Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość mnbbnmmnb
nie wiem do kogo sie udac, poszukuje dobrej lekarki ktora przyjmuje prywatnie, pomorzecie?

Gość nataalkaaa
Ja chodzę do dr Synorackiej. Przeczytałam tutaj kiepskie opinie, ale sama jak do tej pory jestem zadowolona, bo pani dr na pierwszej wizycie zbadała mi piersi czego nigdy nie zrobił żaden inny ginekolog i wysłała na badania krwi(brałam tabsy od 1,5 roku), zrobiła usg, żeby trafniej dobrać inne tabletki. A za wizyty gdzie dostałam tylko recepty zapłacilam dużo mniej. Także jest ok. Fakt, potrafi robić dziwne komentarze, ale mnie to nie przeszkadza, jeśli poza tym jest dobrym specjalistą.

Gość mnbbnmmnb
a ile placisz za wizyte? i czy ona prywatnie tylko przyjmuje? przeczytalam tutaj duzo zlych opinii o dr sucheckije znaczy same zle i w gruncie rzeczy chyba to prawda bo mi powiedziala ze wszysko jest ok w co watpie

Gość nataalkaaa
Szczerze to, nie pamiętam, ale wydaje mi się, że razem z usg zapłaciłam 80 zł. To jeszcze po ludzku. Z tego co wiem, to przyjmuje też nie prywatnie, ale chyba w innym miejscu. JA chodzę na Warszawską. Zadźwoń i zapytaj o wszystko. Jest bardzo sympatyczna. Kom. 603926921

Gość mnbbnmmnb
przeczytalam wszystkie komentarze z 2010 roku, nic sie dowiedziec nie mozna jednoznacznego jestem jescze bardziej zdezorientowana niz bylam....Pytko? Synoracka? Swiatecka?

Gość nataalkaaa
Rozumiem, dlatego prawdopodobnie będziesz musiała trochę pochodzić po lekarzach aż trafisz na takiego, który Ci odpowiada. Generalnie każdy jest ok, póki nie dzieje się coś złego. Pytko to dobra specjalistka, pomogła mi skutecznie jak były infekcje, ale moim zdaniem zdziera kasę i było coraz gorzej, dlatego poszłam do Synorackiej. To wszystko zależy.

Gość mnbbnmmnb
nataalkaaa a dzie ta dr pytko przyjmuje i czy to prywatnie czy nfz?

Gość nataalkaaa
Ja chodziłam prywatnie, nie wiem czy ma umowe z nfz. Płaciłam 60 za samą wizytę, niezależnie jaki miała charakter, od tego roku cena wzrosła o 20 zł, więc była 80. Nie wiem czy po przeniesieniu gabinetu nie jest jeszcze wyższa. Nie byłam w nowym miejscu Ma teraz gabinet na antoniuku, tu jest jej strona: http://www.mpytko.pl/

Gość mnbbnmmnb
dziekuje bardzo :)

Gość mnbbnmmnb
natalka naczytalam sie na innej stronie bardzo duzo zlych opinii o dr pytko, jednak nie bede ryzykowac, a dr synoracka gdzie przyjmuje i czy prywatnie czy nfz?

Gość nataalkaaa
Ja chodzę prywatnie, bo nie muszę czekać w kolejce, pół tygodnia wcześniej wystarczy się umówić. W razie alarmowej sytuacji przyjmie z dnia na dzień. Przyjmuje na ul. Warszawskiej 81/11a. Na mnie zrobila bardzo dobre wrażenie. Można z nią normalnie pogadać, bo u Pytko jakoś tak drętwo było, raz się nawet zdarzyło, że bardzo szybko mnie zbyła, bo zadałam pytanie, odpowiedziała i od razu wstała się ze mną pożegnać. Pamiętam, że wtedy się zastanawiałam czy jeszcze w ogóle do niej wracać. Wróciłam, bo miałam poważny problem z którym mi pomogła, no ale te wizyty zaczęły mieć więcej wad niż zalet.

Gość mnbbnmmnb
jednak zaryzykuje do potko ta druga ma bardzo odrzucajacy gabinet :(

hej,jak najbardziej polecam ginekolog Małgorzate Pytko jestem jej pacjentka od kilku lat i jestem naprawde zadowolona w porównaniu z innymi lekarzami. teraz Pani Doktor prowadzi mi ciązę (jestem w 8 miesiacu) i od początku mogę na nią liczyć w 100% a musze dodać że na pocątku ciąża była zagrożona i dzieki Niej wszystko jest w porządku :) w kazdej chwili mogę do niej zadzwonic (nawet w nocy i święta!) badania przeprowadza też bardzo dokladnie ostatnio w gabinecie spedzilam ok godzine bo maluszek sie wykrecal i ciezko bylo go zbadać a lekarka nie dala za wygraną i cierpliwie prowadziła badanie az do skutku. poza tym jest bardzo miła i sympatyczna, awsze spyta sie jak sie czuje czy mam jakies dolegliwosci itp. i nie zgadzam sie z opiniami ze jest naciagaczka bo wizyta kosztuje 60zł (czyli jest jedna z tanszych prywatnych ginekologów) a kilka razy jak bylam na wizycie po jakies zaswiadczenia recepty czy zwolnienia to nie musialam placic wogole tak jak u innych lekarzy A MOZE ZNACIE JAKIEGOS DOBREGO LEKARZA< GOdNEGO POLECENIA KTORY WYKONUJE CC? najlepiej panswowo?

Gość aniulka33
a wiecie dziewczyny cos o dr Radziszewskiej albo Mlodziankowskiej-Kosel?? Jesli takprosze napiszcie

Gość gdhddj
ja slyszalam ze mlodzianowska jest niezla .Ona przyjmuja na zamenhofa i w Łapach . do Ani nie znam żadnego gin panstwowego który wykona Tobie cc na życzenie .I raczej nei znajdziesz.!! Chyba ze prywatnie bedziesz rodzić .To owszem .Ja z czystym sumieniem mogę polecic dr Kurzątkowskiego on prowadzilmaja ciaże z tym ze on pryzjmuje tylko prywatnie

Gość aniulka33
ale ja do pana dr nie bardzo chce isc preferuje pania :)

Gość gdhddj
do aniulka33 to juz Twój wybór:) JA slyszalam ze panowie sa bardziej delikatni . Sama zdecyduj .

Gość light moon
Hej ! Mam prośbę...chodziła któraś z Was lub słyszała o jakimś dobrym ginekologu-endokrynologu? Mam problemy z tarczycą i przez to bardzo nieregularny okres...Proszę o pomoc i pozdrawiam ;)

do gdhddj :) wiem ze w panswowych szpitalach nie wykonują cc na zyczenie ale ja mam "papiery" na cc wiec tak sie pytalam czy macie kogos godnego polecenia, umowilam sie prywatnie i chyba wybiore zamenhoffa ;)

Gość gdhddj
ania ja z kobiet nie znam nikogo:( kogo moglabym polecic. Mi cc robil facet::P

Gość ulla28
Polecam bardzo Pania dr Pytko, prywatna lekarz, ale jest naprawde dokładna w tym co robi, na miejscu przeprowadza od razu kilka badań. Prowadziła również moją ciążę, która jak sie okazało była bardzo zagrożona, dostałam natychmiast zastrzyki i dziś mam prawie dwuletniego synusia:)

Gość sylaob
napiszcie proszę o Pani doktor Pytko wizyta u niej prawdopodobnie kosztuje 60 zł a czy oddzielnie płaci się za USG i inne badania? i napiszcie dziewczyny ile razy teraz jest wizyt u ginekologa ( w przypadku ciąży bez powikłań) bo jak ostatnio byłam w ciąży 13 lat temu to trzeba było co 4 tygodnie być jak jest teraz?

Gość Ona024
Potrzebuje się przebadać, ale obecnie mam problem z ubezpieczeniem więc w grę wchodzi tylko prywatny lekarz. W związku z tym szukam ginekologia który w miarę tanio wykonuje USG na pierwszej wizycie. Może któraś z was się orientuje ile się płaci za takie wizyty i gdzie najlepiej iść.

Gość Pixa
Witam, chciałabym poprosić Was, moje drogie, o pomoc. Nie jestem z Białegostoku a z małego miasteczka, w którym jest tylko jedna przychodnia, więc tam takiego problemu nie mam. Otóż przeprowadziłam się na studia do Białegostoku i potrzebuję gina, który przepisze mi tabletki anty (wczesniej ich nie brałam) , oczywiście państwowo. Myślałam o przychodni na fabrycznej, bo tam mam najbliżej. Może któraś z Was ma jakieś opinie na temat tamtejszych lekarzy, jak długo trzeba czekać? Ew. mogłaby mi polecić kogoś innego, do kogo nie musiałabym iść prywatnie? Z góry dzięki. :)

Gość m.l.20
Witam! Drogie dziewczyny, bardzo proszę was o radę. Wybieram się na pierwszą wizytę u ginekologia. Nie chodzi mi o przepisanie tabletek ale o kompletne badanie łącznie z cytologią i badaniem piersi. Ze względu na to, że to moja pierwsza wizyta wolałabym żeby lekarzem była kobieta. Zastanawiałam się nad dr Makowską albo dr Kluczyk. A może możecie polecić mi kogoś innego? Zaznaczam, że zależy mi na tym aby lekarz miał kontrakt z NFZ. Z góry dziękuje za pomoc :) Pozdrawiam!

Gość olaaleks
Dziewczyny, czy wiecie w której aptece w Białym sprzedadzą mi tabletki z możliwością doniesienia recepty???? studiuje tu a zapomniałam recept z domu i są mi jak najszybciej potrzebne..

Gość dfgvhbnkm
pixa mysle ze na bema bez problemu

Gość gdhddj
do m.l.20 jesli kodzi o kompletowe badanie dr Kluczyk nie polecam .M ibadań nie robila , piersi też nie .Jezeli masz dużo czasu to polecam dr na NFZ na mickiewicza , bardzo konkretna babka ale minusem sa kolejki :/ caly dzien sie traci :/

wizyta u dr pytko kosztuje 60zl a usg dodatkowo70zl (ale tak jest u prywatnych lekarzy ze kazde badanie kosztuje dodatkowo) jesli chodzi o prowadzenie ciazy to wizyty raz w miesiacu :)