Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia....

Pamiętacie dezodoranty perfumowane IMPULS???

Polecane posty

Gość wspomnienia....

Pamiętacie te dezodoranty?Jaki był Wasz ulubiony zapach z tej serii.Ja z wielkim sentymentem wspominam żółty IMPULS o cytrusowym zapachu,nazywał się on chyba"O2"Lubiłam też zielony"Zen";)Ślicznie pachniały...

o tak...:) impuls... i ten ochydny waniliowy zapach:P ale\"Zen\" pachnial rzeczywiscie slicznie:)

Gość impuls
a pamietacie ID- rozowy?- to byl zapach... no i o2 i ZEN- najlepsze byly...

Gość Zen cudownie pachniał
;)

Gość impuls
a pamietacie ID-rozowy? to byl zapach... i jeszcze o2 i ZEN-najlepsze byly...

Gość a ja ten niebieski
:) Chyba IceQ

Gość jaaaaaaaaaaa
a ja mam jeszcze na dnie szuflady ten zołty - ostatnio po niegosiegnlam i zapach jego przypomnial mi siebie sprzed kilku lat :))

Gość impuls
"za czasow" impulsu (albo troche wczesniej) byla jeszcze LIMARA-pamietacie? zielona byla super... gdzie podzialy sie te zapachy?

Gość limara
Limara fioletowo-różowa, z flamingami chyba.... cudo... :)

Limara....ach...cudna :-D Ja cały czas uzywam Impuls la Pantera. Po niecałe 10zł. i bardzo trwały......

oj pamiętam :) Są nawet jeszcze w jakiś kioskach :)

Zen był śliczny :) Pamiętam, że miałam nawet taką wodę toaletową...hmmmm...chyba :) W każdym razie był w takiej buteleczce z atomizerem :) Ahhh...zatęskniłam za tym zapachem :)

Gość ja też tęsknię z tymi
Impulsami...mam do nich wielki sentyment i baaaaaaaardzo mił je wspominam;)Używałm ich jako bardzo młode dziewczę;)Super pachniały te dezodoranty...mozna je jeszcze gdzieś dostać?

Gość Spice Girl z pomarańczową
zakrętko był super;)Pachniał tak fajnie i słodziutko i nawet trwały;)Używałam go jako zwariowana 16 latka;)To były czasy.....

do: ja też tesknie z tymi------> u mnie w mieścinie mozna dostać Impuls: Czerwony i brązowy. Tak jak tu pisałam wcześniej, po ok. 10zł.

Gość mój ulubiony impuls
to była taki w kolorowym opakowaniu(niebiesko-różożowo-zielono-żółte mazy)ze srebą nakretką i zdjeciem takiej pani z ciemnymi włosami do wysokości brody na opakowaniu)Ślicznie pachnial ten dezodoratnt,kupiłam go jak miałm 13 lat,namietnie sie psikałąam tym zapachem,był to mój pierwszy Impuls..piekny zapach;)Potem miałm jeszcze ten żółty(o2)i ten zielony(Zen)Potem miałm jeszcze Spice Girls(ten biały,z fotkami Spice Girls na opkowaniu i z pomrańczową nakrętka)Wszystkie te zapchy wspominam bardz,bardzo miło i z wielkim sentymentem:)Cudownie pachniały...chyba jakis sobie kupię jak gdzies spotkam jakis Impuls(chociaz ostatnio coś ciezko go dostac:-o)Ale moze sie uda;)

Gość oooooooooooo
A pamietacie reklamy Impulsu??? Ta z facetem w roli modela, którego maluja i ta kobitka przechodzi, albo ta w bibliotece... fajniutkie były...

a macie jeszcze taką ramkę którą dołaczali do tego dezodorantu Spice Girls? Ja mam do tej pory :P

Gość niiiieeeee

Gość ja juz nie mam tej ramki
ale doskonale pamiętam zapach "Spice Girls";)Fajny był,używałm go w czasach liceum;)Chętnie bym go teraz kupiła aby powspominać stare,dobre czasy....

Gość milkaa
wow..ja też pamiętam Impuls...miałam taki czarny ze srebrną nakrętką a na zdjęciu była jakaś kobitka...ach te czasy dezodorantów...no i jeszcze limara, kurrara... A pamiętacie takie zestawy kosmetyków w pudełkach różowych" mydełka, żel pod prysznic, puder czy coś...ach...

Gość reklamy Impulsa też były
super;)Tak samo ja te dezodoranty:-)

Gość Miareczka
A ja uwielbiałam Zen i O2:) Pięknie pachniały, szkoda ,że teraz praktycznie nie do kupienia. Tak pachniałam całą podstawówkę:)

Gość pamiętam te zestawy
i dezodoranty tj.Impuls,Limara...echhhh to były czasy,Impuls byl moim pierwsyzm dezodorantem,czuląm sie taka dorosla używajac go;)

Mój ulubony to Zen-niebieski,i o2-seledynowy:) cudne :) A ta seria z paniami na opakowaniu,to ja do tej pory mam taki czerwony z murzynką :P ale śmierdzi :D

Gość milkaa
..a moja klasa pachniała białym fa. I jeszcze pamietam dezodowanty 8X4 kupowane w Peweksie

Gość a pamietacie
takie dezodoranty Klaudia?