Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evka81

Mamy dzieciaczków z Ostrowca Świętokrzyskiego i okolic

Polecane posty

Witam... ja z wiadomych przyczyn nie bardzo mam czas zeby duzo pisac...ale staram sie w miare mozliwosci... Evka Olivier tak czesto sie budzi pewnie dlatego ze mu zebule ide Ola juz od dawna przesypia cale noce ale ona jest na butli wiec to co innego jak zje o 21 to wstaje dopiero o 8 . Co do chleba to pewnie ze sie balam zeby sie nie zadlawila ale staralam sie jej czesto zmieniac na nowe zeby nie miala rozmoczonej i jakos sie udawalo, poza tym nie miksowalam jej nigdy jedzenia i bardzo szybko nauczyla sie je mietolic w buzi i teraz bez problemu potrafi ugryzc kanapke i pogryz i sie nie dlawi, nawet banana dostaje w kawalku siedzi sobie i je... Co do spotkania to jestm za w koncu tak blisko mieszkamy ze trzeba sie umowic na wspolny spacerek :) Obecnie mam podejzenie ze Ola bedzie miala ospe bo bawila sie z coreczka kolezanki ktora teraz wlasnie choruje.Jestem zalamana mala bardzo ciezko znosi chorobe i boje sie pomyslec co bedzie jak Olusia tez bedzie tak cierpiala...

Hej z rana! Mtślałam, że nasz topik padnie, ale na szczescie tak nie jest!!:):):) My siedzimy dzisiaj w domu, mimo tego , że tak pieknie na dworze.Wczoraj poszliśmy na spacer i wrocilismy po ok. 10 minutach, bo moje dziecko było całe mokre.A do tego i brudne, bo sobie pierdyknął, i nie ominął żadnej kałuzy. Dzisiaj przyjeżdza do mnie fryzjerka, (do domu bo nie mam z kim małego zostawić), i bedzie małe malowanko i strzyżonko.;O Trzymajcie sie dziewczynki, później do was zajrzę.PA!🌻

Zapomniałam wam napisac.To , że wasze dzieciaczki w nocy sie budzą to na pewno są ząbki.Ja co przeszłam, to wam mówie z tymi zebami.Kacprowi jak wychodziły jedynki(ok.9-go m-ca),to był jeden wielki płacz - podawałam mu panadol przez 3 tygodnie bo biedaczekwył z bólu.Jak tylko przestawał działac przeciwbólowy lek to na nowo płacz- szok!!!Zaniepokojona poszłam do lekarza, bo ile mozna dziecko faszerować prochami przeciwbolowymi.A ona na to, żebym mu żelem smarowała , a ja , że próbowałam ale to nic nie dawało, (miałam wszystkie żele dostepne w polskich aptekach , a nawet mąż przywoził z Niemiec) i nic.No i co ,? byłam bezsilna....nie mogłam patrzec jak mały cierpi i dawałam ten panadol.Jak jedynki sie przebiły to wszystko wróciło do normy, później ząbki sie wysypały nie wiadomo kiedy.Całe szczescie!!!:D:D:D:D Pozdrawiam!!!

Madzia moje wlosy tez potrzebuja fryzjera albo przynajmniej farby wiec moze skocze na swietokrzyska :P a topic nie pafnie nie martw sie :) a moze podacie swoje numery gg bedziemy sobie mogly i tam pogadac i to bez podczytywaczy :)

a my dla odmiany idziemy dzis na dwor...i nie musze sie martwic ze Olusia sie zamoczy bo moje dziecko ani mysli spacerowac....ona po prostu nie chce niszczyc butkow...nie da sie nawet postawic na ziemi..taka oszczedna:P

Dzień dobry :) Ale mamy dziś piękny dzionek.Jak tylko Oli się obudzi z przedpołudniowej drzemki :) to na spacerek się wybieramy :D Olisiowi już pierwsza jedyneczke wyszła(chyba już wcześniej o tym pisałam...nie pamiętam :O )A teraz czekamy na drugą i w ogóle na całą resztę :D Mam nadzieję,że już niedługo będziemy mieli to z głowy... Ja w tamtym tygodniu też doprowadziłam sobie włosy do jako takiego wyglądu :) czekały na to aż 11 miesięcy :P Mój numer GG 5294249 ja zazwyczaj jestem niewidoczna,a jak mnie nie będzie to później poodpisuje :) Ja dziś dałam małemu kawałeczek parówki.Rozgniotłam widelcem i bardzo mu smakowało :D Dziewczyny w ogóle to musimy się kiedyś spotkać :D tylko niech już ciepło się zrobi i nie będzie tej klapy :O Madzia jak przyjedzie do rodzinki do Starachowic będzie miała bliżej do nas,a jak nie to może my pojedziemy na Piachy i tam się spotkamy ;) Sylvia-czy już Olunia ma jakieś objawy,czy ty na razie tylko podejrzewasz,że będzie chora?Ściskamy was z Olivierkiem cieplutko i jesteśmy dobrej myśli :) 🌻 Idę wysuszyć włosy i hej na dwór ;) :P :D Wpadnę później Pozdrawiam 🖐️

Dziewczyny, ze spotkaniem sie to jestem za! Ja czesto jeżdze to starachowic.Pakuje Kacpra do samochodu i jedziemy do dziadków!Tylko niezbyt dobrze znam Ostrowiec, ale sie jakoś dogadamy.;););) To na razie na tyle, spadam kończyc obiad, bo o 14-tej prztjeżdża fryzjerka.Odezwe sie wieczorkiem.PA! A to mój nr. gg :520900

Hej dziewczyny! Mam dwie wiadomości,a nawet trzy tyle,że jedna z nich jest zła :( Madziu kochana pamiętasz na początku odzywała się na forum Kviateq :) Podejrzane mi się wydawało,że ona tak mnie szczególnie pozdrawiała :D noi okazuje się,że to moja siostra rodzona :D i pomyśleć,że ja nic nie skumałam :P Dopiero dziś mi o tym powiedziała i kazała Was dziewczyny szczególnie pozdrowić :) To ta pierwsza wiadomość :) Teraz druga :D kviateq jest w 6 tygodniu ciąży :D:D:D:D Noi niestety przyszedł czas na tą złą :( Aga czyli moja siostra) strasznie źle znosi tą ciążę :( przez dwa tygodnie już praktycznie co zje to wymiotuje: noi od paru dni była w szpitalu dali jej kroplówki i leki przeciwwymiotne dożylnie noi już dobrze się poczuła nawet jadła już bez problemu i wczoraj została wypisana ze szpitala.Jak tylko leki przestały działać wymioty i osłabienie powróciło.Najgorsze jest to,że nic jej w szpitalu nie przepisali :(żdnych tabletek ani nic innego :( Dziś miała ustaloną wizytę u ginekologa (kolejnego)tyle,że prywatnie.Brakuje mi słów do lekarzy,którzy przyjmują pacjentów na kasę chorych.A po za tym to myślałam,że w Poznaniu jakoś się nią zajmą,a tu okazuje się,że w Ostrowcu jest lepszy poziom pod względem opieki-szok! Jak tylko dowiem się co u niej po wizycie to wam kochane napisze :) Oli jak zwykle cały spacerek przespał :) Jakoś tak się troszkę źle czuje :( mam nadzieje,że to nie choróbsko jakieś wstrętne się przyplątało :( Pozdrawiam 🖐️

Już jestem! Włoski zrobione, nawet mi sie podobają. Evqa, ale ci siostra numer wycięła.Pozdrów ją ode mnie.Jak bedzie miała czas to niech do nas zagląda.I pisz co tam u niej. Co do służby zdrowia, to mi osobiście ręce opadają. Kurcze, musze uciekac bo mój maż chce cos tam na komp. popracowac.Zajrze późnym wieczorkiem.PA!🌻🌻🌻

Evka nie martw sie ja wymiotowalam przez pierwsze trzy miesiace ciazy nic nie moglam zjesc i bardzo schudlam bo az 4 kilo ale takie sa uroki ciazy:) pozdrow siostre goraco i zycz duzo zdrowka jej i maluchowi:)glowy do gory:) buziaczki i spokojnej nocy zycze

a tych przespanych spacerow szczerze zazdroszcze!!!Ola wcale nie chce zasnac na dworze nie chce siedziec w wozku tylko kaze sie nosic bo tak lepiej wszystko moze obserwowac...cwaniara jedna....a mi rece odpadaja...

Madzia a ty na gg dostepna a tu nawet slowa nie skrobniesz????nieladnie!!!!!!

Dziewczynki , wpadam na chwilke, bo za moment jade z psapsiółką porozglądać sie za suknią ślubną dla niej.-oczywiscie!Jak wróce to zajrze.pa!🌻👄

dziewcyny!!! Co to wczoraj was nie było?Ja nie zaglądałam bo po tych sklepach tyle sie nachodziłam i przyszłam okropnie zmęczona i zrobiłam sobie wolne. Tak wogóle to pączuś dla was.Smacznego!!🌻 Ide teraz posprzatac i jade z małym na zakupy.Później sie odezwe. DZIEWCZYNY BO NA SERIO TEN TOPIK UPADNIE!!!

Nie upadnie! :D Nie było mnie wczoraj bo źle się czułam ale dziś już lepiej i będe na bieżąco...mam nadzieje ;) Sylvia my podałyśmy nasze GG a nadal nie mamy twojego(chyba że przeoczyłam gdzieś wcześniej :P ) Maluszek znów ucina sobie przedpołudniową :D drzemke,a później my też lecimy na spacerek-znów ładna pogoda trzeba korzystać bo podobno mają jeszcze śniegi wrócić :( Kviateq po wizycie u gina lepiej się już czuje,tzn.nie wymiotuje ale jeszcze z łóżka nie ma siły wstać :( także na razie nie będzie pisała.Doktorka dała jej te same leki co podawali jej w szpitalu.Kazała was dziewczyny bardzo bardzo gorąco pozdrowić :D A ja całkiem zapomniałam,że dziś tłusty czwartek :P dzięki Madzia za wirtualnego pączusia był przepyszny ;) :P Na razie 🌻 Papatki 🖐️

hej laski co jest?? Mam dobry humorek i z tej okazji sto całusków dla was i dzieciaczków 👄 👄👄 👄 🌻 Lecę przygotować zupkę odezwe sie później 🖐️

Hej dziewczyny nie zostawiajcie mnie samej :( :( :(

Czesc EVQA, ja jestem , nie zostaniesz sama tylko zostaniemy we 2.Ciekawe co z Sylwią sie dzieje? Hallo Sylwia, gdzie jestes???:):)

Ja dzis ide z malym do lekarza bo jakos tak dziwnie pokrzakuje :( Jak wrocimy to napisze co i jak u nas Sylvia gdzie jestes?? :) Madziu dobrze,ze sie odezwalas bo juz myslalam,ze zostane samiutka... No to uciekam pa

Evqa jak wrócisz od lekarza to daj znac co z małym? Moj kurdupel cały czas rozrabia, juz nie mam do niego siły.Bajzer w całym domu.Bylismy na spacerze, dosc długo myślałam, że sie zmeczy--a tu nic z tago. Odezwe sie później!

Witam jakos ostatnio brakuje mi czasu wczoraj tak zajelam sie pieczeniem paczkow ze wieczorem padlam jak kawka i nie mialam sily zobaczyc co u was i cos skrobnac.... Bylam dzis u mojej szwagierki i jej 2,5 letni synek kopnal Olusie jeszcze do tej pory jestem wsciekla jak cholera....myslalam ze udusze gnoja. Nic mu nie zrobila bawila sie grzecznie na dywanie a ten po prostu podszedl i ja kopnal.....jeszcze troche i mu odda Evka zycze zdrowka dla malucha i dla siostry :) u nas nadal objawow ospy nie widac wiec moze jakos przeleci modle sie zeby nie chorowala.... Na weekend jade do rodzicow wiec odezwe sie dopiero w niedziele wieczor pozdrawiam goraco buziaczki a moje gg:3757003

Wczoraj nie starczyło mi czasu,żeby zajrzeć :( Ooooo widzę,że nasza zguba się odnalazła ;) Wiecie co,ten mój mały spryciarz jest zdrowiutki jak ryba,a to pokrząkiwanie to poprostu symulacja :)Wyobraźcie sobie,że nauczył się tego od swojego dziadka :D Zawsze jak się bawią to mój tata w taki sposób się wygłupia,że właśnie pokrząkuje noi Oli załapał to od niego :D cwaniaczek jeden :D Sylvia nie dziwie ci się,że się wściekłaś ja bym chyba potarpała takie dziecko jakby uderzyło czy kopnęło mojego Olivierka.A ta twoja szwagierka zwróciła uwagę temu rozrabiace czy olała sprawe? Ja też dziś chyba jadę do rodziców ale jeszcze do końca się nie zdecydowałam więc jak to zrobie to dam znać jaką podjełam decyzję ;) Wczoraj latałam po sklepach z koleżanką,która na 7 kwietnia ma termin porodu-oglądałyśmy wózki.Myślałam,że o wózkach to ja już wiem wszystko i że znam firmy produkujące a tu się okazuje,że wcale nie.(Ja w internecie szperałam za wózkami bo chciałabym sobie kupić jakąś spacerówkę w przystępnej cenie i żeby była taka ładna jak te najnowsze modele).No cóż zadziwił mnie facet troche w sklepie ale tylko dlatego,że ja polskimi firmami się nie interesowałam :( noi chyba muszęzacząć bo całkiem interesujące wózki są polskich firm :) A wy dziewczyny jakiej firmy macie wózeczki? Noto narazie uciekam odezwę się później Pozdrawiam 🌻 🖐️

Hej kochaniutkie! Jednak zostaje w domku.Nie chce mi się jechać dziś do rodziców :P Teraz idę na spacerek z Olivierkiem :) Pozdrawiam 🖐️

HEJ dziewczynki!!! Wpadłam sie przywitac. No ale sie ucieszyłam że troche wpisów przybyło. Ja juz posprzatałam, ugotowałam obiadek, i zrobiłam pyszną sałatke z pierożkami tortellini.Kacper zjadł i usnął, wiec mam chwile zeby cos skrobnąć. Co do wózków, to mam 2 i to polskie, pierwszy firmy deltim--używałam go jak sie Kacper urodził, a 2---baby dreams---spacerówka, superlekka.Nasze polskie firmy sa dobre,a takie jak chico czy graco --wcale mi sie nie podobaja i są do tego bardzo drogie. Uciekam.PA!

Wiatam, ale sie rozleniwilyscie przez weekend :)ja tylko na moment bo nie bardzo mam jak teraz pisac, musze sie wziac za obiad, ale postaram sie napisac cos wiecej pozniej, a wy tez wracajcie wolne sie skonczylo....pozdrawiam i do pozniej:)

Jestem na posterunku też odezwe się później ... :)

Witam, widze ze nie tylko ja cierpie na brak czasu:) was tez jakos nie widac:)ale coz jak sie chce (czyt.musi)ugotowac obiad troche posprzatac i zajac dzieckiem to naprawde nie zostaje za duzo czasu tym bardziej ze moja Olusia jakos ostatnio nie za wiele spi Objawow ospy nadal nie widac mam nadzieje ze juz jej nie bedzie (odpukac co by nie zapeszyc) jakos dzieki Bogu i przeziebienia nas bardzo nie mecza mam nadzieje ze juz tak zostanie!!!! Olusia wlasnie demoluje mieszkanie juz wszystko co mozliwe porozwalala wiec jak przestala sie tym interesowac to posprzatalam i wtedy moje ukochane dziecie zainteresowalo sie wszystkim od nowa i znoe wszytsko porozwalane na dywanie:) Evka mam nadzieje ze z Twoja siostra wszystko w porzadku w kazdym badz razie tego zycze musze spadac bo mala sie wkurzyla i juz nie chce sie sama bawic lece ja uspic mam nadzieje ze sie uda:)a Wy wreszcie cos napiszcie

Witam was wieczorkiem! Wpadam na chwilke, bo troche nie miałam czsu, ale juz jestem i bede częściej zaglądać.Jutro napisze wam coś wiecej. Spijcie dobrze maluchy....:D:D:D