Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Witam wszystkich w ten niedzielny wieczór. Mi właśnie stukneło 111 dni do ślubu. Fajnie się złorzyło same jedynki dziś mam. Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia zapewne jutro.

hej 🖐️ wpadlam sie tylko przywitac i zapytac jak Wam minal weekend? senioritko- dzieki za zdjecia! wygladaliscie slicznie 🌻 jak tylko bede miala wiecej sil, bo dzis padam, to napisze wiecej :) pozdrowienia!

Senioritko fajnie ze wpadlas a ja zdjecia????????Zostały mi 2tyg i 4dni oj jak blisko.Wiatam Was i znikam bo chyba dużo pracy bede miala.

Witajcie w nowym tygodniu! Widzę, ze cos pusto tu dzisiaj :O Szkoda, bo mam dzisiaj troche luzu. Zaczelam sie dziwnie tym wszystkim ekscytować po obejrzeniu zdjęc i po zdaniu relacji przez Senioritkę - w końcu chyba doszlo do mnie , ze wychodzę za mąż i jest to niezbity fakt :))

no i znow poniedzialek :D kasiaczku wyslalam Ci pare fotek opatrzonych komentarzem :) wczoraj mnie nie bylo ale widze, ze niewiele sie dzialo ;) kurcze do mnie tez zaczyna docierac ze ten dzien coraz blizej, tym bardziej ze nie wiem kiedy minelo ostatnie 1,5 miesiaca... poki co zotalo 2,5 miesiaca, a do przyjazdu do domu 2... :)

senioritka, zdjecia super, ciesze sie,ze wszystko sie wam udalo, moj wielki dzien za 5 dni... denerwuje sie troche, powoli zaczyna do mnie docierac,ze to juz w tym tygodniu... licze na jakies wsparcie z waszej strony..

Ewo swoje zdjecia przeslalam, ale chetnie zobaczylabym rowniez jak Ty wygladasz, dlatego czekam na odpowiedz :D Kurcze naprawde musze sie wziac za siebie, bo tu same laski na tym forum i ja... :(

niestety nie jestem wtajemniczona ;) nawet nie wiem jaka to strona... ale chetnie bym zajrzala :)

to musisz do agatki wysłać swoje fotki , oczywiście ze zgodą na umieszczenie ich na stronce, do której mają dostęp tylko fafeterki. Wysłałam ci maila

Bedzie dobrze z tymi egzaminami :) a pierwszy mail od Ciebie dostalam bez zalacznikow... czyli zdjec brak :( a ta sukienke to ja wlasnie ecru mierzylam na poczatku:) wcale nie byla brzydsza :D

Witam!!!! U mnie pogoda CUDNA 30 stopini na termometrze i jak na razie nie zapowiada się inaczej ;) Tiki pogodę będziesz miała SUPER!!!!! Wczoraj byliśmy na pierwszych naukach :O koszmar siedzieliśmy na nich trzy godziny od 15 do 18 :O ale było warto, inaczej teraz patrze na małżeństwo i inaczej podchodze do pierwszej spowiedzi. Miałam koncepcję, aby zataić przed księdzem współżycie, ale jednak to byłby OGROMNY błąd i grzech!!!! Chcę aby moje małżeństwo poczęło się od prawdy i abym z czystym sumieniem przystąpiła do komunii w dniu ślubu!!! Wczoraj była ta komunia, o której pisałam było bardzo fajnie :) co prawda wyszliśmy przed 15, ale i tak nie żałuję że poszłam było warto. Moje stosunki z siostrą R polepszyły się :) i bardzo polubiałam siostrzeńca Robka, super dzieciak. Prosił aby ciocia Kasia pojechała na zdjęcia razem z nimi, ale niestety ciocia o 15 była już na naukach :) a zdjęci były właśnie o 15 w plenerze. Tijka bardzo fajna z Was para ;) i będziesz miała piękną suknię!!!! Tiki coś pisała, że jej od poniedziałku już nie będzie i dopiero zajrzy po 26 :O ale to nic :) Czy dostałyście emaila od Maniusi??? Ja dostałam i odpowiedam, że jestem Maniusiu a gdzie Ty jesteś Nasza zagubiona?????

Tijka , nie mam Twoich zdjęc - ślicznie proszę o przeslanie :)) Kasiaczku - wspolczuje Ci , ze musisz chodzic na nauki :O ja mam te przyjemnosci juz za sobą :)) Nauki, tez ruszyly moje grzeszne sumienie i pozwolily inaczej spojrzeć na pewne sprawy :)) Kasiu, zaprosiliście juz wszystkich na Wasze wesele?? Bo mnie dopiero bedzie to wszystko czekalo :)) Maniusi wyslalam link do naszego tematu, bo widze, ze sie troche dziewczyna nam pogubila po tym ślubie :D :P Maniusia, chodź do nas i opowiadaj :)) I fotki obowiazkowo please!!! :P :P :P

Holly jeszcze nie wszystkich, ale mało nam brakuje. Na szczęście :) Dziewczyny u Was na uczelni poprawki też są we wrześniu???? Czy wszędzie tak jest???

ja mysle , ze uda nam sie wszystkich zaprosic do polowy lipca :)) Dzisiaj obudzilam sie o 4 rano i nie moglam spać ...Zaczeły mi sie snuć dziwne mysli po glowie - ze sobie nie dam ze wszystkim rady, ze gdzies sie zaczepie sukienką, zająkne przy przysiedze, albo, ze sie calkiem rozbecze i nikt ze mna do ładu nie dojdzie.......... :P generalnie nie chce dać plamy Kasiu u nas byly poprawki we wrzesniu, ale na 3,4,5 roku zaliczalam wszystko w pierwszych terminach, bo to bylo bardziej ekonomiczne i wakacje byly dłuższe :)) Tobie tez radze zaliczyc teraz, bo potem nie bedziesz miala z pewnoscia glowy do nauki :)) Tak.........Tiki tak bedzie miala piękną pogode :) :) :)

Niestey będę zmuszona zdawać dwa przedmioty we wrześniu :O nie było mnie na zaliczeniu ćwiczeń (praca :O ) i teraz nie mogę przystąpić do egzaminu. Tak więc muszę zdawać ćwiczenia i egzamin we wrześniu mam nadzieję, że nie 16 :O

Hej!!! Holly, nie mart się! Wszystko będzie cudnie - zobaczysz!!! I Ty też diabełku - pomyśl, za tydzień będziesz już PO, będziesz ŻONĄ:):) To naprawdę wspaniały moment i aż wam zazdroszczę:):) że sama już - em \"po\".... Kaisaku - sesja poprawkowa jest we wrześniu także u mnie. Nie wiem dokładnie od kiedy, ale we wrześniu. Właśnie sobie uświadomiłam, że skończyłam studia bez oblanego egzaminu, hehe:) Będzie dobrze, zobaczysz!!! Wiem, że sesja przed ślubem to nie jest pełen komfort psychiczny... Ja miałam ślub 3 lipca a 26 czerwca jeszcze zdawałam egzaminy - miałam ich wtedy 8. Nie dziwię Ci się, że coś Ci pozostawało. Spójrz na to inaczej - przynajmniej teraz masz odrobinę stresu mniej... Powysyłałam wam coś:) Papatki

wysyłaj zabulina:)ja tylko na chwile dziewczynki, bo nie mam siły dzisiaj...Kraków mnie strasznie wymęczył swoim upałem, i moimi nowymi japonkami:(ale Wam fajnie dziewczyny...ślub tuż-tuż, albo świeżo upieczone mężatki...tez bym tak chciała!A u mnie jeszcze tak długo trzeba czekać:( A, zapomniałabym:)robimy z miskiem zaproszenia, jak juz bedą gotowe, to Wamwysle zdjęcia, ciekawa jestem opinii:):):)Zmykam, moze jeszcze bed dzis, jak przeżyje te odciski na stopach:(:(:(:(

Zabulinka dzięki za zdjęcia :) bardzo fajne!!!! Co do tej sesji masz rację egzaminów mam fure!!! A przyznam Ci się bez bicia, że przez te przygotowania trochę odpuściłam sobie naukę :O i szczerze prawie same ściągi pisze dzień, dwa dni przed egzaminem!!! Wiem, tak nie można ;) ale cóż nie codzień wychodzimy za mąż i sama sobie dałam rozgrzeszenie. Zostało mi jeszcze 7 egzaminów i dwa zaliczenia :O ostatni egzanim nie licząc poprawki mam 7 lipca. Tak strasznie nie chce mi się uczyć!!! Najgorsze, że teraz w niedzielę mamy nauki a ja do 14 jestem na uczelni i chyba nie zdąże przyjechać. Spóźnie się :O

zabulina, zdjęcia przecudnej urody:):):):)Nie zajmuj sobie jeszcze tego naszego terminu, bo chyba bedziesz miała robote:):):)idziemy tylko do jednego fotografa,który ma studio zdjęcia+kamera, i jak juz bedziey wiedziec co i jak, to dam Ci znac. Chyba ze bedziesz miała wczesniej kogos na oku, to pamietaj, jak sie umawiałyśmy:) A to zdjecie w kosciele, robione tak z góry, jest strasznie śmieszne:)Ksiądz wygląda, jakby jakies egzorcyzmy odprawiał:)

Cześć Zabulina - wiesz ja mam nadzieję, ze bedzie OK :)) Dzięki za zdjęcia - PIEKNE !!! Kasiak nie przejmuj sie na pewno wszystko zdasz :)) :)) :)) :))

Holly najgorsze w zapraszaniu jest to, że jak już raz pójdziesz to potem Ci się nie chce :O ja tak mam. A najfajniejsze jest to, że do każdego mówimy tą samą regułkę kiedy zapraszamy :P

a jak brzmi ta Wasza regułka?bo my tez sie przymierzamy do zapraszania, ale kompletnie nie wiem, co mówic...zwłazcza ze Miska rodziny prawie nie znam, raptem kilka osób

Dzięki za comments;) Holly - moja mam jeszcze na dzień przed moim ślubem miała koszmar, że orkiestra nie dojechała.. :) Chyba naturalne są takie chwilowe \"nerwówki\", a w nocy zawsze jest najgorzej - niezależnie, czy senerwujemy sie ślubem, czy czym innym:) Narzeczona - OK, na razie nie mam konkretnego zamówienia na twój dzień, tylko tak \"węszą\":) Forograf studyjny to zupełnie inna para kaloszy, niż ja:) Nawet za wiele nie mogę Ci powiedzieć odnośnie tego, na co zwracać uwagę. Chyba tylko na to, żeby zdjęcia nie były sztywne i wyglądały naturalnie:) Kamerzystę poproś, zeby ci dał do obejrzenia jakiś kawałek swojego filmu. Zobacz, czy nie wstawia tam jakichś gołąbków, baloników etc. Kasiaku - nosek w górę!!!