Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stonoga

RÓŻOWT ELSEVE Z PERŁĄ...

Polecane posty

Gość do prawda jest taka ze
sluchaj dziewczynko, swoimi przechwałkami zepsułaś całkiem nieźle zapowiadający sie topic o nowych szapmonach i odżywkach. Nie jesteś jedyną osobą która korzysta z produktów fryzjerskich i ma prawo do tego, zeby sie wypowiadać. Spuść trochę z tonu i nie obrażaj przy okazji bogu ducha winnych osób mieszkających w mniejszych miejscowościach. Forum dla kobiet stworzone zostało po to, aby wymieniać sie doświadczeniami w myś powiedzenia: Nie wszystko złoto co sie świeci, a Ty jesteś tego doskonałym przykładem!!!

podpisuje sie obiema raczkami: Nie wszystko zloto co sie swieci! Mysle tez ze nie ma czym sie przejmowac, niektore osoby nie sa w stanie nas obrazic! pozdrawiam wszystkie normalne dziewczynki!

ja tylko wyrazilam swoje zdanie bo nie lupie jak jakas wszystkowiedzaca panienka poucza mnie nie znajac wszystkich faktow miej pretensje do tej debilki (ale mi ciebie szkoda nie dosc ze glupia to jeszcze zadne odzywki na ciebie nie dzialaja - hmm na glowie siano i w glowie siano...)

mam nadzieje, ze Twoja ostatnia wypowiedz to pożegnanie.... lilu pozdrawiam Cie:)

lilu, chyba mamy ją z głowy;))) swoją drogą, trudno było wyłowić sens z potoku słów tej dziewczynki pod nickiem "prawda jest taka ze "

hoho normalnie widze że topik sie roszalał : D: D: D Lilu widzę że się zdrnerwowałaś - chyba nie potrzebnie, niestey wiele osób przekałada ilość wydanych pieniedzy na jakość kupinej us usługi i biedaczki myslą że wszystko złoto co się swieci... tak wiec nie daj sie wciągac w gupie dyskuje :) pytalas o mgielki do włosów: z takich psikanych rzeczy to używałam tylko gliss kur\'a z jedwabiem i tez go lubilam. ślicznie pachnial no i skracal czas całej ceremonii mycia głowy bo przeciez tego sie spłukiwałao ale po jakichś 3 czy 4 butelkach moje włsy zrobily sie jakies takienie tego i dlatego wróciłam do spłukiwanych odżywek :)

ja nie wiem czy ona chciala sie pochwalic czy wyzalic.. przykra byla jak nic. Najgorsze jest to ze tacy ludzie nawiedzaja to forum zeby obrazic wszystkich naookolo. Dzekuje za wsparcie, bo juz mi rece opadaly..hehehe smiesznie bylo!

Gość mangoes
hej, poprzednio podpisywałam sie jako "do prawda jest taka,ze" na czerwono, bo zdenerwowała mnie ta małolata, co to z nie jednego chleba piec jadła;) Jest szansa, ze ten topic wyjdzie na prostą. Ja stosuję różowy elseve perła ale odżywkę, i muszę powiedzieć, ze jestem zadowolona ale do włosów Leatiti Casty mi niestety daleko;)) Za to mogę polecic jedwab w małych buteleczkach (ok. 12zł), naprawde pomaga włosom, tylko trzeba uważać, zeby z nim nie przesadzić, bo włosy moga szybko się przetłuszczać

Stonogo!nie zdenerwowalam sie tylko chcialam biedaczce jakos wytlumaczyc bo dziecko nie z tego swiata...ale widze ze nie dotarlo :) Jesli chdzi o splukiwane odzywki to sa lepsze (fryzierka mi ostatnio mowila) bo nie obciazaja wlosow, widze ze te w psikaczach to to samo tylko inna konsystencja. Dzeki za odp. sprobuje z ciekawosci tego gliskura.

no włąsnie już gdzieś czytałąm o tym plynnym jedwabiu :) czy on odżywia czy sprawia tylk oże włsoski są mieciutkie?

jedwab mowisz?? hmmm.. gdzie mozna to dostac? szczerze mowiac to nie widziala mtego wczesniej

oj glupie wy jestescie rzygac sie chce jak sie slucha tych slodkich westchnien - typowe dla pustych glupich lalek koter nie maja nic ciekawego do zaoferowania bo los je skrzywdzil

i wiecie jeszcze kiedys byla tak odżywka elseve włąsnie z serii regenium taka w tubie i nazywala sie intensywna regeneracja czy jakos tak, działała jak maska na włosy, byla poprostu genialan, nigdy nie maialm takich ladnych wloskow jak wlasnie po niej.ale jakies 1.5 roku temu ja wycofali, niemoge nigdzie jej znależć :(

jedwab w malych buteleczkach mozna dostać w sklepach z akcesoriami fryzjerskimi. Stosuje sie go dosłowanie 2-3 krople i jest swietny. Ja go używam i jestem b.zadowolona. Włosy mam z natury niesforne i suche apo jedwabiu az je miło dotykać. WJedwab w płynie można też dodać (1 kropelka) do farby koloryzującej. Ten sposób znam od mojego fryzjera, wiec spoko jest sprawdzony;)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

drogie Panie - lilu i mangoes proponuje nie zwracac uwagi na niektóre wypowiedzi... pełna olewka !!!!!

zgadzam sie ze Stonoga... po ten jedwabik to tez sie wybiore.. Ja z kolei lubie bardzio te odzywki co sa dodawane do farb koloryzujacych. One naprawde maja kopa i super sa po nich wloski..tylko szkoda ze ich luzem dostac nie mozna i tak malutko jest..:((

znam adresy sklepów w fryzjerskich w Warszawie i Poznaniu, jeśli jesteście z tych miast, to moge podać;) Co do odżywek z farb koloryzujących to niektóre faktycznie są dobre. W Loralu dodają dobre i całą tubke, która wystarczy na kilka myć. pozdrawiam stonoge i lilu

szkoda:( niestety jestem z gdanska, ale jezdze czasto do warszawy to podaj adres sklepu jesli mozesz..jak znajde czas to zajade :) takze pozdraiam

Gość JJJ
O kurcze aż zaniemówiłam :) Ale oszołom się Wam tu wtrafił :) Doradźcie mi proszę bo dziś się wybieram po szamponik, co do włosów ciemnych kupić? Z góry dzięki

czesc JJJ !! fajnego mamy oszoloma nie? ;)) ja tez mam ciemne wloski i mam taka odzywke sunskilka (taka brazowa tuba stojaca na \"glowie\") i jest taka ..no..dasie przezyc a jesli chodzi o szamponki to kiedys bal taki timotej niezly do wlosow kasztanowych ,,strasznie ladnie pachnial..ale nie wiem czy jest jeszcze czy go nie wycofali. Musialabys sprawdzic..

jeden jest na pewno na Muranowie, tylko nie wiem jaki dokładnie to adres, ale jak bede dzisiaj przejezdzać koło tego sklepu to zapamietam i napiszę juto, ok? Ale wiesz, mysle, ze prędzej w Gdańsku spotkasz taki sklep, można sie tez zapytać o jedwab w dobrze wyposażonej drogerii, bo ten produkt robi sie bardzo popularny

ciiii..... nie wywołujmy oszołoma;) bo znowu nam strone zapaskudzi swoja niewyparzoną mordką

wlasnie jest w gdansku pare sklepow fryzierskich jeden nawet niedaleko miejsca gdzie mieszkam. Mozliwe ze ten jedwab tam jest tez tylko ja po prostu nigdy sie az tak nie rozgladalam po tych sklepach, wpadalam po farbe i uciekalam. Jutro dam znac czy znalazlam, a jak nie to wtedy napiszesz mi adres sklepu w Wawca oki? caluje