Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

MX,JA CHYBA TEZ Z BOLERKIEM, BO NASZ TERMIN TO JUZ DELIKATNIE po lecie::D:D:D Ale te bolerka mi sie zupełnie nie podobają!mierzyłam wczoraj jedno, nawet ok, z takim \"nastroszonym\"kołnierzem, ale i tak wolałabym jakis szal delikatny .Ale cóż, do kościoła bedzie bolerko:) A ja nie widzialam Twojej sukni, wyślesz mi kiedyś?

Nie, ja się wstydzę..... heheheh żartowałam, już przesyłam. Mnie i nowśą koncepcję (mail szt. 2)

*nową (i co mi to ś wskoczyło??? hmmmmmmmmmmm) może miało być wowsiową (wiejską) hehhe

mx, śliczna ta sukienka!!! taka dziewczęca, naprawde boska! A ja takiej nie moge mieć, bo mam za duze cycki:D:D:D

Witam!!!! Nie przeczytałam jeszcze wszystkiego, ale to zaraz nadrobię. Holly Robert dał 100 zł zaliczki. Na obrączki czekaliśmy dwa tygodnie i już od niedzieli mamy je w domu :) w każdej chwili jak sobie o nich przypomnę to zakładam moją obrączkę.WOW ale są cudne!!!!!! Grawer będziemy mieli w tą sobotę. Robuś jedze na egzamin to prawie podskoczy do apartu i w 20 min zrobią grawer. Na razie dali nam do sprawdzenia rozmiaru, dopiero potem wykonują grawer. Zabieram się do czytania :) Aaaaa dodam jeszcze że załapaliśmy się na obrączki z 10 % rabatem i około 100 zł były tańsze, zapłaciliśmy coś około 870 a tak normalnie hmmmm 479+479=958 :P ach ta moja matematyka :P

mx3 , sukienka, calkiem fajna, dol bardzo podobny do mojej, fryzurka ok, ale ja bym nie mogla miec takiej ze wzgledu . ze mam wlosy troche ponad ramiona...

no, ja mam średnie... B, czasem C, jak jest dziwna numeracja.

włosy, jak pisałam do pasa, czarne (naturalnie - odrobinę siwe, ale może farbę położę by je ukryć) grube.

diabełek, jakie sukienki, jak ja tylko jedną wysłałam?:) Czesc kasiak! Wiesz, właśnie sie uśmiecham do siebie-i do Was oczywiście:)- bo tez mamy juz obrączki, i ja swoją co chwilkę wkładam na palec:D:D:D Mx, ja tez mam B lub C, nie wiem od czego to zależy. Ale nie lubie C, bo jestem niewysoka,165, i jakos tak...eh, zawsze nam źle:D:D:D

jejku, mx, jak ja Ci zazdroszcze tych włosów! Ja mam niedługie-było widac na zdjeciu, i takie cienkie...grrr!a tak bym chciała piękne, dlugie , ciemnobrązowe...Ale narazie zapuszczam, a po ślubie-CIACH! są takie zniszczone, że szok!

nie zazdrość, bo mi wylezą i będę łysa... heheheheh żartowałam :D Wszystko można jakoś sensownie ułożyć... moja znajoma ma takie pióreczka że szok, do ramion, a na ślubie mojej siostry miała sudo na głowie... pięknie zrobiony fryz Czesem u fryzjera jak poprosisz, to przypną Tobie do fryzurki pasemka o ciut innym lub tym samym odzieniu. Fajnie tez to wygląda, a później idziesz tylko je oddać i luz :D

ja mam w rodzinie fryzjerke, i mam nadzieje, że to ona mnie uczesze , bo to bliska dla moich rodziców osoba, więc moze cos mi sie uda z Nia fajnego ustalic.Ale jeszcze nie wiem, jaką chce fryzure. Wiem, że lubie siebie w wysoko upiętych włosach, i tak napewno będzie. I niechciałabym rozpuszczonych, bo to takie codzienne, a ja chce troche bardziej świątecznie...A jak bedzie, tego jeszcze nikt nie wie:)

Hej, ale napisałyście, chyba już was nie dogonie. wiecie co, dziś zadzwonił pan ze sklepu z obraczkami, i są już gotowe :) musimy je jechać odebrać :D w piatek byliśmy u księdza, daliśmy już wszsytkie papiery, i umówiliśmy się jeszcze kilka dni przed śubem, żeby dać kase i ma nam pokazać jak to będzie wyglądało od strony technicznej ;) dobra, zabieram się za czytanie, bo akurat mam chwilkę wolną ;)

dzięki za koczki:)ale im więcej fryzur oglądam, tym większy mam dylemat:D Będziecie miały welony, dziewczyny? a jak tak, to jakie? Ja chce taką mgiełkę, długi, dopasowany do długości sukni.Wczoraj taki mierzyłam, jest cudny:)

jej, ale drukujecie Ja mam urwanie glowy w pracy! :)) Ale po kolei: - marcy , ewa bardzo, ale to bardzo Wam wspołczuje, choć zdaje sobie sprawę, ze nie wspołczucia oczekujecie - trzeba wierzyć kazdego dnia, ze bedzie dobrze ! Bedzie bo MUSI ! - kasiak - dzieki za info na temat obraczek - my myślimy sie wybrac po nie w przyszlym tygodniu (nasze kosztować bedą ok 1100 zł) Grawer wykonuje sie już po wykonaniu obrączek??? Tez w Aparcie?? - mx3 - nie mam zdjęcia Twojej sukienki ... :(( Mogę prosic maila???? - maniusia - witam Cie! Gdzie Ty sie podziewasz kochana??? - narzeczona - ja też bede miala bolerko - bo mam taką wydekoltowaną sukienkę, ze ksiadz jeszcze padnie :D Dobra wracam do pracy, bo mnie czas goni! - zabulina - jeśli Kasiak pozwolil przeslij nam zdjątko jej bizuterii OK? :P Pozdrawiam Was kochane!

Ja nie będę miała welonu. Uważam, że to symbol czystości tak samo jak biel czy wianek... ja święta nie jestem, mieszkamy razem, to byłby wedle mojej opinii o samej sobie - nietakt i pusty znak. W kok będę miała wpięty mały srtoik, albo wsuwki z zamontowanymi kamieniami Swarovskiego (jak z biżuterii). Nawiasem mówiąc - suknie oczywiście też nie biała...

hej:) jajku fafetki ale nadrukowałyscie........kiedy ja to przeczytam?????? jeszcze jutro szkolenie i w czwartek jestem z Wami:) tylko czy ja zdaze sie zaznajomic z Waszymi wypowiedziami?????? milego dnia:) ps. teraz mam przerwe, zajrzałam tu na chwilke

holly, już posłałam :D

ja dziewicą nie jestem, ale welon będzie:D:D:D Trudno. ten jeden jedyny raz w życiu bardzo chce go mieć:)Juz później nie bedzie okazji... Holly, ja nie wiem, jak Ty wyglądasz...:(:(:(

dziewczyny wolniej ;) ja cały czas latam i załatwiam coś na mieście. jak widzę mój suwaczek, to jestem przerażona. z jednej strony strasznie się cieszę, a z drugiej mam obawy czy z wszsytkim zdążę 😭

I\'m back witam reszte fafetek nie wiem do ktorej wam dotrzymam towarzystwa bo od 3 audit - albo mnie wezma do tlumaczenia albo nie oby nie bo moje sily witalen i ochota do czegokolwiek oprocz kafe = -200% po prostu nie mam na nic sily a co do biustu - nie narzekac - ja mam D i to czasem na styk - dopiero jest problem cokolwiek kupic uszy do gory

MARCY, JA MAM USZY W GÓRZE, GORZEJ Z CYCKAMI-GRAWITACJA ZACZYNA JE PRZYCIĄGAĆ:D:D:D ale nie daje sie:D staram sie ujędrniać i dbać, będzie dobrze:) Dzieci będą miały skąd wcinać:)

he he he na temat grawitacji to ja tez cos wiem ja jestem ciekawa jak takie porzadne c albo d rosnie w ciazy, bo jakos sobie tego nie wyobrazam. gdzie sie potem staniki kupuje? we sklepie z namiotami? no ale za to mezczyzni widza tylko atrakcyjna strone sytuacji

Właśnie przeglądałam wątki na forum 3-miejskim o kościele, w którym bierzemy ślub... przystrojenie oni załatwiają (współpracują z kwiaciarnią), 3 pary mają ślub jednego dnia i od każdej biorą 100 zł za przybranie. Nie ma cudowania i latania z bukietami i kompozycjami, bo jak wiemy, każdy ma inny gust i wyszedłby misz masz... extra :D To mi się podoba. Dziewczyny pisały, że na ślub razem z tym, dawały 300 zł i styka... ale się cieszę... mój pewnie wołałby w naszej parafiii 500-600??? jak za głupi świstek krzyczał 100....