Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 beatrix

FEROMONY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A ja polecam perfumy z feromonami od Cobest :) dost臋pne na www.sklep.cobest.pl Jest teraz promocja na perfumy z feromonami! 50 ml od 35 z艂. Perfumy inspirowane znanymi zapachami z dodatkiem feromon贸w. Zaperfumowanie 22%. Feromony dodadz膮 pewno艣ci siebie, przyci膮gn膮 p艂e膰 przeciwn膮, wzbudz膮 zaufanie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 akacya
A ja polecam takie feromony do po艣cieli: http://www.sexishop.pl/feromny-do-poscieli-love-desire-bedroom-spray-p-1562.html Maj膮 delikatny, subtelny zapach UNISEX i posta膰 lekkiej mgie艂ki. W swoim sk艂adzie zawieraj膮 cztery zwi膮zki: androstenol, androstenon, androsteron i androstadlenon, przez co zaliczaj膮 si臋 do jednych z najsilniejszych dost臋pnych na rynku. Wystarczy rozpyli膰 w pomieszczeniu albo spryska膰 poduszk臋 czy po艣ciel, a nawet ubrania. Efekt murowany ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz na www.sklep.cobest.pl maj膮 mega promocj臋 :) Zjechali z 70 z艂 na 29 z艂 ;) Tylko kilka dni jeszcze zosta艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zjechali z ceny bo nie sprzedaj膮 fajnych rzeczy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajna pora roku na zakup feromon贸w, szczerze m贸wi膮c tez nie wierzy艂am w dzia艂anie perfum z feromonami dop贸ki sama nie u偶y艂am chodz膮c na ogr贸dki piwne kolesie jako艣 patrzyli i u艣miechali si臋 do mnie widzia艂am coraz wi臋ksze zainteresowanie. Id膮c do ubikacji tzw toy toya jeden za mn膮 poszed艂 i poprosi艂 o numer telefonu um贸wi艂am si臋 z nim na spotkanie i spotykamy si臋 ju偶 prawie drugi miesi膮c teraz u偶ywam raz na tydzie艅 bo nie ma potrzeby codziennie. Kupi艂am je na erozkosz w艂a艣nie b臋d臋 zamawia膰 inne jakie艣 bezwonne bo przy nich mog臋 u偶y膰 swoich ulubionych z diora ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odk膮d zacz臋艂am u偶ywa膰 feromon贸w love&desire m贸j facet nie mo偶e mi si臋 oprze膰 co chwil臋 podchodzi i m贸wi ale pi臋knie pachniesz i atakuje hehe jak mi si臋 nie chce to ich nie u偶ywam bo ju偶 czasem mnie denerwuje swoj膮 nachalno艣ci膮. Kupuje je na erozkosz pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tutaj jest wszystko: feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiulka882a
Spory wyb贸r feromon贸w maj膮 tak偶e tutaj https://refform.pl/pl/573-feromony . Nie wa偶ne, czy kto艣 wierzy czy nie. Kupi膰 sobie mo偶na. Ceny nie s膮 jakie艣 kosmiczne a kto wie, mo偶e faktycznie zadzia艂aj膮. Zawsze warto spr贸bowa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka_8585
ja polecam sklep www.twoja-fantazja.pl , tu kupi艂am dobre feromony, maja dobre ceny , daja znizki i sprzedaj膮 fajne zestawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HerkulesXX
Z mojego przegl膮du internetu wynika, 偶e dzia艂aj膮 ale nie u wszystkich, tak偶e 100% skuteczno艣ci nic nie zapewni, dobrze je艣li to by by艂o chocia偶 30-50%. Warto r贸wnie偶 poczyta膰 o rodzajach, polecam http://wiecejmeskosci.pl/feromony-meskie-dzialanie-opinie-skutecznosc przyk艂ad w艂a艣ciwo艣ci m臋skich feromon贸w, wybieraj膮c dany preparat warto wiedzie膰 jakie substancje powinien zawiera膰, 偶eby by艂 skuteczny. No i najwa偶niejsze jest osobowo艣膰 i pierwsze wra偶enie, je艣li kto艣 nie umie zachowa膰 si臋 w towarzystwie to najlepsze feromony b臋d膮 bezu偶yteczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elwra
A ja kupi艂am feromony SoHot w sklepie intymny.pl i niestety zawiod艂am si臋. Nie wiem kto pisze te pozytywne komentarze ale uwa偶am, 偶e jest to mocno naci膮gane. Nie tylko to u nich kupi艂am, tak偶e kropelki, kt贸re mialy podzia艂a膰 na moje libido. W sk艂adzie jest wit. C i chyba tylko to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko i wy艂膮cznie: feromony.pl/DZlALANIE-FEROMONOW Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bakczysek

Szukam dobrych feromon贸w na podryw dla faceta. Dodam, ze jeszcze nie u偶ywa艂em takich 艣rodk贸w.Jakie polecicie na pocz膮tek aby si臋 nie zawie藕膰?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fixeder

Proponuj臋 Love Desire. Sa to feromony uniwersalne, troch臋 do uwodzenia, troch臋 do poznawania. Wzbudzaj膮 zaufanie oraz pozwalaj膮 nawi膮za膰 lepszy kontakt z innymi. Bardzo cz臋sto u偶ywam ich do pracy. Szczeg贸lnie jak czeka mnie trudna rozmowa z klientem bo pozwalaja prze艂ama膰 lody. Og贸lnie nie mog臋 Ci zagwarantowa膰 na 100% 偶e b臋d膮 najlepsze bo feromony dobiera sie dla siebie oraz nie powinniene艣 tak sugerowa膰 si臋 opiniami innych ale odradzam jedne. Pheromax, du偶e oczekiwania ale dzia艂anie po prostu zerowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testor

Je艣li jeste艣 troch臋 nie艣mia艂y i masz problemy z nawi膮zywaniem kontaktow, polecam pheromone essence, jedna kropla potrafi zdzia艂a膰 wiele (aczkolwiek trzeba z nimi uwa偶a膰 aby ich nie nadu偶y膰 bo z tym 艂atwo a w zbyt du偶ej ilo艣ci mog膮 spowodowa膰 efekt zupe艂nie odwrotny do za艂o偶onego oraz powodowa膰 u innych agresj臋). Tak jak jednak pisze tutaj osoba powy偶ej nie ma uniwersalnych feromon贸w i trzeba je sobie dobrac pod siebie konkretnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fixeder

Wydaje mi si臋, ze Pheromone essence nie beda odpowiednie dla pytaj膮cego. Sa to mocne fermony ale bardzo agresywne i 艂atwo mo偶na przesadzi膰 z dawk膮 a tutaj kr贸tka droga do zniech臋cenia drugiej osoby. Nie polecam....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bakczysek

Co to znaczy, 偶e s膮 agresywne? :P No i pisz膮c o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widz臋, 偶e s膮 dwa rodzaje w dw贸ch wersjach cenowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o艣nik

Pheromone Essense musz膮 by膰 agresywne bo to koncentrat, najlepiej je stosowa膰 z perfumami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fixeder
Dnia 18.07.2019 o 11:17, Go艣膰 Bakczysek napisa艂:

Co to znaczy, 偶e s膮 agresywne? :P No i pisz膮c o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widz臋, 偶e s膮 dwa rodzaje w dw贸ch wersjach cenowych.

Chodzi tutaj o to, 偶e jak 藕le dobierzesz dawk臋 i je艣li u偶yjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowo艣膰 otoczenia i Ciebie r贸wnie偶. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromon贸w ale je艣li nie b臋dziesz mia艂 kasy to bierz te niebieskie, s膮 r贸wnie偶 ok i raczej nie powinine艣 ich przedawkowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o艣nik

Osobi艣cie u偶ywa艂em zar贸wno feromon贸w Love Desire niebieskich jak i czarnych. Te w czarno-z艂otym opakowaniu s膮 du偶o silniejsze, osobi艣cie wole te https://najlepszeferomony.pl/pl/feromony-meskie/love-desire-premium-edition-meskie-140.html ale moja 偶ona lubi jak korzystam z niebieskich. Je偶eli kto艣 chce spr贸bowa膰 to mog臋 poleci膰 sklep najlepszeferomony.pl w kt贸rym od lat kupuje feromony, a jak komu艣 nie pasuje ten zapach to mo偶na tam wybra膰 co艣 innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loginn

Witam, chcia艂em zapyta膰 jakie feromony b臋d膮 dobre do uwodzenia by艂ej kobiety. Zerwa艂a ona ze mn膮 niewiele ponad miesiac temu miedzy innymi dlatego ze by艂em za spokojny, za bardzo skryty w sobie , nie bylem spontaniczny .. og贸lnie nudny.聽 Og贸lnie chc臋 jej pokaza膰 ze jednak taki nie jestem i ja ponowie uwie藕膰. Jak r贸wnie偶 wzbudzi膰 zazdro艣膰 tym ze bedzie mi si臋 powodzi艂o z innymi kobietami.Co b臋dzie najlepsze?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paluszek

Oj nie wiem czy za pomoc膮 fero sprawisz aby do Ciebie wr贸ci艂a. Musisz to po prostu przebole膰, z czasem b臋dzie lepiej. Og贸lnie feromony wywieraj膮 najlepsze wra偶enie na osobach nowych bo dzi臋ki temu pierwsze wra偶enie jest lepsze i 艂atwiej jest kogo艣 pozna膰, potem wiekszo艣c nale偶y do Ciebie. Na pocz膮tek jednak je艣li chcesz sobie czego艣 spr贸bowa膰 to proponowa艂bym po prostu love desire.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 longinn

No wlasnie chc臋 jej pokaza膰 si臋 z zupe艂nie innej strony oraz j膮 zaintrygowac. I pokaza膰 ze wcale nie jestem taki nudny jak s膮dzi艂a.Liczy si臋 tutaj zainteresowanie, wiem 偶e na pewno j膮 poci膮gam z wygl膮du.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krops

Ale co艣 jest nie tak skoro z Tob膮 zerwa艂a. Jak dla mnie to po ptokach i polecam poderwa膰 sobie jak膮s inn膮 lask臋 a nie skamla膰 u drzwi by艂ej o powr贸t. Na pewno jej nigdzie nie zapraszaj czy nie proponuj spotka艅 bo jest to upokarzajace. Ona b臋dzie wiedzia艂a ze zerwa艂a z Tob膮 i nadal ma Ci臋 w gar艣ci. Tak jak tutaj wspomina osoba wcze艣niej feromony jak najbardziej na tak ale jako spos贸b na poznawanie innych os贸b a nie korzenie si臋 przed by艂膮. Jak bedzie chcia艂a do Ciebie wr贸ci膰 to sama Ci cos zaproponuje. A ty daj sobie spok贸j. niech og贸nie zobaczy 偶e si臋 dobrze bawisz i poznajesz niekt贸re laski to moze j膮 we藕mie zazdro艣膰 i pomysli ze si臋 zmieni艂e艣. Z feromonami bywa r贸偶nie ale moim zdaniem najlepsze po艂膮czenie to kropla Pheromone essence za uszami, oraz love desire. Niez艂a r贸wnie偶 jest chakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 longinn

Dok艂膮dnie to jest m贸j cel, chc臋 wzbudzi膰 zainteresowanie p艂ci przeciwnej, w tym r贸wnie偶 mojej by艂ej. Tak aby poczu艂a, ze co艣 jest nie tak oraz zacz臋艂a si臋 ponownie interesowa膰. Ja wiem, ze ona do mnie tak 艂atwo nie wr贸ci ale moze zobaczy 偶e jest inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krops

No to feromony w pewnym stopniu Ci to u艂atwi膮 ale musisz og贸lnie zmieni膰 swoje nastawienie, bo z tego co piszesz tutaj to nadal jesz jej z miski.

Udost臋pnij ten post