Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia....

Pamiętacie dezodoranty perfumowane IMPULS???

Polecane posty

KUPIŁAM !!!!!! Impulsy czerwony, brązowy i taki w ciapki. Ten w ciapki pachnie jak czarna Nicole. Znalazłam też wszystkie zapachy EXTASE i Currare. Impulsy można kupić w sklepach internetowych. Ja kupiłan u nas na ryneczku. Zrobiłam oczywiście zapasy, bo nie wiadomo kiedy znikną zupełnie.

Gość fajnie że udalo Ci się
upolować te dezodoranty;)też będę musiala porozglądać się za tymi Impulsami bo mialy one cudne zapachy;)No i zrobię oczywiście zapasy:PBo faktycznie niewiadomo ile jeszcze będą w sprzedaży(mam nadzieję,że jednak jeszcze dłuuuuuuuuuuuuugo;)) A w ogóle to z jakiego jesteś miasta?

Jestem z Jeleniej Góry. Impulsy wszystkie 3 można kupić na: www.sklep.fryzjerzy.pl/index.php?producent=87. Zaraz przejżę co jeszcze mają ciekawego.

Gość -Lenka-
Tez pamietam Limare, moja ulubiona byla w kolorze cieplego blekitu, zupelnie niepowtarzalny zapach. Co do Impulsu, to pierwszy jaki pamietam byl boski, niepowtarzalny, lekko pudrowy. Opakowanie bylo pastelowe w blekitach i rozu a zakretka byla srebrna. Ktos pamieta? Teraz jestem w UK i od groma tych Impulsow, ale tego juz nie ma (nie wkurzajcie sie,ze Polska taka kiepska, bo np tutaj nie ma w ogole Fa, a Palmolive ma mniej produktow). Extase nadal sprzedaja w Polsce, mam nawet balsam do ciala. Ale ten stary sliczny dezodorant to chyba byl ten niebieski z tego zdjecia: http://www.apea.com.pl/index.extase.html W ogole troche mnie zdziwilo, bo wyglada na to,ze Extase jest produkowane w Polsce (adres producenta jest w Krakowie!), a ja myslalam, ze to byla niemiecka marka... Dajcie znac jak ktos napotka Limare, moze to gdzies jeszcze jest. Jeszcze bylo cos, czego nie moge sobie przypomniec, moze to byla podrobka Limary, podobne opakowania i tez fajne zapachy. A kiedys tam dawno to pamietam,ze byl szal na bialy Bac i biale Fa :D

Gość podobny
podobny zapachowo do impulse o2-tzn mniej swiezy a bardziej kwiatowy jest zapach CK Euphoria Blossom

Gość echhh pamiętam
:)śliczny zapach....stare dobre czasy,piękne zapachy...szkoda,że nie wrócą😭

Gość żabażaba
Są te impulsy, bo kupuje je w drogerii. Zwykle bordowy, brązowy i w ciapki (z dziewczyną w masce karnawałowej) Kosztują dychę:)

Gość lidik
A czy ktoś pamięta dezodoranty Lady Camea? Były dwa kolory turkusowy i pomarańczowy., z firmy Coala. Ostatni raz widziałam je w łódzkim Uniwersalu w 1992 roku, kupiłam 10, aż się na mnie głupio patrzyli, bo już minęły czasy takich zakupów na zapas. Ten turkusowy był po prostu boski.Miałam zamiar napisać do ambasady Węgier, żeby się zapytać co się z nimi stało, ale nie chciałam być bohaterką not dyplomatycznych.Pamiętam też kremy Fabulon w niebieskich tubkach, jasna -nawilżający krem, ciemna na noc, pamiętam też balsam do ciała Kes. Boże ale jestem staaaaaaaara. Czy może ktoś zna podobny odpowiednik tej turkusowej Lady?

Gość pamiętam doskonale te
dezodorantyLady Camea....Impulsy i resztę daaaawnych dezodorantów,kosmetyków opisanych w topiku też pamiętam....wielka szkoda,że je wycofali:(Dlaczego zawsze wszystko co fajne muszą wycofywać ze sklepów:oI zostawiają jakiś kicz:o Mam ogromny sentyment do tych zapomnianych,dawnych kosmetyków....a taka stara to jeszcze nie jestem, bo mam 29 lat. lidik----->:D:Dhehehhehe, dobre z tą bohaterką not dyplomatycznych:DNo ,ale byłabyś bohaterką w słusznej sprawie;) Pozdrawiam🌻

Witam. Także z utęsknieniem wspominam te cudowne,wyjątkowe zapachy... eh... Ostatnimi czasy intensywnie ich poszukuję i nie poddam się tak łatwo ;) Znalazłam w Realu podobny dezodorant o lekkiej nucie przypominającej Impulse O2- Concertino jasno-zielony. Jeśli którejś z Was kobietki udało się gdzieś jeszcze zakupić ten zapaszek to proszę o info. To są tak oryginalne zapachy,że nie jeden współczesny,drogi nie może się z nimi równać!!!. Pozdrawiam serdecznie

Gość claudynaa...
eh ile ja bym dała z Impulse spice girls :)

Gość claudynaa...
acha i jeżeli ktoś będzie miał namiary gdzie mogę go kupić prosze o wiadomość :) będę wdzięczna .:)

Gość gdahgda
odkopuje ten temat :D zen byl przepieknym zapachem, uwielbiam takie poczalenia ogorka z kwiatami (chyba) :) i mam odpowiednik o2!! adidas fizzy energy :DDDD to samiusko :D

Gość Impulse...
i jak zadowolone?

Gość o fajnie jest.....
Impils

Gość dzięki za linka
:-) dobrze,że chodziasz na allegro są jeszcze Impulsy;) A pamiętam czasy,że były w każdej drogerii i nie tylko(bywały nawet w kioskach z gazetami).Zajebiste to były zapachy!

Gość do gdahgda
też mam Adidas Fizzy Energy,ale nie pachnie tak jak Impuls O2 :( O2 był taki świeży,cytrusowy,rześki.Adida też ślicznie pachnie,ale nie tak jak O2,Adida jest bardziej słodki.

Gość claudyna
u mnie są w marketach niektóry impulsy:)(Mieszkam za granicą)Ale spice nie ma :((( :PP

Gość IMpulsy pędzej dostanie się
za garnicą niż w Polsce. Kilka lat temu widziałam Impuls O2 w sklepie,we Włoszech i żałuję,że go nie kupiłam😭Teraz to bym wzięła od razu kilka sztuk:P

Gość IMpulsy pędzej dostanie się
granicą* sorki za literówki.

Gość olaolaolaolaolaolaaaaa
odkopuje temat ;D

Gość sowkamakowka
Czy ktoś moze zna odpowiednik dezodorantu impulse i-d ? To byl taki specyficzny słodki zapach przypominający kredki swiecowe od lat szukam substytuty i nic ☹

Gość gość
Dezodoranty Impuls są prawie w każdym kiosku z prasą , papierosami i chemią w Krakowie.

Gość sowkamakowka
no ale nie ten zapach o który ja pytam