Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liluuuuu

depilacja na stałe Forever Satin

Polecane posty

Gość liluuuuu

mam pytanko czy ktoś z Was kiedykolwiek uzywał tego urządzenia ponoć mozna nim usunąc pojedyncze włoski np na brodzie czy wąsik już na stałe nie potrzeba laserowej depilacji a co za tym idzie zmniejszenie kosztów. Mozna te urządzenie zamówić z katalogu quwllw http://www.quelle-international.com/pl/q2r/sportfreizeit/beautyampwellness/damenrasiererampmehr//p-1/m-9888/o-/index.html?EMBPERL_UID=:94876be5f590d1789b9ce022834960e1 Prosze o odpowiedz

Gość kawucha
ja tez cos słszałam ale jestem sceptyczna co do tego ze on usuwa na stałe włoski

Gość H.m.m.m
tez uwazam,ze to kolejny bubel...poza tym wydepilowanie tym czyms nog pewnie zajeloby mi pol zycia (zakladajac oczywisice,ze to dziala - w co watpie)

Gość włosek
to by bylo tylko dobre na pojedyncze wloski np wasik jakis włosek na brodzie czy brwi inne czesci chyba by nie wchodzily w rachube

Gość Nikolka
Wygląda zachęcająco, cena również (zakładając oczywiście, że usuwa włoski na stałe). Ciekawa tylko jestem, czy jest w 100% bezpieczny, tzn. czy nie można sobie tym zrobić krzywdy używając bez wprawy? Pozdrawiam!

Gość włosek
no własnie taki prąd moze uszkodzic tkanke moga powstac jakies blizny hmmmm

Gość włosek
no własnie taki prąd moze uszkodzic tkanke moga powstac jakies blizny hmmmm

tego urządzenia akurat nie znam, jeśli kupować coś takiego, to trzeba znać firmę i mieć do niej zaufanie. ale są takie urządzenia galwanizacyjne do domowego użytku, nie tylko do depilacji, ale produkowane przez znane i pewne firmy.

Gość do justa
a znasz nazwy tych firm i ile to moze kosztować i gdzie to kupic??

ja znam tylko jeden galwanizator, nie służy do depilacji, ma 3 końcówki: do oczyszczania i odżywiania twarzy, do masażu skóry głowy oraz do masażu antycellulitowego. do każdego z tych zabiegów trzeba kupić odpowiednie żele (nie można masować na sucho, bo to te żele przewodzą prąd). kosztuje ok. 900 zł, producent to Nu Skin, można kupić poprzez dystrybutorów: http://www.nuskin.com/cgi-bin/imweb/imerge/productCategory.do?catName=%2FPrimary%2FPL%2FNS%2FSkin+Care%2FSkin+Treatment%2FGalvanic+Spa+System+II

Gość doris123
a

Gość hmmmmmmmmmmmm
na tej stronie wcale nie ma nic tanszego ;p