi co prawda pierwszy test wyszedł pozytywny ale czytałam na topikach, że niektórym dziewczynom wyszedł dopiero 3 test jako pozytywny. I faktycznie moga boleć tylko sutki. Wiesz najlepiej udać się do lekarza jeżeli jesteś tydzień po spodziewanej @ to usg powinno już wykazać ciążę.

Gość monika288
W pierwszych tygodniach ciazy przewaznie nie bola cale piersi a wlasnie sutki. U manie akurat bylo tak ze moje sutki staly sie bardziej wrazliwe na dotyk, przeszkadzal mi nawet stanik, takie tkliwe sie zrobily.

Gość zobaczysz
i tak poronisz

Gość oliwia13
nie przejmuj się kretynami!!

Gość hejkaaaaaaaaa
hej jestes z pewnoscia w ciazy bierz kwas foliowy a propos tej osoby ktora pisze o poronieniu to zapewne jakas kobieta ktora niestety poronila i probuje sie z tym uporac zyczac komus tego samego nie przejmuj sie

Gość ja22
ja nie mam okresu już 2 tyg. robiłam 2 tetsy, oba ngatywne, lekarz powiedział, że jeszcze a wczesnie (a gdybymbym była w ciąży to byłby to 6 tydzień), kazał czekać, bolą mnie całe piersi, nie tylko sutki i do tego jeszcze brzuch.Nie wiem juz co o tym myśleć. :(