Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Gość nobi
Dziewczyny błagam pomocy,chce mieć włosy upięte w kok ale jakiś nie taki dla starej baby macie jakieś ciekawe stronki?

W taka pogodę jak zwykle siedzę przed kompem na Allegro i buszuje. Dziewczyny, czy używałyście płatków oczyszczających nivea na nos? Własnie sobie zamówiłam. Jak będą do bani, to dam siostrze, wiem, że ona ich często używała. Ciagle się zastanawiam, czy robic makijaż sama, czy dac sie pomalowac takiej jednej babce, która nie jest żadna wizazystka, ale maluje dziewczyny na slub. Szkoda, że nie znam żadnej z nich i nie mam sie kogo popytać, czy ona fajnie maluje czy nie. Raczej na 90 % zrobie to sama, przynajmniej będę miała kilka nowych kosmetyków.

Nobi sorki, że się pytam ale Twój nick brzmi bardziej po męsku :) dobrze myślę???? ;) Jak tam przygotowania???? Pisz wszystko jaka pierwsza piosenka, gdzie weselicho??? O której ślub????

zabulina - 3 lipca 2004 senioritka1111 - 3 czerwca 2006 maniusia001 - 3 czerwca 2006 tiki-tak - 17 czerwca 2006 diabełek-mały - 17 czerwca 2006 keyti - 1 lipca 2006 marcela82 - 8 lipca 2006 marcy - 22 lipca 2006 katka_u - 22 lipca 2006 nobi - 19 sierpnia 2006 wi82 - 26 sierpnia 2006 tijka - 26 sierpnia 2006 no to co - 2 września 2006 agatka1984 - 9 wrzesnia 2006 holly - 16 września 2006 kasiak84 - 16 września 2006 kinimod - 30 września 2006 ewelinka5555 - 30 września 2006 mx3 - 7 października 2006 ewa-marchewa1984 - 14 października 2006 ami27 - 2 czerwca 2007

Gość nobi
góralka choć w połowie tylko zabulinko:)

zabulina - 3 lipca 2004 senioritka1111 - 3 czerwca 2006 maniusia001 - 3 czerwca 2006 tiki-tak - 17 czerwca 2006 diabełek-mały - 17 czerwca 2006 keyti - 1 lipca 2006 marcela82 - 8 lipca 2006 marcy - 22 lipca 2006 katka_u - 22 lipca 2006 nobi - 19 sierpnia 2006 wi82 - 26 sierpnia 2006 tijka - 26 sierpnia 2006 no to co - 2 września 2006 agatka1984 - 9 wrzesnia 2006 holly - 16 września 2006 kasiak84 - 16 września 2006 kinimod - 30 września 2006 ewelinka5555 - 30 września 2006 mx3 - 7 października 2006 ewa-marchewa1984 - 14 października 2006 ami27 - 2 czerwca 2007

marcela, to \"pobuszuj\" trochę w wisiorach:D takich ładnych nie ma nikt i nikt nie będzie miał dwóch identycznych:) No a Wy macie zniżkę:)

zabulino ja jestem z dolnego slaska, ale obecnie mieszkam na obczyznie

Gość nobi
nie nie jestem sobie kobietką:) Wymyśliłam sobie pierwszą piosenkę "zio" ma tytuł chyba- tylko tobie.Nie chce jakiegoś walca czy coś tylko taką właśnie tylko naszą piosenkę

Marcelko to Twoj wielki dzien wiec niech ktos zajmie sier toba profesjonalnie ja przed wizyta u fryzjera jestem umowiona z kosmetyczka w tym samym salonie oddaje jej twarz i rece i zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość nobi
a ślub zaplanowany na 17.00

Gość nobi
ja będe się sama malowała.Zawsze jak jakaś kosmetyczka mnie dopada z malowaniem to jestem nie zadowolona...no ale to ja:)

Gość nobi
tijka gdzie będzie ten wielki dzień?

Marcelko, ja tam uważam, że liczy się przede wszystkim efekt. NIe byłam zadowolona z mojego makijażu - inny wyszedł babce próbny, a inny ślubny.. No i kosmetyki miała gorsze niż te, których używam na co dzień, choć to drogi salon był. Więc jeśli potrafisz sie sama ładnie umalować, to to zrób:) Paznokcie natomiast polecam zrobić u kogoś - nawet, jeśłi miałby to być zwykły French. Po co tracić nerwy, jak się o coś zahaczy świeżo pomalowanym paluchem...

Gość nobi
Czy wam też tak powoli chodzi ta stronka?

Gość nobi
dziewczyny co z tym kokiem?

od roku jestesmy w irlandii, a konretnie w dublinie slub w Polsce. zareczylismy sie w marcu i jak bylismy w kwietniu na 2 tygodnie w kraju to pozalatwialismy co sie dalo. przyjezdzamy dwa tygodnie przed slubem. strasznie mnie zlosci to ze nie moge byc na miejscu i sama wszystkiego pozalatwiac :(

Gość nobi
no to pięknie jak mi ktoś nie pomoże to będe najpaskudniejszą panną młodą:(

zabuś coś mi net nawala:( a chciałam wpisać nobi:) dzięki za kwiatki i kiwatki też :)🌼 ewa masz racje, ale dalej szukam:) tijka zapraszamy częściej-ja się ostatnio mało odzywam, bo pracy mam dużo, a po pracy rozwoziliśmy zaproszenia i całymi popołudniami nas nie było nobi a kiedy będziecie mieli zdjęcia?? i opowiadaj co macie załatwione ja też mam wszystko zamówione w jednym salonie i paznokcie i makijaż i fryzjerkę:)

tijka, współczucia:( Nie wiem, jak byliście w stanie pozałatwiać tyle w 2 tygodnie! A co wam jeszcze zostało do załatwienia? Czy ślubujecie może we Wrocławiu? :)

nobi, przepraszam, ale ja zupełnie nie wiem:( mIałam rozpuszczone włoski na ślubie:(

keyti, ja pochodze z małego kiatseczka, gdzie nie ma jakis wykwalifikowanych babek od makijażu i dobrych kosmetyczek. raczej słyszałam złe opinie o tych dwóch czy trzech salonach kosmetycznych, które tam są. Moją koleżankę ze szkoły malowała właśnie taka niedouczona kosmetyczka i wyglądała strasznie, fioletowe cienie i taki ciemny podkład, że wyglądała jak stara baba na zdjęciach, okropność. W wiekszych miastach jest łatwiej, jest dużo pożadnych salonów itp. A jak mieszkasz w takiej pipidówie, to jest problem z iektórymi rzeczami, tak jak np. w dalszym ciągu nie mamy auta do ślubu, najbliższa wypozyczalnia jest ponad 100 km. zabulina, twoje wisiory są piekne, pokazywałam Ł. i jemu też sie podobały. Tylko wiesz, ja mam tyle różnorakiej bużuterii i lezy mi to i nie nosze. Uwielbiam kolczyki, mam w jednym uchu 10 a w drugim 6 dziurek.

Gość nobi
kasiak ty ślepotko jedna:) właśnie nie wiem jaki kok bo kiedy oglądam jakieś pisemka to wszystkie są jak dla starych bab te koczki a ja chce taki delikatny jakiś ale trwały bo mam dłuuuuugi welon

Gość nobi
kasiak to ja też rozpuszcze:). Troche się martwie bo tak:fotograf jest,kamerzysta też, sala i wogóle kosmetyczka tylko jedem problem mam czyli suknia bo w lipcu mam pierwszą przymiarkę a obawiam się że z mojego rozmiaru 36 podskoczylow góre:(

zabulinko w jeleniej gorze przez te 2 tygodnie zdarzylismy zalatwic sale, orkiestre (mielismy mnostwo szczescia :) ), ksiedza, ubralismy sie, zamowilismy obraczki, wypisalismy zaproszenia (niestety wreczylismy tylko 3 - reszte zastawilismy rodzicom, chociaz moze i dobrze, bo mnostwo czasu roznoszenie zajmuje ;) ) to chyba wszystko...