Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

eth ja napoczątku miałam pomalować się sama do ślubu ale naczytałam się że kosmetyki muszą być naprawde super i cienie też nie mogą być obojętnie jakie bo na zdjęciach żle wychodzi i takie tam pierdołki,np. czytałam że nie może być cień zielony bo zdjęcia są ble!.Tak więc osobiście postanowiłam dać się pomalować a raczej umówiłam się na próbny bo jak mi się nie spodoba to sama sobie zrobie:). a i jeszcze jedno musisz (wszystkie musimy) brać pod uwagę to że będą nam składać życzenia i ok 100 osób nas wycałuje,a tym samym zje nasze makijaże:) hihihi!!!

zabu mam!mam! są cudne!!! najbardziej mi się podoba to z bańką i przy budce i na łużu i...kurka wszystkie mi się najbardziej podobają!!!:)!!! marcy wygląda cudnie i są tacy cacy wogóle :)naprawde boskie. gratulacje.

zabu potrzebuje fachmańskiej opinii czyli twojej,sprawdż skrznke.

Heja, fajnie, że doszły no i że się podobają:) Na skrzynce jeszcze nic nie mam, Nobi:) tijka, cienie Ruby są powszechnie dostępne na Allegro i bardzo niedrogie.

zabciu widzialam na allegro, ale pytalam etaath czemu wybrala wlasnie je. ja nie znam tej firmy, moze jestem jakas niedoinformowana... etaath mnie po prostu zaciekawila :) poza tym maluje sie u kosmetyczki ;)

u kosmetyczki do slubu oczywiscie, nie codziennie :p

ja mam ruby rose ale nie jestem z nich zadowolona. Takie zwykłe cienie- u nas dostępne są na każdym rynku. zabu nie moge obejrzeć zdjęć bo brat mi blokuje komputer:)

agatko dzieki za odpowiedz :) nie znam tej firmy, moze mi gdzies umknela, a moze jest nowa i nie zdazylam poznac :)

jesli idzie o kolory to ja sobie umiem je dobrac... fotografia sie zajmowałam dosc zawodowo wiec akurat jesli o to chodzi to luzik... a makijazystka odpada bo biore slub na wiosce i niebede takiej wiozla ze sobą... wiec musze sobie sama poradzic...:)

a to ruby raczej odpada... zaszalej i kupie jakies chanel albo cos najwyzej... powinny przeciez dac rade:D a ten fixator artdeco to ile kosztuje mniej wiecej... chyba ci przepuszcze znow kupe kasy...

eetah, ale jakie? Bo ja ich dużo mam:) Nobi, dziób w górę!!! Znów masz maila.

Dziewczyny, cienie Ruby polecała chyba Kiedyś, nie jestem pewna. Podobno to Czeska firma produkująca na rynek Kanadyjski, na wizaż.pl sa wypowiedzi na ich temat, niektóre bardzo pozytywne, inne przeciwnie. Ale na allegro cała paleta kosztuje bodajże 13 zł, wiec mozna zamówić, nie taki straszny to koszt:) Zabus, koło Krakowa jest taki mały zalewik, Kryspinów, moze tam?Ale ja sukni tam nie zamocze! W ogóle nic bym tam nie zamoczyła, syf straszny:)Ale okolica ładna. A w ogóle najpiękniej to jest u M. w ogrodzie. Kiedyś Ci posłałam takie zdjęcie, nad takim stawem małym-to własnie u Niego jest. Mają śliczny ogród, M. tata go pielęgnuje. Taki troche dziki, ale zadbany:)Jak znajde zdjęci to Ci zaraz pośle:) Co do sukni, to nie moge jej doprowadzić do rozpaczy, bo jest z wypożyczalni...

Narzeczona, najwyżej porzyczymy suknię Marcy (ona jest zdeterminowana ją wyrzucić:D), przystosujemy do Ciebie prowizorycznie i będziesz się tarzać!!! :D Luby może na tą okazję podkupić sobie byle jaki garnitur na ciuchach. Komputerowo sie to wszystko dopieści:D Po prostu jeśli tak bardzo Ci się podobają te zdęcia Mx (mi też zresztą) to mogłybyśmy je spróbować nawet \"przebić\", choć bez udziału Sz. P. Morza Polskiego:)

zdjęcia mx?!? nie mam,depresja mi się pogłębi jak nie dostane:)

Nobi, nie dokładnie mx, ale mx takie chce - to są śliczne zdjecia znad morza, mx wkleiła link na tej albo poprzedniej stronie.

Witam!!! Holly coś Ty kupuj Kochana, są piękne i pamiątka wspaniała 🌻 Zabulinka zdjęcia CUDNE!!!!! Marcy to prawda wyglądała ślicznie, uroczo!!!!!! Dziękuję za wszytskie zdjęcia :)

opowiedzcie coś fajnego, dziewuszki, bo sie nudze...albo jakiegos linka podeślijcie ślubnego:D Zabuś, zaraz pójdą zdjęcia:P

Ja Ci coś opowiem - M naprawia nam w tej chwili komputer, który był łaskaw siąść akurat dzisiaj, gdy planowaliśmy siedzieć nad zdjęciami No ale do wieczora będzie na chodzie, więc podeślę co trzeba. Dobrze mieć informatyka za męza, inaczej już bym panikowała. Czekam na zdjęcia, choć mam te znad stawiku:) Co powiesz na wariant z suknią Marcy:D ?

zabu jak mi nie wyslesz fotek to albo cie ukatrupie albi sie:D kogos napewno.:D