Gość sscccuuussssuuuccc Napisano Październik 18, 2010 Do jakiego lekarza na nfz są w miarę małe kolejki? Nie musi być super specjalista. Oprócz Kluczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kentimi Napisano Październik 20, 2010 Witam, jest tu tyle stron, że nie udało mi się przeczytać od deski do deski. Noszę się z zamiarem udania się do ginekologa w celu przepisania tabletek anty. Jestem młodą dziewczyną, w tym roku zaczęłam studia w Białymstoku. Nie wiem jak to dokładnie wygląda, ale na wizytę jako, że nie jest to moje stałe miejsce zamieszkania chyba muszę iść prywatnie, nawet pogodziłam się już z tym. Bardzo dobre wrażenie sprawiły na mnie opinie o dr Świąteckiej. Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje u niej wizyta. Kilka dodatkowych informacji też by się przydało np czy robi badania przed wypisaniem recepty, jakie ma podejście do młodych dziewczyn chcących używać tabletek. Z góry dziękuję za odpowiedzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m.l.20 Napisano Październik 21, 2010 Do gdhddj: A czy mogłabyś podać mi nazwisko tej pani dr z Mickiewicza? Plus jakieś konkretne namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgk Napisano Październik 24, 2010 do m.l.20 Ta Ginekolog z mickiewicza to - dr Bagan .Przychodnia jest bardzo blisko galerii Alfa .Idac od alfy w góre ul mickiewicza doslownie 50 m saschody po prawej stronie ( na tym budynku bedzie wielki napis przychodnia na NFZ. Lekarka moim zdaniem jest bardzo dobra ale tekolejki jakiedo niej sa topoprostu coś strasznego i to niesamowicie zniecheca. Ona przyjmuje w kratke raz na rano raz na popoludnie .Zeby sie zarejestrować trzeba miec aktualna ksiazeczke i dowód osobisty . Zycze dużo cierpliwosci:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ssjucia 0 Napisano Październik 24, 2010 hej dziewczynki ;) czy któraś wie cokolwiek na temat przychodni akademickiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura80 Napisano Październik 24, 2010 czy znacie podejście młodzianowskiej-kosel i nowaka (zamenhoffa) nt cesarki, nie chcę rodzić naturalnie, kogo wybrać? poprzednie cc robił mi przepieść, już nie pójdę do niego. Podobno jak się miało pierwsze cięcie to następny poród taki sam, ale wolę być pewna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PolaLola80 0 Napisano Październik 25, 2010 Poszukiwany dyskretny ginekolog kontakt polaraksa@ymail.com PILNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marteczka1707 Napisano Listopad 9, 2010 Do Przychodni akademickiej rejestrujesz się na waszyngtona 15 na I pietrze. Są tam wyznaczone dyżury lekarzy z przychodni na waszyngtona- długo się nie czeka. Trzeba miec legitymację studencką i ubezpieczeniową, dowód osobisty przy zakładaniu karty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna_z_nadzieją 0 Napisano Listopad 9, 2010 Z czystym sumieniem polecam doktora Sobolewsiego z poradni i kliniki na Parkowej. Doktor prowadzi moją ciążę, ale z pewnością zostanę pod jego opieką i potem. To niezwykle konkretny, rzeczowy a zarazem przyjazny pacjentce lekarz. Mogę do niego dzwonić o każdej porze, zawsze znajdzie czas. A przy tym wszystkim , mimo, że przyjmuje w prywatnej poradni nigdy nie naciąga na koszty. Jeśli nie widzi potrzeby nie zleca tyciąca niepotrzebnych badań dbając o pieniądze pacjentek. Z drugiej strony jak się coś dzieje, to rzeczowo mówi w czym rzecz i co trzeba zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soleila Napisano Listopad 13, 2010 Dra Sobolewskiego nie polecam. Dobry PR i to wszystko, poszłam do niego ze wzgl. na dobre opinie w internecie, szukałam najlepszego bez względu na to, ile będę musiała wydać pieniędzy. Sobolewski zlecił mi USG (wewnętrzne) w 3 tyg ciąży co, jak później dowiedziałam się od lekarza na Warszawskiej, mogło przyczynić się do tego, że w 5 tyg. zarodek przestał się rozwijać. To podobno za wcześnie i niczego nie wykazuje, tyle samo daje zrobienie testu ciążowego. A ta przychodnia na Parkowej to w ogóle masakra. Zapisałam się na 17:00, czekałam na badanie do 17:45. Krzeseł było za mało, kobiety w zaawansowanej ciąży czekały poopierane o ściany. To ma być prywatna klinika? :/ Dr Sobolewski też mi dał nr swojej komórki i powiedział, że mogę dzwonić ze wszystkim, ale jak zadzwoniłam do niego ze szpitala, żeby upewnić się że lekarze wszystko robią jak trzeba, powiedział że zadaję dziwne pytania, że on mi nic nie pomoże i jak mówią że ciążę trzeba usunąć to tak ma być. Nie zainteresował się nawet, czy dwa razy sprawdzili mi poziom hcg, a tak nie było. Lekarz prowadzący zaraz po tym jak skończyłam rozmawiać z Sobolewskim przyszedł i powiedział, że jeszcze jednak trzeba potwierdzić diagnozę, sprawdzając czy poziom hormonu wzrasta, czy spada. Niestety spadł :( To prawda, dr Sobolewski jest rozmowny, sympatyczny i wesoły, ale na tym jego zalety się kończą. Oczywiście, na pewno ma wiele zadowolonych pacjentek, ale w mojej - trudnej sytuacji się nie sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość knj Napisano Listopad 15, 2010 "mnbbnmmnb a ile placisz za wizyte? i czy ona prywatnie tylko przyjmuje? przeczytalam tutaj duzo zlych opinii o dr sucheckije znaczy same zle i w gruncie rzeczy chyba to prawda bo mi powiedziala ze wszysko jest ok w co watpie" co do doktor sucheckeij to mi tez powiedizala ze wszystko oki, mam 2lat nigdy nie miaalm zadnego badanai usg bioli mnie brzuch a ta kobieta nawet stopnia czystosci mi nie zrobila..malo tego na korytarzu siedizała kobieta, ktora przyszla do niej powiedizec jej tylko, ze ma raka macicy 2lata- leczyla się u niej i wszystko niby bylo oki a zle sie czula i poszla gdize indziej i czeka na operację..ja juz nigdy jej nie odwiedzę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lara841 Napisano Listopad 17, 2010 ja bardzo długo mecze sie z plamieniami, no i byłam miesiac temu na badaniu w centrum damiana. Okazało się że mam małą nadżerkę której nie musze wcale ruszac ( bo nie rodziłam a poza tym jest bardzio mała - wystarczy ze bede kontrolowac ja cytologia) i oprocz tego zaburzenia hormonalne, które sa przyczyną plamien. Dostałam Sylvie. Przed braniem lekow chciałam uzyskac kolejna opinie poszłam wiec do eskulapu do dr Oniszczuk, akurat na szczescie czy na nieszczescie dostałam w tym dniu plamien przedokresowych, po badaniu stwierdziła ze mam OGROMNA nadzerke z ktorej krwawi i brodawczaki. Stwierdziła tez stan zapalny z cytologii-przepisała leki , no i zapisała mnie na krioterapie za 2 tygodnie. Skad taka rozbieżnośc w opinii?? Poza tym dowiedziałam sie ze nie wolno robic krioterapii gdy sie ma stan zapalny. nie wiem gdzie mam isc po kolejna opinie, wydałam już tyle kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana 9092 Napisano Listopad 19, 2010 Doktor Kulczyckiu jest beznadziejny :!!!!! zlitujcie sie nie idzcie do tego lekarza .dla mnie przepisal tabletki antykoncepcyjne nie pobierajac cytologii ani zadnego badania, tylko na pobranie krwi ;/ piersi ani razu n\mi nie badał . Polecam Panią Oniszczuk z PSK jest rewelacyjna po pierwszej wizycie skierowala mnie na usc piersi i na duzo roznych badan . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JA:) Napisano Listopad 21, 2010 HEJ kobietki;) mam problem, i się baaaaardzo wstydzę. Właśnie się umówiłam do endokrynloga, ale chce jeszcze do ginekologa. A więc mam problem z owłosieniem:( chce sprawdzić czy to nie z jajnikami, miałam badania w wieku 16 lat, ale lekarz nic nie stwierdził w USG (początki problemów), mam teraz 22lat i boję się iść. Wiem, śmieszne, ale nie byłam badana dopochwowo nigdy, i boje się, że mi wykryją z tysiąc chorób hehe.Znacie jakąś fajną Panią i wyrozumiałą??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieska86 Napisano Listopad 24, 2010 Witam! Szukam dobrgo ginekologa na nfz w Białymstoku, który pomógłby mi i mężowi w staraniach o dzidziusia bo chyba bez tego sie nie obejdzie. Za wszelkie namiary bardzo dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieska86 Napisano Listopad 24, 2010 Witam! Szukam dobrgo ginekologa na nfz w Białymstoku, który pomógłby mi i mężowi w staraniach o dzidziusia bo chyba bez tego sie nie obejdzie. Za wszelkie namiary bardzo dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka3 Napisano Grudzień 4, 2010 A u którego lekarza byłaś w centrum Damiana?Też sie tam wybieram tylko jeszcze nie wiem do kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka3 Napisano Grudzień 4, 2010 Pytanie było do larry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpw Napisano Grudzień 5, 2010 Dziewczyny może wiecie gdzie prywatnie przyjmuje dr Janucik Gacuta bo ie mogę znaleźć namiarów. Będę wdzięczna za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marteczka1707 Napisano Grudzień 6, 2010 Dr Gacuta prywatnie przyjmuje na Kołodziejskiej 17: we wtorek, środę i i czwartek od 15 do 18 najlepiej jak wcześniej zadzwonisz i się umówisz, bo jest dużo pacjentek tel. 85 7327565 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam odpowiedzii Napisano Grudzień 6, 2010 Dziewczyny poradźcie mi proszę ! Który lekarz z Warszawskiej jest najlepszy?? Soleila do którego lekarza Ty chodzisz na Warszawskiej? Będę ogromnie wdzięczna za odpowiedź ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kpw Napisano Grudzień 6, 2010 do marteczka1707 dzięki za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrospaczona ciężarna Napisano Grudzień 16, 2010 Witam mam problem jestem w 17 tygodni ciąży i jestem zmuszona zmienić lekarz bo moja gin już od prawie 2 miesięcy nie ma czasu dla mnie a ja dość kiepsko się czuje i poszukuje dobrego lekarza z NFZ który przyjmie dość szybko i poprowadzi dalej ciąże. Co możecie powiedzieć o dr. M Pytko ma ona podpisaną umowę z NFZ?? Proszę o szybka odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość askaaaa Napisano Grudzień 17, 2010 hej:) jestem w 12 tyg ciąży i chodzę do dr Makowskiej, przyjmuje na fundusz na ul Transportowej i w Synergii na krętej. Polecam tą Panią bo jest naprawde wporządku. Bada regularnie, jeszcze nie byłam na wizycie na której by mnie nie zbadała. Chodż sa kolejki do niej to warto pójść. Polecam ją też dla dziewczyn które idą pierwszy raz do gina lub wstydzą się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwunieczkaaa123 Napisano Grudzień 17, 2010 Dziewczyny ;) ja polecam osobiście panią Ewę Nowak, która przyjmuje na NFZ na ulicy Krętej. Przesympatyczna i dokładna pani doktór. Zawsze gdy do niej zajde siedze w gabinecie z 30 minut. Pozdrawiam. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mammjużdość!!! Napisano Grudzień 21, 2010 Hej! Dziewczyny, znacie może jakiegoś gina przyjmującego na NFZ, który potrafi wyleczyć grzybicę? Mam już dość lekarzy, którzy nie chcą nawet robić badań, posiewów, wypisują leki na oko, nie wspominają nic o probiotykach czy np. zakazie współżycia i tylko jeszcze bardziej szkodzą. Potrzebuje kogoś, komu nie będzie szkoda poświęcić 15 minut na rozmowę ze mną i zlecenie badań, a nie tylko jak najszybciej mnie spławić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Grudzień 22, 2010 Jaki lekarz jest dobry w leczeniu nadzerek w napromedica? -oczywiscie na nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -ona-24 Napisano Grudzień 26, 2010 Do Mamm już dość. Borykam sie z tym samym problemem co Ty. Ja będę robić badania na własną rękę i część na nfz. A gin, który by fachowo podszedł do grzyba?? W Białymstoku można tylko pomarzyć... Ogólnie w Polsce jest z takim specjalista cieżko. Ja dostałam namiary na pania dr z Poznania. I jak zrobie komplet badań to z wynikami pojade wlasnie do niej... Przyjmuje prywatnie i indywidualnie podchodzi do każdego pacjenta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D87 Napisano Grudzień 27, 2010 Ja polecam bardzo do leczenia dr Bagan na Mickiewicza. Jestem w 19 tyg.c. to juz moja druga ciąża którą prowadzi. Ogólnie jest super i czasem nawet nadgorliwa co do badań i wizyt. Nawet gdy nie byłam w ciąży i miałm nadżerke to musiałam isę u neij stawiac co miesiąc. Leki antykoncepcyjne wypisała po zrobieniu szeregu badań, w trakcie tez kontroluje wszytkie wyniki każe robic. U niej ciężko jest przegapic chorobę. Są dośc spore kolejki, ale warto. Jestem jednak strasznie zawiedziona podejściem do mojej obecnej ciąży bo źle ją znosze, mam kołatania serca, zawroty głowy itp. Kardiolog stwierdził ze serce jest zdrowe ale powinnam siedziec w domu. Niestety mam wrazenie ze pani doktor "żałuje mi zwolnienia", i zwala ten obowiazek na interniste, kiedy tak naprawde on tez nei ma powodu zeby mi pisac zwolnienia bo badania są ok, tylko tętno jest wysokie. Ale to wynik ciąży. Może polecicie jakiegoś ginekologa który ma zdrowe podejście do ciąży i da mi zwolneinie bez kręcenia nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam ginekologa............. Napisano Grudzień 27, 2010 Jestem pod opieką ginekologiczną w innym mieście, aktualnie przebywam w Białymstoku i potrzebuję lekarza, który wystawi mi receptę. Najlepiej bez kolejek- proszę o polecenie kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach