Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrix

FEROMONY

Polecane posty

Gość gość
A ja polecam perfumy z feromonami od Cobest :) dostępne na www.sklep.cobest.pl Jest teraz promocja na perfumy z feromonami! 50 ml od 35 zł. Perfumy inspirowane znanymi zapachami z dodatkiem feromonów. Zaperfumowanie 22%. Feromony dodadzą pewności siebie, przyciągną płeć przeciwną, wzbudzą zaufanie...

Gość akacya
A ja polecam takie feromony do pościeli: http://www.sexishop.pl/feromny-do-poscieli-love-desire-bedroom-spray-p-1562.html Mają delikatny, subtelny zapach UNISEX i postać lekkiej mgiełki. W swoim składzie zawierają cztery związki: androstenol, androstenon, androsteron i androstadlenon, przez co zaliczają się do jednych z najsilniejszych dostępnych na rynku. Wystarczy rozpylić w pomieszczeniu albo spryskać poduszkę czy pościel, a nawet ubrania. Efekt murowany ;).

Gość gość
Teraz na www.sklep.cobest.pl mają mega promocję :) Zjechali z 70 zł na 29 zł ;) Tylko kilka dni jeszcze zostało...

Gość gość
zjechali z ceny bo nie sprzedają fajnych rzeczy :(

Gość gość
Fajna pora roku na zakup feromonów, szczerze mówiąc tez nie wierzyłam w działanie perfum z feromonami dopóki sama nie użyłam chodząc na ogródki piwne kolesie jakoś patrzyli i uśmiechali się do mnie widziałam coraz większe zainteresowanie. Idąc do ubikacji tzw toy toya jeden za mną poszedł i poprosił o numer telefonu umówiłam się z nim na spotkanie i spotykamy się już prawie drugi miesiąc teraz używam raz na tydzień bo nie ma potrzeby codziennie. Kupiłam je na erozkosz właśnie będę zamawiać inne jakieś bezwonne bo przy nich mogę użyć swoich ulubionych z diora ;)

Gość gość
Odkąd zaczęłam używać feromonów love&desire mój facet nie może mi się oprzeć co chwilę podchodzi i mówi ale pięknie pachniesz i atakuje hehe jak mi się nie chce to ich nie używam bo już czasem mnie denerwuje swoją nachalnością. Kupuje je na erozkosz pl.

Gość gość
tutaj jest wszystko: feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość asiulka882a
Spory wybór feromonów mają także tutaj https://refform.pl/pl/573-feromony . Nie ważne, czy ktoś wierzy czy nie. Kupić sobie można. Ceny nie są jakieś kosmiczne a kto wie, może faktycznie zadziałają. Zawsze warto spróbować ;)

Gość anka_8585
ja polecam sklep www.twoja-fantazja.pl , tu kupiłam dobre feromony, maja dobre ceny , daja znizki i sprzedają fajne zestawy

Gość HerkulesXX
Z mojego przeglądu internetu wynika, że działają ale nie u wszystkich, także 100% skuteczności nic nie zapewni, dobrze jeśli to by było chociaż 30-50%. Warto również poczytać o rodzajach, polecam http://wiecejmeskosci.pl/feromony-meskie-dzialanie-opinie-skutecznosc przykład właściwości męskich feromonów, wybierając dany preparat warto wiedzieć jakie substancje powinien zawierać, żeby był skuteczny. No i najważniejsze jest osobowość i pierwsze wrażenie, jeśli ktoś nie umie zachować się w towarzystwie to najlepsze feromony będą bezużyteczne.

Gość Elwra
A ja kupiłam feromony SoHot w sklepie intymny.pl i niestety zawiodłam się. Nie wiem kto pisze te pozytywne komentarze ale uważam, że jest to mocno naciągane. Nie tylko to u nich kupiłam, także kropelki, które mialy podziałać na moje libido. W składzie jest wit. C i chyba tylko to

Gość gość
Tylko i wyłącznie: feromony.pl/DZlALANIE-FEROMONOW Pozdrawiam.

Gość bakczysek

Szukam dobrych feromonów na podryw dla faceta. Dodam, ze jeszcze nie używałem takich środków.Jakie polecicie na początek aby się nie zawieźć? 

Gość Fixeder

Proponuję Love Desire. Sa to feromony uniwersalne, trochę do uwodzenia, trochę do poznawania. Wzbudzają zaufanie oraz pozwalają nawiązać lepszy kontakt z innymi. Bardzo często używam ich do pracy. Szczególnie jak czeka mnie trudna rozmowa z klientem bo pozwalaja przełamać lody. Ogólnie nie mogę Ci zagwarantować na 100% że będą najlepsze bo feromony dobiera sie dla siebie oraz nie powinnieneś tak sugerować się opiniami innych ale odradzam jedne. Pheromax, duże oczekiwania ale działanie po prostu zerowe.

Gość testor

Jeśli jesteś trochę nieśmiały i masz problemy z nawiązywaniem kontaktow, polecam pheromone essence, jedna kropla potrafi zdziałać wiele (aczkolwiek trzeba z nimi uważać aby ich nie nadużyć bo z tym łatwo a w zbyt dużej ilości mogą spowodować efekt zupełnie odwrotny do założonego oraz powodować u innych agresję). Tak jak jednak pisze tutaj osoba powyżej nie ma uniwersalnych feromonów i trzeba je sobie dobrac pod siebie konkretnie.

Gość fixeder

Wydaje mi się, ze Pheromone essence nie beda odpowiednie dla pytającego. Sa to mocne fermony ale bardzo agresywne i łatwo można przesadzić z dawką a tutaj krótka droga do zniechęcenia drugiej osoby. Nie polecam....

Gość Bakczysek

Co to znaczy, że są agresywne? :P No i pisząc o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widzę, że są dwa rodzaje w dwóch wersjach cenowych.

Gość Miłośnik

Pheromone Essense muszą być agresywne bo to koncentrat, najlepiej je stosować z perfumami

Gość fixeder
Dnia 18.07.2019 o 11:17, Gość Bakczysek napisał:

Co to znaczy, że są agresywne? :P No i pisząc o love desire to piszecie o tych w niebieskiej czy w czarnej butelce? Bo widzę, że są dwa rodzaje w dwóch wersjach cenowych.

Chodzi tutaj o to, że jak źle dobierzesz dawkę i jeśli użyjesz ich zbyt wiele w stosunku do swojej osoby, to spowoduje to nerwowość otoczenia i Ciebie również. Jest to jednak feromon dla zaawansowanych. Co do love desire to lepsza jest wersja premium w czarnym opakowaniu bo ma w sobie wiecej feromonów ale jeśli nie będziesz miał kasy to bierz te niebieskie, są również ok i raczej nie powinineś ich przedawkować.

Gość Miłośnik

Osobiście używałem zarówno feromonów Love Desire niebieskich jak i czarnych. Te w czarno-złotym opakowaniu są dużo silniejsze, osobiście wole te https://najlepszeferomony.pl/pl/feromony-meskie/love-desire-premium-edition-meskie-140.html ale moja żona lubi jak korzystam z niebieskich. Jeżeli ktoś chce spróbować to mogę polecić sklep najlepszeferomony.pl w którym od lat kupuje feromony, a jak komuś nie pasuje ten zapach to można tam wybrać coś innego.

Gość Loginn

Witam, chciałem zapytać jakie feromony będą dobre do uwodzenia byłej kobiety. Zerwała ona ze mną niewiele ponad miesiac temu miedzy innymi dlatego ze byłem za spokojny, za bardzo skryty w sobie , nie bylem spontaniczny .. ogólnie nudny.  Ogólnie chcę jej pokazać ze jednak taki nie jestem i ja ponowie uwieźć. Jak również wzbudzić zazdrość tym ze bedzie mi się powodziło z innymi kobietami.Co będzie najlepsze? 

Gość Paluszek

Oj nie wiem czy za pomocą fero sprawisz aby do Ciebie wróciła. Musisz to po prostu przeboleć, z czasem będzie lepiej. Ogólnie feromony wywierają najlepsze wrażenie na osobach nowych bo dzięki temu pierwsze wrażenie jest lepsze i łatwiej jest kogoś poznać, potem wiekszośc należy do Ciebie. Na początek jednak jeśli chcesz sobie czegoś spróbować to proponowałbym po prostu love desire.

Gość longinn

No wlasnie chcę jej pokazać się z zupełnie innej strony oraz ją zaintrygowac. I pokazać ze wcale nie jestem taki nudny jak sądziła.Liczy się tutaj zainteresowanie, wiem że na pewno ją pociągam z wyglądu.

Gość krops

Ale coś jest nie tak skoro z Tobą zerwała. Jak dla mnie to po ptokach i polecam poderwać sobie jakąs inną laskę a nie skamlać u drzwi byłej o powrót. Na pewno jej nigdzie nie zapraszaj czy nie proponuj spotkań bo jest to upokarzajace. Ona będzie wiedziała ze zerwała z Tobą i nadal ma Cię w garści. Tak jak tutaj wspomina osoba wcześniej feromony jak najbardziej na tak ale jako sposób na poznawanie innych osób a nie korzenie się przed byłą. Jak bedzie chciała do Ciebie wrócić to sama Ci cos zaproponuje. A ty daj sobie spokój. niech ogónie zobaczy że się dobrze bawisz i poznajesz niektóre laski to moze ją weźmie zazdrość i pomysli ze się zmieniłeś. Z feromonami bywa różnie ale moim zdaniem najlepsze połączenie to kropla Pheromone essence za uszami, oraz love desire. Niezła również jest chakra.

Gość longinn

Dokłądnie to jest mój cel, chcę wzbudzić zainteresowanie płci przeciwnej, w tym również mojej byłej. Tak aby poczuła, ze coś jest nie tak oraz zaczęła się ponownie interesować. Ja wiem, ze ona do mnie tak łatwo nie wróci ale moze zobaczy że jest inaczej.

Gość krops

No to feromony w pewnym stopniu Ci to ułatwią ale musisz ogólnie zmienić swoje nastawienie, bo z tego co piszesz tutaj to nadal jesz jej z miski.