Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia Kruszywo

POTRZEBA ADRENALINY

Polecane posty

Gość Natalia Kruszywo

Musze sie zdecydowac - studia albo praca. Jestem uzalezniona od adrenaliny. Kocham strach, przezwyciezanie go. Policja, wojsko - to za malo. Zreszta tam nie chca dziewczyn. Nosi mnie, jak diabli. Starzy maja mnie dosc, mysla chyba, ze jestem jakas nienormalna. Co mam ze soba zrobic? Czy ktos z was pracuje w jakims ekstremalnym zawodzie? I tylko mi nie mowcie, ze zycie w ogole jest ekstremalne i nawet sprzedajac w Biedronce mozna miec hard core na kazdym kroku.

Gość nie zgadzam się
Dlaczego nie chca kobiet? Moja przyjaciółka jest własnie na misji , wprawdzie pokojowej .w Twoim Stylu przeczytaj sobie artykuł o dziewczynach w meskich hardcorowych zawodach.

Gość Natalia Kruszywo
No wlasnie.Wiem narazie tyle ze chce wyjechac z naszegio kochanego kraju w ktorym można jedynie wegetować a nie żyć.Znam jedynie jezyk angielski na srednim poziomie wiec narazie obstawiam Anglię.Co mozecie poradzić?gdzie jest najłatwiej o prace mieszkanie i duzy zarobek??? Moge nawet pracowac w agencji towarzyskiej aby dobrze płacili,Zeby nie bylo niedomowien chcę kocha sie z facetami za pieniadze. Mam wziecie, bo chyba jestem calkiem niezle zbudowana Przy wzroscie 175 cm waze 58 kg a biust mam 70 D. To leposze niz tu dawac swojemu bezrobotnemu facetowi za darnmo i utrzymywac jeszcze go.

Gość Natalia Kruszywo
Misja odpada, musze siedziec w Polsce. Mam przyjaciolke, ktora w TS wyczytala, ze kobiety np. z GROMu maja teraz traume po walce z mezczyznami o tzw. rownouprawnienie. Nie chce mi sie tracic czasu na udowadnianie facetom, ze kobiety moga duzo wiecej. Chce sie w pracy spelnic, wykorzystac potencjal. Znam sztuki walki, cwiczylam sie w negocjacjach i mediacjach, bylam dwa miesiace w pustelniczym odosobnieniu, szukalam drogi. Nic nie wyszlo ze znalezienia celu - zawodu, w ktorym liczy sie sila ducha i ciala. Wszystkiego mi malo. Wiem, ze to glupio brzmi i byc moze rzeczywiscie jestem skrzywiona. Ale nie ustaje w poszukiwaniach.

Gość Natalia Kruszywo
PS Pierwszy raz weszalm na te Wasza Kafeterie, ktos poradzil mi, ze to fajne miejsce na wymiane waznych zdan. I widze, ze podszywa sie pode mnie inna osoba. Sorry, wychodze stad. Zadbajcie o to Forum, chyba sa tu jacys moderatorzy? Pozdrawiam falszywa Natalie, jestem pewna, ze dalej pociagnie swoja gre. Powodzenia, Siostro.