Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

julk_a Czarna31 atena32 Agatje Castopea solaris jodełka30 pafnucy100 pluszka genewa majka74 kikunia8 perfumetka i wszystkie nowe :)

Gość pafnucy100
Chcaca bardzo , melduję sie po powrocie do domu i dzięki za :-) 🌻 dla wszystkich

Hejka wpadłam się przywitać i jutro się odezwę:) dobrej nocki wszystkim🌼

dzień doberek wszystkim dziewczynkom , miłego tygodnia, topikowe nauczycielki- to nasz oststni tydzien prcay!!!!!!!!!11 Coprawda potem jeszcze chodze do konca miesiaca do szkoły , ale nie ma już dzieci. Dziś cierpnie na bezsennosc - nawet manuel z kawa mi nie potrzebny - no chyba zeby bez kawy zajrzał do mnie ,tylko raczej ze mnie by nic nie miał , bo czuje nadchoszaca @ , bo oprocz tego sobotniego plmamienia, nic wiecej nia było, czuje sie fatalnie, brzuch mnie boli , mdli mnie, mam dosc, ale koniec tego żalaenia, widze ze u mnie bedzie piekna pogoda dzis umyłam juz gary z wczoraj i chyba zabiore sie za porzadki bo cos musze robic do 6, 30 - wtedy normalnie wstaje

Witajcie!!!!🌼 Moje kochane, chyba najwyższa pora pojawić się na forum! Zapraszam moje panie, zapraszam. Ja jestem po kilku dniach intensywnego odpoczynku i chyba... zmęczona jestem tym odpoczywaniem. Byliśmy w Górach Świętokrzyskich, które prawie przeszliśmy wzdłuż i wszerz. A wczoraj wieczorem byliśmy na św. Krzyżu na oratorium \"Golgota Świętokrzyska\" P. Rubika. Cudnie było, fantastycznie. Trzeba powoli wrócić do życia, nie za szybko, bo jeszcze organizm szoku dozna! Wszystkiego miłego dnia🌼

NICK..........IMIĘ.......WIEK...... MIASTO... ............... TESTUJEMY julk_a..........Sylwia......31.........Sz-n..........................23.06 Czarna31......Beata..... .31.........N.Sącz.........odpoczywam!!!! genewa.........Dorota....35.........S-rz.......starania zawieszone atena32........Aneta......32.........R-sko.......................26.06. Agatje.......Agnieszka...32.........Wellen....................... 06.07 Castopea.......Kasia......34........Mazury...................... 27.05 solaris...........maja......32.........wrocław.................czerwiec jodełka30......Kasia......30.........Kraków............czerwiec/lipiec pafnucy100....Monika....30.........Kraków..................lipiec pluszka........ .Beata.....31.........R-in........... ... ...........lipiec Chcąca bardzo..Aga......30.......Małopolska....................21.06. KOBIETKI W CIĄŻY NICK ..........IMIĘ........TYDZIEŃ CIĄŻY.................TERMIN PORODU majka74......Majka............13..............................21.12 . kikunia8.......Kinga.........?(może drugi)...................jakoś w lutym zapomniałam ostatnio pozmieniac w tabelce Genewo prolaktyne mam 25,96 milego dnia dziewczynki

pluszka, rozumiem, że masz 25, 96 ng/ml? A jakie są normy w laboratorium, w którym to robiłaś? To też jest ważne. Masz wynik w okolicach górnej granicy, ale nie jest jeszcze taki zły. Ja miałam kiedyś 72 ng/ml. Pewno pół bromergonu wystarczy do obniżenia.

poprawaim jeszczre raz tabelke bo dopiero teraz doczytałam zmiany NICK..........IMIĘ.......WIEK...... MIASTO... ............... TESTUJEMY julk_a..........Sylwia......31.........Sz-n..........................23.06 Czarna31......Beata..... .31.........N.Sącz.........odpoczywam!!!! genewa.........Dorota....35.........S-rz.......starania zawieszone atena32........Aneta......32.........R-sko.......................26.06. Agatje.......Agnieszka...32.........Wellen....................... 06.07 Castopea.......Kasia......34........Mazury...................... 27.05 solaris...........maja......32.........wrocław.................czerwiec jodełka30......Kasia......30.........Kraków............czerwiec/lipiec pafnucy100....Monika....30.........Kraków..................lipiec pluszka........ .Beata.....31.........R-in........... ... ...........10.06. Chcąca bardzo..Aga......30.......Małopolska....................21.06. KOBIETKI W CIĄŻY NICK ..........IMIĘ........TYDZIEŃ CIĄŻY.................TERMIN PORODU majka74......Majka............13..............................21.12 . kikunia8.......Kinga.........?(może drugi)...................jakoś w lutym nella76 .......Milena.............8............................27.01

NICK..........IMIĘ.......WIEK...... MIASTO... ............... TESTUJEMY julk_a..........Sylwia......31.........Sz-n..........................23.06 Czarna31......Beata..... .31.........N.Sącz.........odpoczywam!!!! genewa.........Dorota....35.........S-rz.......starania zawieszone atena32........Aneta......32.........R-sko.......................26.06. Agatje.......Agnieszka...32.........Wellen....................... 06.07 Castopea.......Kasia......34........Mazury...................... 27.05 solaris...........maja......32.........wrocław.................czerwiec jodełka30......Kasia......30.........Kraków............czerwiec/lipiec pafnucy100....Monika....30.........Kraków..................lipiec pluszka........ .Beata.....31.........R-in........... ... ...........lipiec Chcąca bardzo..Aga......30.......Małopolska....................21.06. KOBIETKI W CIĄŻY NICK ..........IMIĘ........TYDZIEŃ CIĄŻY.................TERMIN PORODU majka74......Majka............13..............................21.12 . kikunia8.......Kinga.........?(może drugi)...................jakoś w lutym nella76 .......Milena.............8............................27.01

genewo norma była od1,9 do 25 czyli niby troche ponad norme no ale... robilam tez jakies trzy hormony tarczycowe i te wyszly w normie ide dzie do pani gin... pokazac wyniki i na pierwszy monitoring boje sie bardzo

Nie bój się. Jak pozostałe wyniki są w normie, to wszystko gra. Mniej stresu i obyłoby się bez leczenia. a może w ogóle nic Ci nie da, tylko zaleci wakacje:)

Gość WRÓŻKA MARZEŃ
🌻🌻🌻🌻 ❤️❤️❤️❤️ KWIATOWY PYŁ I SERC NADZIEJA, NIECH SPEŁNIĄ SIĘ WASZE MARZENIA!!!!!! I PO NECIE WIEŚĆ JUŻ NIESIE, KTO TU WCHODZI TEN ZACHODZI!! 🌻🌻🌻🌻 ❤️❤️❤️❤️ A teraz czary mary - sypcie sie jajeczka. A przed wakacjami beda dzieciąteczka. tylko uwierzyć musimy że sie wszystko spelni a nasz brzuszek radoscią sie wypełni

to tak strach przed czyms nowym no i ze moze sie okazac ze cos nie tak z jajeczkowaniem, sama nie wiem moje kochanie w piatek robilo badanie nasienia , wyniki maja byc w tym tygodniu i chyba boi sie jeszcze bardziej niz ja

Ale skoro idziesz na monitoring, to szybko się dowiesz, czy masz jajeczkowanie czy też nie. Nie martw się.

Hej Kobietki. Witam serrdecznie. Ja ten tydzień to raczej przykry będę mieć. Nie dosyć, że nie będę się starać o potomka chociaż to odpowiedni moment cyklu. Z całej siły będę się starać aby go nie było :((. Muszę zrobić RTG płuc a nie chcę ryzykować. Tak więc przykro trochę :(. Ale może to i lepiej bo stresik ciągle aktualny.

Jodełka:)🌼 Może faktycznie lepiej odpuścić, skoro są stresy. Trzymaj się:)

No i odpiszczam odpuszczam ;). Z ciężkim sercem ale i z uśmiechem. ;). Lepiej teraz odpuścić niż do końca życia się smucić.:))

Witajcie!!!;) Najgorszy weekend mojego życia minął i jak najszybciej zapomnieć o nim. Wyobrażcie sobie, że zmogła mnie taka gorączka, że masakra, skąd, od czego, przy takim upale??!!?? Podobo to grypa jelitowa a ja nie wiedzialam jak się mam ułożyć z tego bólu:( Ale dziś nowy tydzień i czuję się wyśmienicie, jakbym wcale nie miała gorączki kilka dni temu;) Pozdrawiam gorąco:)

Witaj juleczko!!! Jak to możliwe? Zmogło Cię? Przykra sprawa. Dobrze chociaż, że masz to już za sobą. Trzymaj się i miłej pracy:)

:-( Dzień dobry. Jest rzeczą z gruntu niesprawiedliwą, że mężczyzna nie może zostać matką :-( Kobieta ma zdecydowanie lepiej. Ma się rozumieć, w indywidualnych przypadkach zdarza się, że nie jest w stanie zostać szczęśliwą mamusią. Ale nawet wtedy istnieje jakiś ślad nadziei, jakaś wiara, że oto może któregoś dnia się uda. A facet? Nic z takich rzeczy :-((( Choćby się nie wiadomo jak starał. Czy to jest sprawiedliwe? I co z tego, że ma człowiek te swoje komoputery, samochody, bomby i władze? Ech, nie ma czego zazdrościć mężczyźnie... Pozdrawiam - Sasza

i powiem Wam, że tym razem to wolę dostać @, niby leczyłam się naturalnie ale wzięłam apap bo nie mogłam wytrzymać z bólu, całe ciało mnie bolało. ;) a gdzie pozostałe dziewczyny? koniec wolnego, czas do pracy:D

Sasza, ten świat w ogóle nie jest sprawiedliwy. I cóż możemy zrobić? julk_a, a nie przewiało Cię gdzieś. W sumie to i tak krótko Cię trzymało. Uważaj na siebie.

A jak się czuje nasza mamusia 2 w 1, kikunia? Czekamy na świeżą dostawę fluidków:)