humpalumpa 0 Napisano Lipiec 31, 2010 Ja też bym poleciła dr Pytko, jestem zadowolona z tego, jak mnie prowadzi. Zawsze wykonuje potrzebne badania, nic mi nie jest od jakichś trzech lat, odkąd u niej jestem, a muszę powiedzieć, że pierwszy raz do niej poszłam w zasadzie ryzykując, bo z polecenia przyjaciółki. Miałam dosyć poważną infekcję, ale wszystko dobrze się skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Sierpień 3, 2010 dziewczyny czy mozecie polecic mi jakiegos dobrego ginekologa na NFZ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaaamii Napisano Sierpień 4, 2010 Dla mnie Kluczyk wypisała tabletki jak miałam 17 lat. To było kilka lat temu,ale myślę że nic się nie zmieniło. Jak ktoś chce receptę to może iść,ale jak badania itp. to już raczej nie. Najgorszy ginekolog z jakim miałam coś wspólnego. Dr Dąbrowski jest ok,ale przestał przyjmować na nfz. Komplet badań, zawsze rozmowa. Dr Biedrycki-teraz do niego chodzę i muszę przyznać, że jest super. Zrobi badania, porozmawia,a nie olewa. Na wizytę czeka się 3 m-ce,ale jak ktoś chodzi tylko kontrolnie co pół roku to chyba żaden problem się wcześniej zapisać. Na receptę też nie trzeba czekać, zachodzisz, 5 min i wypisane,nie trzeba się dodatkowo umawiać. Polecam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Sierpień 4, 2010 do kaaamii Mnie interesuje tylko recepta .Poniewaz mam swojego bardzo dobrego gin ale on przyjmuje tylko prywatnie .Bedac w ciazy wlasnie do swojego chodzilam, .Wczesniej mialam wszystkie badania robione. Bym poszla do swojego ale z kasa krucho :( A gdzie przyjmuje ten Kluczyk ??? I czy dlugo czeka sie na wizyte?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaaamiii Napisano Sierpień 4, 2010 TA Kluczyk ;-) Mieszka I 8c l.212 tel.: 85 741 70 84 Umawia się dzień przed. Przychodnia osiedlowa, schodkami na górę i po prawej. Tylko nastaw się na niemiłą babę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarla2 Napisano Sierpień 5, 2010 nie ładnie ! dr Pytko często się wypowiada na forum i chwali samą siebie tym razem jest "Marrlą" nie polecam tej Dr potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maarla2 Napisano Sierpień 5, 2010 Maaarla i humpalumpa to dr Pytko się podszyła żeby siebie wychwalić sprawdźcie ile ma postów tylko tyle ile napisała w swojej autoreklamie nie tędy droga pani dr nie tak się zdobywa pacjentów a dziewczyny(pacjentki) nie są głupie nie wszystkie mamy policystyczne nie jedna się przekonała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abi128 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Bardzo mało jest opinii na temat Napromedici na antoniukowskiej. Ja tam chodzę od jakiegoś czasu, ale chce zmienić lekarza, bo lekarka do której trafiłam (dr Gołaszewska) -przy zapisywaniu się taką mi zaproponowali- nie jest ok, po 2 wizytach byłam załamana, wkurzona, czułam sie jak gówniara ktora nie ma pojecia o niczym, jedyne co dobrze tej pani wyszło to zabieg krioterapi- wymrażanie nadżerki. Bo lekarka zachowała się w porządku wobec mnie ale może tylko dlatego, że prawie zemdlałam po zabiegu. No ale chciałabym zmienic lekarza, żeby dopasować tableki, przeszłam juz trochę zawirowań z tym (min jeanin, mercilon, plasty, obecnie syndi-35) i nie trafiłam na odpowiednie, a obecna lekarka uznaje tylko diane, syndi - czyli wszystkie pochodne diane. Z tego co wiem to przyjmuje tam dr. Iwona Nesterowicz oraz dr. Wasilczuk, więc chciałabym zasięgnąć opinii na temat tych pań, oraz może któraś z was chodzi do tej poradni i zna innych lekarzy godnych polecenia, którzy tam przyjmują?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość molot Napisano Sierpień 12, 2010 Witam polecam dr Kluczyk, chodzę do niej od 14 lat. Prowadziła mi ciąże. Jestem zadowolona z jej opieki. Godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Sierpień 17, 2010 dziewczyny w jakich godz i w jakie dni przyjmuje dr Kluczyk?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssjucia 0 Napisano Sierpień 24, 2010 dziewczyny to do kogo na NFZ ? Tak żeby nie trzeba było długo czekać na wizyte i bez problemu dostać recepte na pigułki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie-odpowiedz Napisano Sierpień 26, 2010 dr Sobolewski (prywatnie) najwiekszy komfort, mily, jako 1 lekarz zbadal mi piersi, nie sciemnia choc dosc drogie leki wykupuje, zawiodl mnie wiec nie korzystam. dr Synoracka (panstwowo i prywatnie) ma z pewnoscia duze doswiadczenie ale nie polecam, nigdy nie badala mi piersi! i jeszcze kilka minusow.... dr Januszek Wanda (prywatnie) 1 wizyta i bylam zachwycona dr. pytko (prywatnie) 1 wizyta i ok dr Lemancewicz (prywatnie) w porzadku dr Zebrowska (panstwowo) zaluje skierowan na badania... ale mila dr Suchecka (panstwowo) - ma ostry jezyk i dowcip ale rzeczowa dr Sztromajer - jak Suchecka U nich wszystkich bylam i gdyby mnie bylo stac to chyba wybralabym Sobola lub Januszek a panstwowo... zadnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Sierpień 27, 2010 do ssjucia ja wybieram sie w te srode do Kluczyk .I tez ide tylko po tabletki .A jak chce badania to mam prywatnego swojego gin.Ale wiadomo na czeste wizyty prywatnie mnie nie stac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pheno Napisano Sierpień 27, 2010 powiedzcie mi proszę cos na temat wizyt w PSK. chciałabym zapisać się tam do dr oniszczuk. czy trzeba umawiać się parę dni rpzed czy w dniu wizyty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mareelkaa Napisano Sierpień 28, 2010 W takim razie może ktoś mi pomoże w moich zagwostkach :) który doktor popiera antykoncepcje w wieku 17 lat, i wizyty bez rodziców. to by była moja 1 w życiu wizyta, więc skrepowanie mam, a antykoncepcje chce tak w młodym wieku zapobigawczo iż współżyje z chłopakiem i tab, też pomagają w opanowaniu trądziku :) Byłabym wdzięczna gdyby ktoś odpowiedział mi na email i porozmawiał w tym temacie a nawet spytał doktora o moje zagwostki. email -> mareelkaa@hotmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marteczka1707 Napisano Sierpień 30, 2010 W psk trzeba się umawiać na wizyty i długo się czeka. Jak w czerwcu chciałam się zapisać do dr Gacuty to listopad proponują :) Chyba ,że jesteś studentką to większość gin przyjmuje też w przychodni akademickiej- rejestrujesz się na waszyngtona a wizyta w akademiku przy pałacu branickich- tam Oniszczuk przyjmuje ale dyżur ma tam dany lekarz np raz w miesiącu - tutaj możesz nawet się zapisać na ten sam tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Wrzesień 1, 2010 hej ja juz jestem po wizycie u dr Kluczyk .Calkiem sympatyczna kobieta .Zrobila mi cytologie zbadala i bez problemu wypisala tabletki .I kolejek wogóle nie ma .Idziesz i od razu przyjmuje .A wczesniej jak chodzilam do innej lek . to caly dzien zmarnowany bo ludzi masa czekala w poczekalni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietka1991 Napisano Wrzesień 8, 2010 Ja bylam u dr sipowicz nie polecam, stara baba wiecznie nie w humorze plus jej pielegniareczki pilnujace paznokcie zamiast obslugujac klientow i wrzeszczace na wszystkich, dziekuje bardzo na TBSy na Krolowej Rodzin do NZOZ nigdy wiecej nie pojde. Jesli chodzi o lekarza, dzis wybieram sie do dr Maksimowicz na Bema, mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku z nia, bo od malego mam uraze do bialostockich ginekologow. :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalamburka 26 Napisano Wrzesień 8, 2010 dziewczyny prosze was o pomoc.. nie stać mnie na prywatne wizyty, wchodza w grę tylko państwowe, w ostateczności moge sobie pozwolić na dodatkowe badania. mam 26 lat, nigdy nie brałam tabletek anty, mam tyłozgięcie i jakies przesunięcie macicy, zrobiłam test na 33 typy HPV-negatywny.. Chodziłam do pani doktor dna nfz na antoniuku,-starsza kobieta, wszelkie moje dolegliwości kwitowała że tak musi być. poszłam 3 msc później do innego doktora, któremu jestem wdzięczna za rozpoznanie, aczkolwiek to jak mnie potem potraktował to szkoda słów. zrobił mi usg dopochwowe- powiedział mi że mam przerost błony śluzowej macicy prawdopodobnie z małym polipem (przerost endometrium, jajniki i jajowody ok) i dał skierowanie na kolposkopię z powodu nadżerki. Wróciłam do niego z wynikiem tejże kolposkopii, gdzie powiedział mi że mam nadżerkę prawdziwą (chyba jednak nie bo na kolposkopii napisane Ectopia grandularis, jakby była nadżerka to by było Erosio) mam tez na szyjce 3 małe ogniska endo .. Wróciłam po kolposkopii i od razu chciał mi robić jakies zabiegi na nadżerkę, której nawet nie wiem czy mam, przedstawił mi cennik swych usług w prywatnym gabinecie na sienkiewicza .. ale powiedziałam że musze to przemyśleć, ponieważ po poprzedniej wizycie gdy powiedział mi o endo zaczęłam się zastanawiac i czytać. i sporo o ednometriozie, ale ten temat na 2 wizycie juz nie interesował, a nawet stwierdził że tabletki które mi dał na 1 wizycie na endo-są za słabe i nie pomogą (organometril od 15 do 26 d.c przez 6 msc).... zatkało mnie. potem w domu dalej czytalam i wyszło że endo ma związek z hormonami - estrogenami i tarczycą, mówiłam mu że w okresie dorastania brałam leki na tarczycę i endokrynolog kazał mi się zgłosić jak będę w ciąży. poza tym nie zlecił mi żadnych badań i kazał czekac i zastanowic się nad tym kwasem na nadżerkę.. jak nie wyraziłam zainteresowania tym (musiałam najpier poczytac zanim się zdecyduję) to z wizyty kontrolnej za 3 msc zrobiła się za 6 msc... prosze dziewczyny dajcie mi namiary na kogoś w białym , państwowo któ zna się na endometriozie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhddj Napisano Wrzesień 8, 2010 do kalamburka niezlym lekarzem jest dr Bagan na mickiewicza. Ale u niej nerwy mozna zjesc czekajac w kolejce .Bo ma bardzo duzo pacjentów i minimum czekania to 3 godz. Ale ogólnie polecam ja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1988 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 hej dziewczyny !! wiecie ile teraz kosztuje porod cc na ul parkowej ?? bardzo prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalamburka 26 Napisano Wrzesień 9, 2010 Dziekuję za info, może jeszce ktoś sie wypowie.. pozdrawiam dziewdzyny!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiazdka413 Napisano Wrzesień 9, 2010 ja osobiście nie polecam ginekologa z Królowej Rodzin. Odradzam wszystkim przyszłym mamom, jak się idzie do niego na wizytę to najpierw trzeba przeprosić że jest się w ciąży. Fatalnie prowadzi ciąże. Obraża i poniża kobiety, jest chamski. Na początku jest wszystko pięknie ładnie, ale później tragedia. Lepiej tam nie idzcie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalitt 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Młodym dziewczynom mogę polecić doktor Makowską. Jest miła, delikatna, robi badanie w tym usg, wysyła na badanie piersi. Mam powracający problem z grzybicą, doktor Makowska zawsze przepisuje mi leki, po których jest lepiej ale później znów problem powraca. Podobno bardzo ciężko się to leczy, ale ileż można? Szukając innego sposobu leczenia trafiłam tez na test organizmu do firmy darlife. Byłam pod duzym wrazeniem. Od razu wykryli mi grzybice i jeszcze kilka problemów z układem pokarmowym. Wykupiłam u nich środek na bazie ziół i na razie objawów grzybicy nie mam i czuje się lepiej. Mam więcej energii i lepiej sypiam. Nie chce się za wcześnie cieszyć, ale wygląda ze kuracja mi pomogła:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona024 Napisano Wrzesień 12, 2010 Może ktoś się orientuje czy można gdzieś zrobić test beta HCG żeby wynik był tego samego dnia i ile to kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1988 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 beta hcg możesz wykonać na ul akademickiej w BOCIANIE, wynik jest po 40 minutach, kosztuje bodajze 20-30 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czy ktos mi moze powiedziec ile sie czeka na krioterapie nadzerki na nfz w napromedica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda01 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Czy długo trzeba czekać na badanie w tej firmie darlife? Opis badania na ich stronie wygląda ciekawie. Zastanawiam się czy się do nich nie wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalamburka26 Napisano Wrzesień 20, 2010 b HCG - w gigancie, w budynku najbliżej dziecięcego szpitala- robisz za dnia, po 15 odbierasz- jakies 30 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnbbnmmnb Napisano Wrzesień 21, 2010 jakies doswidczenie i opinie z dr Suchecka>?? jakies doswidczenie i opinie z dr Suchecka>?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach