Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-s

???DLACZEGO MEŻCZYŹNI WOLĄ MAŁE KOBIETY???

Polecane posty

Gość świstak jeży
BŁĄD! Na dłuższą znajomość powinno się szukać kobiety duuużej, jest to naukowo udowodnione. W każdej kobiecie jest jednakowa ilość złości a w związku z tym w dużej kobiecie jest mniejsza jej koncentracja.

Gość świstak..
na drzewo

Gość I czekoladki zawijać
:D:D:D

Gość świstak jeży
Zaczynam włazić.

Gość podejrzliwa
Nie chce cie martwic ale erotomani zazwyczaj nie sa zbyt wybredni :P

Gość bo mają małe penisy
i na tle małej kobiety nie będzie to wyglądać tak żałośnie

Gość u wysokiej dziewczyny
jest mniejsze prawdopodobieństwo ze jej się mózg z kupą zmiesza:D

Gość Anioł-Gospodarz domu
No dłuższe byłyby już niebezpieczne NIE DOSYĆ , ŻE WĄTROBA PRZEBITA TO JESZCZE PŁUCA ? !!! :-D:-D:-D To nie portal dla sado-macho !

Gość wydaje mi się
że wysoy faceci wolą"niskie" dziewczyny" znaczy takie do 165 . faceci niźsi 160-175 szaleja za wysokimi dziewczynami...

Gość hyngchync
Mówią, że wysocy lubią małe, bo czują taką potrzebę opiekuńczości, a niscy bo z wysokimi żle by wyglądali.

Gość wydaje mi się
sama jestem wysoka - 175 i uważam ,że jeszce wyżesze dziewczyny nie wyglądaja zwylke zbyt korzystnie... często w ich budowie proporcje ciasłą rozkładaja się nierówno... ja sama jak założe obcasy czuje się jak wielkolud...

Gość wydaje mi się
mnie podrywaja głównie niscy faceci tacy mojego wzrostu, czasem trochę wyźsi zwykle jednak szalenie podobam isię tym niskim.

Gość gloomy face
To nie tak drogie Panie! Poprostu nie każdy mężczyzna może sobie pozwolić na wysoką dziewczynę i doskonale sobie z tego kolesie zdają sprawę,że za wysokie progi na jego nogi...powodów jest wiele... To przykładowe znane kobiety,budzące porządanie i będące marzeniem niejednego faceta: Milla Jovovich 173 Nickole Kidman 178 Monica Bellucci 178 Cameron Diaz 175 Liv Tyler 178 No to nie są małe kobietki...a któryś by takiej odmówił???? Chyba ze strachu tylko Pozdrowienia dla wszystkich kobitek

Gość Mikiii
A ja tam wole te mniejsze, moim ideałem jest Ania Mucha, super laska a wcane nie wysoka :)

Gość Patyrykk
Mały garnek szybciej się grzeje :)) A zreszta kobiety zło i ogórki im mniejsze tym lepsze ;)

Gość mała kobietka po 30-ce
bzdura! większość facetów woli wysokie, łlugonogie i z wydatnym biustem! :( najchetniej blondi, ale niekoniecznie :( Dla wielu małe, wcale nie jest piekne :(

Gość ja dorzuce
sharon stone-173 catherin zeta jones 173 brigite bardot-172 paris hilton-173 Angelina Jolie 172 Uma Thurman Charlize Theron Rebecca Romijn-Stamos tych trzech nie pamietam ale maja prawie 1,80

A wykarm i ubierz taką żyrafę !😭

A buty - 45-tki !Po BAGNACH można chodzić ! :D

Gość uma_
45 to chyba dla faceta. Ja przy 1,74 mam buty 39

A ja mam 1.64 a mój facet 1.97 i jest nam razem dobrze pod każdym względem też jestem drobna i szczupła i nie jest to żadna przeszkoda wrecz przeciwnie spotkalam sie z wieloma opiniami ze małe drobne kobietki sa fajne, faceci czuja sie przy nich mesko aone bezpiecznie!!!

Gość a ja jestem kobietą i
przy wzroście 180 mam rozmiar buta 45-46 :P

Gość uma_
dagi aly naprawde uwazasz ze wzrost facet zapewnia ci bezppieczenstwo? I co to za facet ze czuje sie mesko dopiero jak jest z nizsza od siebie kobieta? a przy rownej sobie jak sie czuje - kobieco? hehehe

przecież najwazniejsze jest to co komu pasuje jedni wola niskie i male drudzy wysokie po to jest ten swiat urzadzony ( i dobrze) ze kazdy ma swój gust i może wybrac to co mu odpowiada. ja jestem niewysoka a zawsze mialam wysokich facetów powyzej 1.85 bo przy takich sie czuje dobrze i bezpiecznie!

Gość uma_
No ale mozesz mi odpowiedziec na pytanie a nie pisac o swiecie i sie powtarzac?

Zle mnie zrozumiales ja po prostu czuje sie bezpieczna tak podswiadomie i mysle ze wiele malych dziewczun z duzymi facetami tak samo to jest moje odczucie czuje sie bezpiecznie milo i przyjemnie jak moj facet mnie obejmuje i przytula cala A mysle ze wielu facetow sie czuje mesko dlatego ze daje kobiecie takie poczucie i czuja sie jakby je chronili

Gość uma_
ja przy faceci chce sie czuc kobieco ale to nie wynika ze wzrostu faceta tylko raczej z tego czy jest miedzy nami chemia a z duzo wyzszym to raczej czuje sie troche infantylnie bo nie lubie byc traktowana jak dziewczatko

Nie chodzi o to że wzrost zapewnia bezpieczenstwo ale o to ze mozna sie czuc bezpiecznie a to dwie rozne sprawy

Gość uma_
a poza tym chyba wole zwiazek bardziej partnerski a nie na zasadzie tarzan i jean ;)

Nikt mnie nie traktuje jak dziewczatko tylko ze wzgledu na to ze jestem niewysoka i od niego nizsza!!! A ja czuje sie przy nim bardzo kobieco! Ale rowniez i bezpiecznie!