Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiątko

CELLULITIS!!!

Polecane posty

Gość ja POLECAM
cellulitis to POWAZNA CHOROBA, wy chyba mowicie o skorce pomaranczowej czyli CELLULICIE> a to roznica.

Gość black and red22
zabka 24 nie marnuj kasy na cellasene!! ja wydalam 400 na dwa opakowania (bralam je 3 razy dziennie po jednej tak jest napisane na opakowaniu) i NIC ZADNEJ zmiany dodam ze kiedy je przyjmowalam smarowalam sie kremami (clearinsa - 150zl!!) i szorowalam uda szczotka i NIC szkoda kasy na drogie kremy i tabletki nic mi nie daly sorry :(

Gość Sabinosss
No ale niektórzy mówią, że wytrwałość popłaca itd Ale może zalezy od fazy? Moja znajoma mówiła, ze Vichy cos daje. To juz sama nie wiem ;/ Ale nawet nie masz jeszcze 20 lat i nie chce do końca życia chodzić w długich spodniach!! :(

Gość gocha1
do Sabinosss, chodziłam na stepperze, używałam kremów, masowałam się, w tym samym czasie, dość systematycznie i nie zauważyłam specjalnej zmiany, ale ostatnio poczytałam jeszcze troche i postanowiam spróbowac jeszcze raz :), tylko trzeba do tego dołozyc jeszcze dietę, b. dużo wody, mało przypraw i soli (zatrzymuje wodę w organizmie), dużo warzyw, ćwiczenia raczej takie jak aerobik, nie siłowe (najlepiej pływanie - ale powiem szczerze mi się nie chcę, może w lecie :), może być bieganie, jazda na rowerze, masaż, aaa no i bez czekolady :(, a tak naprawdę to przestań się tym tak bardzo przejmować, trzeba pokochać siebie :) Tak czy inaczej, mam zamiar spróbowac kolejny raz, trzeba miec poczucie, że się zrobiło wszystko co możliwe:):) do ja POLECAM, to miał być żart odnośnie kilku wcześniejszych uwag dotyczących cellulitu - cellulitisu, myślę, że każdy wie o czym my tu rozmawiamy i kolejne roztrząsanie nazewnictwa nie jest potrzebne Pozdrawim!! Dziewczyny walczmy z tym CELLULITEM, ale nie przejmujmy się tym tak bardzo!! Kiedyś mój kolega powiedział, że ciało kobiety bez odrobiny CELLULITU jest takie sztuczne....:)

Gość bin
Hej! Ja w ubiegłym roku widoczny efekt miałam po użyciu kremu z wałkiem Garniera (kończąc 1 opakowanie) potem całe lato uywałam go dla podtrzymaniu efektu. P_rzez zimę niestety się trochę rozleniwiłam, ale już zabieram się za siebie- krem juz kupiłam w cenie ok. 25 zł (wystarcza na 2-3 tygodnie)

Gość Sabinosss
Ja też go używałam, ale nie widziałam efektu.

Gość chyba kwiaty wystarcza
upup

Gość patipatka
nejlepsze sa domowe sposoby: *peeling z kawy parzonej *algi na pupe uda / i owijamy sie folia na 30 min *do tego cwiczenia w domu , mozecie na necie sobie znalezc jakis areobik czy cus ( a jak komus nie szkoda funduszy to warto isc na fitnes w wodzie - super sprawa!) *duzo wody, jakas dieta, nie za duzo słodyczy i napewno objadac sie nie wolno * jakis balsam ujedrniajacy zeby o skórke zadbac i DZIAALA !!!

Gość Angelkaa
No więc.. za duzo lat to ja nie mam, ale borykam się z poważnym cellulitisem.. wręcz masakra. Ale zaatakowałam go ze wszystkich stron. przed wszystkim zielona herbata, cellu free Pharmaceris , krem i tabletki, ostra gąbka i tarcie tarcie i jeszcze raz tarcie, polewanie na przemian raz gorąca woda a raz zimną.. i oczywiście ćwiczenia dwa razy w tygodniu i duzo wody ;) może coś pomoże!

Gość shau_lin
Witajcie Dziewczyny, ten sam problem - cellulit zaprowadził mnie do Was i tej strony... Od zeszłego tyg. wzięłam się za siebie i swoje nogi! Praca na siedząco, szkoła na siedząco, w domu na siedząco doprowadziły, że zaczęłam nie lubić swoich ud i pośladków =( Poczytałam, zrobiłam zakupy, no i jestem zdeterminowana. Balsam Evelline - czerwony, żel-scrub Evelline pomarańczowy, drewniany masażer z gumowymi wypustkami, oliwka i bańki chińskie - to zestaw, którego używam. Nogi po kremie Evelline i scrubie po kilku dniach są gładziutkie, skóra jest jedwabista. Ale jak mnie nogi bolą od tych baniek!!=( Masuję co drugi dzień przez ok. godzinę. Czy któraś z Was wie jak często i jak długo powinnam masować, by jak najszybciej osiągnąć widoczny efekt??

stosuje inneov -są efekty- ale chodzę na rollen i saune. I dużo sie ruszam. i 2 razy w tygodniu stosuje maskę z Tołpy. Piling z kawy polecam- lub cukier z oliwa z oliwek tez dobry

Gość chce sie tego pozbycc
to jakas nowosc jest dostalam maila z informacja www.cellinea.ocom.pl

Gość ja_myszka_2010
Tylko Program Antycellulitowy Eva Natura. Poleciła mi go koleżanka z pracy. Zakupiłam bezpośrednio w sklepie producenta - często mają na niego promocje. Jeżeli chodzi o działanie to rewelacja!! Już pod koniec pierwszego opakowania widać efekty! Polecam!

na cellulit najlepsze są masaże... takie profesjonalne oczywiście, no ale że nie każdego na to stać, więc warto też samemu pomasowac sobie uda albo brzuszek :) dodatkowo dołożyć jeszcze jakiś skuteczny balsam zwalczający cellulit :) troche cierpliwości i systematyczności a na pewno celulit zniknie. Mi pomaga tez na przykład bieganie :) przy okazji pomaga schudnąć i poprawia kondycję hehe polecam

Dziewczyny! ja od stycznia chozę na areobik, dwa razy w tygodniu po godzinie, cwiczymy 45 minut na steperze rozzne układy a reszte czasu na matach, jestem bardzo zadowolona bo pomijając aspekt sportowy to bardzo mnie to relaksuje i odpręża ,krew szybciej krązy co sprzyja redukcji cellulitu:)

trzeba polaczyc kilka dzialan, aby pozbyc sie tej wstretnej pomaranczowej skorki. ja znalazlam sobie cwiczenia na uda w interencie i codziennie wieczorem cwicze, rzucialm czekoladki, od razu spadnie troche tluszczyku z brzucha po zimie;p robie sobie peeling kawowy (ale taki z drogerii) i uzywam krem vichy, ten celludestock, jest na prawde skuteczny.

Gość polbartek77
Myślę, że od siedzenia i nic nie robienia w sprawie Cellulitisu, też NIC SIĘ NIE ZMIENI. Jest wiele bzdur w internecie o tym jak sobie z tym radzić. Ja proponuję zapoznać się z aukcją http://www.allegro.pl/show_item.php?item=982501259 To co tam wybrałem, zostałe starannie dobrane z wielu różnych propozycji na rynku. Bez dziety i treningów się nie da!!! Lato tuż tuż-ZAPRASZAM!

no takich kremów na celulitis jest mnóstwo na rynku, niektóre sa mocno przereklamowane... ja na przykład vichy nigdy nie używałam, sama nazwa mnie odstrasza bo kojarzy mi się to z gigantyczną ceną ;/ a jak pomyślę ze kupiłabym a nie da mi to zadnych efektów... zwykle uzywam jakiś tańszych, chociaż może kiedyś wypadałoby wyprówbować coś z wyższej półki. Dormita, mówisz ze ten celludestock naprawdę sie opłaca i jest skuteczny? :)

Gość allegra_1604
kremy Vichy działają na zmarszczki więc na celulit pewnie też coś dobrego wymyślili :) Nowe Technologie kosztują Sprawdzał już to ktoś?

Gość mandarynka__03
Wysoko cena, to prawda ale efekt jest. Ja używam Vichy i mogę pochwalić. Dobrze się wchłania ma przyjemny zapach, skóra jest delikatna i rozluźniona. Po prostu daje efekty! Pozatym zawiera kofeinę którą dermatolodzy polecają na tego typu problemy :)

"Dormita, mówisz ze ten celludestock naprawdę sie opłaca i jest skuteczny? " jak dla mnie jest bardzo dobry, polaczylam to z cwiczeniami i juz widze efekty po miesiacu kuracji.

to może wreszcie spróbuję coś droższego i bardziej skutecznego skoro mówicie ze działa :) widziałam ze to jest w opakowaniu 200ml, na jak długo Wam to wystarcza?

Gość mandarynka__03
Słyszałam, że peelingi z kawy działają. pewnie rozkurcza i napina skórę no i dodaje powera :) Sama stosowałam parę razy i skóra była milsza w dotyku :) Warto spróbować

a wiec co do kofeiny: ona pobudza krazenie krwi i to przyspiesza spalanie tluszczu, dokladniejszego mechanizmu nie znam;) krem wystarczyl mi na okolo 1,5 miesiaca instensywnego uzywania, dwa razy dziennie. a co do innych skladnikow na cellulit ja z takich bardziej domowych znam kofeina, reszta to juz chyba jakies farmaceutyczne nazwy, ktorych nie dam rady powtorzyc. chociaz nie, jeszcze cytrusy podobno.

Gość mkjhkijo
dziewuszki ja uzywam garnier rollon przecicellulitisowy i jestem w szoku, są efekty! a stosuję raz/dwa razy dziennie, różnie, a czasem to i zapomnę w ogóle wcześniej stosowalam dove, eveline, bielenda i nic nie pomagaly, a stosowalam uparcie, regularnie po 2-3 razy dziennie, robilam peellingi itd i dupka nic nie dzialalo a teraz roll on garniera od niechcenia-bo się poddalam juz, nie jem tylu slodyczy, nie cukruję tyle i chipsow tyle nie jem- konserwanty to dziadostwo piję więcej wody i ostatnio w samych majtach stanelam przed lustrem takiem wielkim na szafie patrze na uda z tylu a tu mniejjj!!! wygladam jak czlowiek, wreszcie:D wracam do moich pieknych nog z przed 4 lat:D a w swietle dziennym prawie nic juz nie widac do tego kupilam rolki i połączę przyjemne z uzytecznym

Gość mandarynka__03
używałm rolera i pzynam, że wole tradycyjne sposoby wcierania bo bolała mnie potem pupa :)