Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

u mnie po solarium, to mam uda, brzuch i pośladki jak murzynka a reszta, to na czym mi najbardziej zależy blade (ramiona, dekold, plecy, twarz). ewa-marchewa, poszło.

Kurde, dalej nie wiem, co kupic na dzień matki. Akurat w piatek wybieram się do staruszków, więc wypada miec jakiś prezencik.

masz może inna pocztę?, bo dzisiaj jak wysyłałam tiki-tak na wp kilka razy, to tez nie chciało dojść.

Mi opalanie dekoltu wychodzi nawet za bardzo bo opala sie jako pierwszy no i twarz Nie wiem powiem tak jak mieszka niedaleko Gliwic to w niedziele jest giełda samochodowa w Sośnicy i po stronie z ciuchami ostatnio było wiele atrakcyjnych ciuszków i to nie drogich linków żadnych nie znalazłam. Laseczki co się chcą odchudzać dziś do kiosków weszła gazeta po 9.99 Cwicz razem z nami z płyta dvd Pilates i 3 dniowa dieta ponoc mozna schudnac w 3 dni 5 kilo musze to wypróbowac.

o to tresc diety która chce skorzystac a nie chce filmu. Dieta 3 dniowa 5kg mniej 1 DZIEN ŚNIADANIE: Czarna kawa lub herbata ½ grejpfruta lub szklanka soku grejpfrutowego 1 kromka pieczywa 1 łyżka stołowa masła orzechowego OBIAD: 1 plasterek sera lub 50 g tuńczyka 1 kromka pieczywa Czarna kawa lub herbata KOLACJA: 2 plastry mięsa, dowolnego rodzaju ( ok.100g) 100g fasolki szparagowej 1 małe jabłko 1 gałka lodów waniliowych 2 DZIEŃ ŚNIADANIE: Czarna kawa lub herbata 1 jajko na twardo 1 kromka pieczywa ½ banana OBIAD: 1 opakowanie serka wiejskiego lub 50 g tuńczyka 5 krakersów Czarna kawa lub herbata KOLACJA: 1 (Ew.2) parówki 100g brokułów lub kapusty 50 g marchewki ½ banana 1 gałka lodów waniliowych 3 DZIEŃ ŚNIADANIE: Czarna kawa lub herbata 5 krakersów 1 plasterek sera CHEDDAR 1 małe jabłko OBIAD: 1 jajko na twardo 1 kromka chleba Czarna kawa lub herbata KOLACJA: 100g tuńczyka 100g marchewki lub buraczków 100g kalafiora lub mieszanki warzywnej ¼ melona ½ gałki lodów waniliowych Przez 4 dni przerwa powrót do posiłków nie objadamy się i można powrócić dietę posiłki jeść w spokoju i powoli

A teraz zmykam spać bo o 4 wstaje do pracy. pozdrawiam serdecznie

witam:) dieta godna wypróbowania, ale żeby 5 kg zgubic to nie wierze, ale gazetke mykam dzis kupić kini bo pilatesa ćwiczonka są niezłe - trudne co niektóre ale daja dobre rezultaty:) wiem, bo ćwicze 2 razy w tygodniu pod okiem instruktorki;) co do solarium to ja od jakichs 2 m-cy chodze raz w tygodniu i do tego co 2 dzien smaruje sie balsamem brązujacym z ziaji-fajny jest, no i tym sposobem jestem jz fajniutko leciutko zbrązowiona:) na szczescie nie mam piegów po sztucznym słoneczku;) zabulinko - czekam na biżuterie:)

powstał topik...gdzie wypowiadają się stare zgoszkniałe pannice:-p ...jadą po naszej ami27...nic tam nie pisze bo i po co mam je zachęcać do wypisywania głupot...

ewo---dzieki za troske-poradze sobie. kultura wypowiedzi u nich jest w powijakach:) a ja sie zastanawiam dlaczego te osoby są pomaranczówkami:)?a moze to ta sama osoba:) wcale by mnie to nie zdziwiło. zmieniając temat:czy nerwy(szczegołnie u czerwcówek) są? ściskam ciepło:)

Witajcie moje drogie!!! Trochę sie odgrzebalam w pracy - wiec mogę coś popisać :-) Marcela - świetna suknia :) Wiecie, ja gdybym teraz sie decydowala na zakup sukni, to mialabym jednak bialo-bordowa, jakąs taką kombinowaną :)) i długi welon - mgielkę ;)) Gusta sie jednak zmieniają :)) Z drugiej strony jak sobie pomyśle, to w sumie dobrze, ze mam bialą - bo byloby to wesele \"bez\" panny mlodej :)) Poza tym wlasny ślub to jednyna okazja, aby wyskoczyc w bialej sukni :)) Kinimod - widze, ze wypisalas diete (jest dla mnie paradoksalne to, ze ja nie stosuje zadnej diety i gdybym zjadla tyle ile tam jest wypisane to bym pękla :)) Ja rano jem jogurt + serek + kawa Ok poludnia - warzywka + majonez - cos na rodzaj salatki Obiadokolacja 16-18 h - miesko + warzywka Po 18 h nie jem juz nic :)) W ogole nie czuje sie glodna - od miesiaca nie mialam chleba i ziemniakow w ustach i wiecie, ze wcale mi ich nie brakuje :)) Nie czuje sie w ogole glodna, bo mam chyba skurczony zołądek :)) i o to chodzi, aby najadać sie niewielkimi ilościami :)) Ze slodyczami mam świety spokoj, bo ich zwyczajnie nie lubie :)) A oprocz tego dużo soczkow, wody mineralnej :)) nie zanudzam Was juz opowieściami o moim żywieniu :)) Musimy sie w koncu z misiem wybrac i zamowić obrączki - ale w weekend postanowiliśmy wyjechać w jakies spokojnie miejsce, aby odpocząc :)) Prezent na Dzien Matki mam na razie z glowy, bo z moja mamcią bede sie widziala dopiero za tydzien - wiec mam jeszcze czas do namyslu :))

Co do solarium to ja juz zaczelam chodzic - tak raz w tygodniu ok 12 minut (mam ciemną karnacje) - na początku troszkę pieklo, a teraz jest juz OK - mam taki oliwkowy odcien skory :))

Ami juz na szczescie usunęli ten topik :)) Obrzydliwe - wyspisywac takie rzeczy! Widze, ze mnie przywialo, a inne wywiało :))

Gość oto ja janeczka
mój suwaczek

holly-ja sie nie przejmuje wbijam w takie gnidy. one i tak są wszedzie i będą:) a jak tam holly sampoczucie?

cześć. co do solariu, to sie sama wybieram zaraz. Byłam ostattnio 2 razy na sol. stojącym i wiecie co, w ogóle nie zauważyłam efektów, jakby wcale nie opalało. A jest droższe od leżacego i na kabinie było napisane, że turbo. chodziłam sobie na 10 min, a teraz juz sobie zwiekszyłam dawnkę do 12 i też już mnie nie piecze.

holly skopiowali Twój post na ten topik popieprzony z machaniem łapka

A dziękuje Ami dobrze :)) Ostatnio mialam lekkie zawirowania w pracy, ale juz jest w miare OK - jak sie dzieje za duzo też jest niedobrze :)) Poza tym mam ostatnio huśtawki nastroju od histerycznego śmiechu po rzewne łzy.....Nie wiem co sie dzieje...........W ciązy nie jestem.....Zastanawiam sie czasami, czy ze mną jest aby wszystko OK :P

ewa-marchewa, mój e-mail do mnie wrócił. Ten który tak uparcie do Ciebie wczoraj wysyłałam.

ne paskudy kapiują nasze posty do swego wstretnego tematu!!! ten tez skopiujecie???

Tiki tak - Kultura podwórkowa - nie ma co sie wdawać w dyskusje - szkoda energii :))

fafetki - widze, że teraz miczycie, czyzby was te gnidy wystraszyły, ze nas kopiują, czy faktycznie was nie ma?? nie możemy przciez przez nie zaprzestac kontynuacj naszego topiku!!! maniusia gdzie ty dzis? ty i senioritka zostaniecie zonami juz za 10 dni ojojoj

hej!:) Tiki - w sprawie biżu możecie się z Agatką dogadać. Tak jak mówiłam, kolczyki \"same skromne ale śliczne\" to 21zł, a komplecik jak Kasiakowy to z przesyłką 43 zł. Jednak zrobiłabym wam troche inne te rzeczy - żeby nie było dokładnie, jak Kasiaka, chyba, że tak chcecie, i Kasiak się zgodzi. Jest tyle wzorów tych ozdobnych kuleczek, że mogę wymyślić coś innego:) tzn. wszystko tak samo, tylko kuleczki ze srebra inne. A w wersji \"same skromne kolczyki\" to byłyby perły z malutką srebrną kuleczką. Tylko faktycznie trzeba, zebyście sie zdecydowały:) maniusia - ślę Ci te kolczykowe propozycje, jak chcesz, to coć wybierz:) Wczoraj cały dzień w Krakowie, dlatego mnie nie było:) I teraz generalnie będzie trochę \"bida\", bo jutro jesteśmy w BB (fotografujemy), a weekend znów mam w Krakowie - ale myślę o Was:)

Tiki tak - mam troche roboty - w sumie lepiej miec co robic niz cierpiec na bezczynność - bo od tej zaczyna sie ......sama moja Droga wiesz - wystarczy zajrzeć w odpowiednie miejsce. :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Szczyt infantylizmu na tym forum został już osiągnięty !!!!!!!!!! Nauczylyby sie chociaz pisac poprawną polszczyzną - bo az po oczach bije od błedow!!! Tiki taczku - a Ty odebralas juz swoją suknie ?? Moze juz pisalas o tym, ale sie nie doczytalam :)) Zaleglości mam - echhh :))