WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 6 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Też ci zazdrościłam dobra dobra bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 479 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko bierz jak można. Ja może wezmę nogę bierz i jakby co mów, że to Twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Spoko bierz jak można. Ja może wezmę nogę Nie pytam czy można tylko biorę Bierz, ale czy Ci odda skoro zbubił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano 2 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Jaki uczciwy złodziej Tak, bo uczyli mnie najlepsi po fachu Edytowano 1 minutę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bierz i jakby co mów, że to Twoja a bedzie druga dla mnie i seven Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach