Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

;)))))). A samo tak wyszło.... :). Hm... Juleczko... no ja myślałam, że Manuel to brunecik ;)

Coś mi się przypomniało: Koniec meczu z Ekwadorem. Piłkarze pojechali do hotelu, rozeszli się do swoich pokoi. W jednym z pokoi czeka żona Mirka Szymkowiaka. Mirek wchodzi, rozbiera się i idzie pod prysznic. Po chwili słyszy pytanie : - Mirek, gdzie byłeś ? - Biegałem... - Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie...

witajcie,na początek odrabiam zaległosci fluidków❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️]❤️❤️❤️]❤️❤️❤️]❤️❤️❤️]❤️❤️❤️ Ja dzisiaj byłam na badaniach , ale się wyczekałam rany julek, potem mi poprały krew i tyle . Do pracy sie stawiłam o 10:-))) Atena buziaki i gratlacje:-))))) Mnie dziewczyny możecie wirtualnie masowac po brzuchu , choc jeszcze mały :-)))

kikunia, dawaj brzusia, głasiamy:D Troszkę mnie nie było i nie wiem, co z Waszym castingiem? A może jednak robocik?

Podaj rodzaj farby. - Czerwona! Wobec braku takowej odpowiedzi na tablicy Strasburger pyta kolejnego zawodnika: -Podaj rodzaj farby. -Zielona! Sport, w którym biorą udział zwierzęta. Odp. - Walka jeleni na rykowisku... Były premier. Odp. - Rakowiecki - Podaj rodzaj potwora. - Kangur! - Więcej niż jedno zwierze, to...? >- Owca. - źle. Pytanie przechodzi na druga rodzinę. Więcejniż jedno zwierze, to...? - Lama? - Co robią koty? - Skakają Pytanie: Dokąd rodzice nie zabierają ze sobą dzieci? Odp.: Do agencji towarzyskiej. Pytanie: Jaka może byc bańka? Odp. 1: Mydlana (braaaaawo) Odp. 2: Bańka na mleko (braaaaawo) Odp. 3: Bańka wstańka, taka zabawka. - Miasto na F? - yyyyyyy.... FLORYDA! - Nazwa przylądka? - Przylądek Zdrój. - Rodzaj kiełbasy? - Szynka! Pytanie: - Wymień zwierzę w paski... Odpowiedź: - Biedronka! Pytanie: Na czym można siedzieć?( Odpowiedzi na tablicy: na kanapie, na krześle) Głowa rodziny: na FORSIE - Owoc z pestką? > - Truskawka! - Biblijna para? - Zeus i Hera

Jeden z dziesięciu : Tadeusz Sznuk: Ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka: Trzy T.Sz.: To chyba kulawa... - Prosze podać wzór na pole prostokąta... - a kwadrat + b kwadrat. - O Boże powiedziałam wzór na obwód - Niestety Pani wzór na obwód również jest nieprawidłowy.. - Jaką część ciała odciął sobie Vincent van Gogh? - yyy...yyy... włosy?! Pytanie: - Głowni bohaterowie ;Nocy i dni Odpowiedź: - Jan i Bogumił Sznuk: - To byłoby takie nowoczesne małżenstwo... Pytanie: - Jak sie nazywa szpital wojskowy? Odpowiedź: - Latryna. Pytanie (kategoria powiedzenia i przysłowia): Prosze dokonczyć. - Goły jak Świety...? Odpowiedź: - Mikołaj... - Jak nazywa sie mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? [odp: słomiany wdowiec] Odpowiedź jednego z graczy: - Rogacz - Jaki narząd umożliwia rybom oddychanie pod wodą ? - Syfon. - Ile par oczu ma mucha? - 100 milionów - Jak sie nazywał chłopiec z bajki o królowej Śniegu - yyy... bede strzelał ... Pinokio - Ile w jezyku polskim rozróżniamy przypadków w liczbie pojedynczej, a ile w liczbie mnogiej? - Tyle samo Sznuk: Znajduje sie w spodniach i na świadectwie? Zawodniczka: PAŁA! Sznuk: Hmm...to też, ale chodziło nam o pasek

Jest siedmiu krasnoludków, na stole leży siedem szklanek z mlekiem i sześć ogórków. - Czego jeden krasnoludek nie dostanie? - Sraczki.

Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje. - To coś z silnikiem - mówi mechanik. - Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik. - Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk. Porzekadło informatyków: Nie ma brzydkich kobiet są tylko złe karty graficzne Żona programisty: - Ciągle jesteś zajęty i siedzisz przy komputerze. Żebym choć miała dziecko... - Kładź się, będziemy instalować... -Jakie sa idealne wymiary kobiety informatyka? -1024 x 768

Dobre! Dobre!. Szczególnie to z krasnoludkami ;) Co do Castingu to nie wiem :(. Musiałam wyjść z przesłuchań bo mam nawał roboty nagły. :(. A Julki też niet... Chyba się przeciągnie

- Jaka jest różnica między Urzędem Skarbowym a zakładem fryzjerskim - W Urzędzie Skarbowym golą dokładniej. P: Kiedy trabant osiąg maksymalną prędkość? O: Kiedy go holują!

u mnie też robota, ale spoko wybierzemy, jesteśmy już blisko wyboru z jodełką i niedługo go poznacie;)

Humor zeszytów: W średniowieczu drogi były tak wąskie, że mogły się minąć najwyżej dwa samochody. Po bitwie na polu grunwaldzkim zostało więcej nieboszczyków niż przyszło. Jej córeczka Ania uśmiechnęłą się pod wąsem. Kupił jej drogie rękawiczki za które zapłacił marne grosze PRAWDZIWA UWAGA: Damian, Piotr i Łukasz śpiewają na lekcji muzyki. W Krakowie wybudowano ostatnio wiele nowych zabytków Bogumił ożenił się z Barbrą w dniu swojego ślubu Przez uderzenia pędzlem malarz uzyskuje smutek na twarzy modelki. Była to wyspa zdala położona od morza Barak, burak, czy jak mu tam to kierunek w sztuce. Pijacy pod wpływem alkoholu często popełniają samobójstwo i nazajutrz nic nie pamiętają. Dziadek był kawalerzystą, bo nie mógł znaleźć panny. Chopin - to najprawdopodobniej największy gracz na świecie. Jurek był niegrzeczny i bił mnie po jednym, a potem po drugim dzwonku.

Harfa jest podobna do łabędzia, tylko gorzej pływa. Wielu z nich poległo, ale się tym nie zrażali Malarze odrodzenia na swych obrazach czcili piękno ludzi i kobiet. Bił swoją żonę, z którą miał dzieci przy pomocy sznurka. Jan Christian Andersen nie miał rodziców, urodził się u obcych ludzi. Urodzil sie na skutek odniesionych ran. Wiewiórka żywi się orzechami bardzo twardymi, bo gdyby nie jadła, to by jej zarosła paszcza. Michał Anioł malował sobie po ścianach kaplicy Sykstyńskiej. Stolicą Polski jest przeważnie Warszawa. Przydawka to częsć zdania, która czasem się przydaje. \"Bogurodzica\" śpiewana była często na rozpoczęcie bitwy pod Grunwaldem. Antygona pochowała brata, splunęła moralnie na króla i powiesiła się. Kacper usmiechnał się od ducha do ducha. Picasso swe trójkątno - okrągłe, za przeproszeniem obrazy, malował kwadratowym pędzlem, dlatego nie zawsze mu wychodziły. Klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi na uwagi nauczyciela.

genewa normalnie super, kiedys jak jesczze byla na praktykach wyczytalam w zeszycie uwag taki tekst: Mateusz udaje wilka, chodzi pod ławkami i wyje, masakra a u mnie tez weseolo, milam dzis kryminalnych w szkole bo moj uczen( 8 lat) dokonał juz 9 właman , kradnie zakupy ludziom z samochodow, reoery , okrada komisy, b0 to ze pije i pali nikogo nie interesowała, ale mam zespół klasowy- szok

genewa- powiedz mi bo ty znasz odp na wiekszosdci pytan solariska, czyli na moje pewno tez, pisałam wczesniej o tych plamieniach itd, CO TO? dzis juz ie ma plamien? jak myslisz to fasolka?

a tak w ogóle to chyba cierpię na śpiączkę, od tygodnia sp[ie wcale nie mało a chodze jak lunatyk , jestem juz starsznie zmeczona , jeszcze tyudz hurraaa

Jeśli po raz 6 nie uda mi się wysłac posta to się wścieknę!!! 😠 Życzę wam miłego wypoczynku.. Pleasss! niech się wyśle ten post!!!

Wiesz chcąca, ja przy takich objawach już robiłabym test, skoro plamienia nie przerodziły się w krwawienie... A który to dzień cyklu? Możesz być zmęczona pracą, ale jeśli to coś innego? solarisku, dzieki za życzenia, Tobie również. Rozumiem, że casting zawieszony?

genewa , jescze na testy czas, @ ma byc w srode za tydzien dopiero, ale w tym wypadku podejrzewam faktycznie przemeczenie, dzieki za odp a co do castingu to nowy koniecznie musi miec ładne zabki , czyste paznokcie i gł.ówke bez łupiezu dobrze zeby i manualne zdolnosci posiadal , bo nam sie topik powiekszyl i ciezko mu bedzie podawac tyle kauś naraz heheh

aha, genewo , mam cykle 31 dniowe wiec jak sama widzisz kreseczki jeszcze nie wyjda, ale tak jak doradzila mi chyba agatje kiedys nie ma co sie nastawiac, jutro jedziemy do ojcowa z przyjaciolmi, w pt ma byc u mnie kuzynka, w sb ide do rodzicow a w nd juz do pracy, wiec nie bedzie kiedy mysleć o @ a okolo czwartku testuje

cześć dziewczynki mam takie zapytanko wyszła mi troche za wysoka prolaktyna;-), moze któras miala podobny problem?

Ja leczę wysoką prolaktynę od 8 miesiący. chcąca bardzo, to ja nie wiem, co to było. Może implantacja.

jeny , byloby cudownie, ale nic nie pozostaje mi inengo jak uzbroic sie w cieprpliwosc i czekac, a co tam u reszty ferajny, taka cisza na topiku, pewno zabawa z manuelem trwa , a moze casting sie przedłuza?

Cześć dziewuszki! Nie pływam Genewo w jeziorach bo mimo ,że jest upał to woda lodowata,nie miała się kiedy nagrzać.U mnie nic ciekawego,poza tym ,że mam dużo pracy i mało czasu wolego.Próbuję sie jeszcze psychicznie nastawić na hsg ale mi nie wychodzi,cholernie się boję.Będę miała je robione na początku lipca. Serdecznie Was pozdrawiam i czytam codziennie nasze forum

Castopea, dobrze, że się odezwałaś, ja żartowałam z tym pływaniem, chyba zauważyłaś. Cóż mogę Ci powiedzieć, do hsg nie da się psychicznie przygotować, to trzeba mieć szybko poza sobą.