Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspomnienia....

Pamiętacie dezodoranty perfumowane IMPULS???

Polecane posty

Gość keti
IMPULS PERFUMOWANY Kupiłam w drogerii w Pruszczu Gdańskim na ul. Zwirki i Wigury 2 .Wiadomość dla zamiejscowych.W sprzedaży są czerwone i brązowe.

Gość ecinka-e
no wlasnie jest w sprzedazy brazowy i bordowy innych niestety nie ma a te 2 kiedys mi sie podobaly a terz brazowy mam i go nie uzywam bo jakos mi nie podchodzi

Gość keti
Impulsy ,jednak to wspaniałe zapachy , skoro chłopak mojej koleżanki witając się ze mną powiedział " łaa impuls" . Najwidoczniej facetom też się podoba ich zapach.

Gość niunia29
Witam was kobietki:)) dajcie mi jakies namaiary na moją,, LIMARA(NIEBIESKA) może byc dezodorant albo byly jeszcze takie psikane jak perfumy..choruje na ten zapach tak ostnio gdzies mi zapachnialo na miescie ,od razu wspomnieni z młodosi:))((( a u mnie nie moge dostac jej nigdzie , :((nio i moze jeszcze IMPULS,,szukałam na allegro ale tylko jest limarka fioletowa:((a tej niebieskiej nie ma :(((czekam na odpowiedzi jakies moj mail zaba24@gazeta.pl. POZDRAWIAM

Gość ja Limarę pamiętam
zwłaszcza tę morską ,eh

Gość ta fioletowa limaria jak pachn
jak pachnie?

Gość allola
Dezodoranty Limara... Najlepsze na świecie! Pamiętam jak bawiłam się w odgrywanie tej reklamy, szkoda że jej nigdzie nie można znaleźć :(

Gość pumek
podobny zapach do dezodorantu derby ma dezodorant eau de toilette cuba natural spray

Gość Czarna88
Witajcie:) (O ile ktoś tu jeszcze zagląda;p) Może przyda się moja informacja:) Dla Kobietek z Legnicy i okolic: dezodoranty Impulse można dostać w domu towarowym Savia na górze, stoisko kosmetyczne prowadzone przez starsze małżeństwo. Pozdrawiam:)

Gość bicu
czy wie ktos gdzie mozna dostac dezodorant spice girls? mialam go chyba 10 lat temu, ale slicznie pachnial!!!!!!

Gość Doza
Kurcze...za Limarę fioletową i zieloną (niebieską) dałabym się pokroić. Podobno juz tego nie produkują, a ja pytam WHY?? Najlepsze zapachy pod słońcem. Szkoda, że takie zyczenia jak na tym forum (żeby mozna było je gdzieś dostać) niczego nie zmieniają:(( Impulsy: czerwony i taki w ciapki rózowo-niebiesko-żółte, wodziałam. Ostatnio nawet ten brązowy. Ale Limary NIGDZIE...

Rodzice mają w hurtowni bordowy impuls i jasny taki kolorowy , ten bordowy to chyba la pantera czy coś takiego. Nie wiem czy nawet 3 rodzajów nie mają.

Gość bettyli
a byl rozowy, moze rozowo fioletowy impuls? z 10lat temu 6 lat temu dostalam taki dezodorant, i pachnial poprostu fantastycznie,na 99% jestem pewna ze pisalo na nim impuls..

Gość iwomar66
Witajcie Dziewczyny! co do Impuls deo to szukajcie wRossmanie :))))))) tzn w niemczech jest go do oporu , w calej gamie zapachowej.A Extase , szukajcie go na straganach . W Kaliszu wielkop. JEST !!!!!! A odnosnie do lat 80 tych to rowniez moja mlodosc :)))))) i moj Kochany DRUPI za niego dalabym prawie wszystko ! Ale wracajac do tematu ... DERBY z Wegier (oddam pol krolestwa i reke ksiezniczki he he ) kto wie gdzie go znalezc i czy go w ogole produkuja? 8*4 tez byly fajne - Oczywiscie tez uzywalam Extase zielony , perf Currara ,i Follie takie w malym flakononiku . Pozdrawiam serdecznie wszystkie weteranki starych .dobrych zapachow :)))))))

Gość oj pamietam czerwony
ale to byly czasy

Gość piękne to byly zapachy
szkoda tylko,że BYŁY a nie są...:( Dlaczego w Polsce zawsze wszystko co fajne,dobre i lubiane wycofują???????????????😡Tak samo było też z szamponami Ganiera "Ultra Doux",we wszystkich prawie krajach świata są one w sklepach ale oczywiście w naszej pojebanej Polsce NIE:o

Impuls czerwony i brazowy bardzo lubilam . Dezodoranty Claudia tez byly hitem . Ale moze ktos pamieta wczesniejsze przywozone z NRD ( byla to cala linia kosmetykow ) ,opakowanie bylo w rozowa krakte i nazywal sie ten dezodorant Action . Byly jeszcze ( jakies 12 lat temu ) perfumy w malej , szklanej butelce z niebieska nakretka , nazywaly sie chyba Blaze -cudownie pachnialy.

Gość dajmona
Pamiętam ,limara ,impulse to był szał,jestem ciekawa czy można gdzieś kupić,musze poszperać:)a pamiętacie granatową rexonę chyba pierwsza była już nie pamiętam dokładnie ale wiem że namiętnie kupowałam,no i bac .............ech to były czasy,pozdrawiam:)

Gość hmmm pamiętam te dezodoranty
używałam ich jako nastolatka(teraz mam 27 lat)Kojarzą mi się z wczesną młodością,czasami liceum,ówczesnym imprezami,wypadami na miasto z pryzjaciółką...ach to były piękne,cudowne,beztroskie czasy,szkoda,że już minęły:(

Gość legendarne deodoranty
impuls incognito to odpowiednik pure poison diora - mam go do dziś

Kiedyś czytałam ten temacik i wpisując LIMARA w google miałam nadzieję, ze nagle okaze sie iz mozna te dezodoranty jeszcze dostac (wtedy jak byly z Impulsami na topie bylam mala, a mam ogromny sentyment do wszystkiego z czym kojarzy mi sie dziecinstwo w fajnych czasach 90tych;) ) znowu znalazlam ten temat:) Impulsy można u mnie w miescie dostac w 3 wariantach: Incognito, La Pantera i Magic Mochus - nie wiem jak jest w reszcie kraju:) Ja uzywam teraz kiedy mam 21 lat Incognito i La Pantera i bardzo sie ciesze, ze sa nadal w sprzedazy:) Tak poza tym to strasznie mnie nakrecila czyjas wypowiedz, ze w Niemczech sa wszystkie warianty zapachowe wciaz dostepne i juz planuje sie po nie wybrac:D

Gość Lilka z jakiego jesteś miasta
?

Gość no niestety to bez sensu jest
że w Niemczech lub np.we Włoszech można dostać IMPULSY a u nas już ich nie ma😡Tak samo jest też z szamponami ULTRA DOUX,w Polsce je wycofali a w innych krajach można je kupić:oDlaczego zawsze wycofują z naszego kraju takie dobre,fajne produkty:(Pojebany kraj😠

Pomarańczko kochana jeśli tu jeszcze zajrzysz - jestem z Legnicy:) Ty rozglądaj się u siebie, bo o dziwo naprawdę często można spotkać Impulsy, w kioskach, drogeriach, małych sklepikach kosmetyczkach, w budkach kosmetycznych na targu... Dopisuję się do wypowiedzi wzburzonej Pomarańczy powyżej:) Faktycznie wszystko fajne u nas wycofali, a więkoszość tych kosmetyków była w sklepach kiedy byłam mała i teraz z rozżewieniem je wspominam i ich reklamy telewizyjne też;) Ale to robiło wrażenie:) Pozdrawiam sentymentalne kobitki;)

Gość Lilka z jakiego jesteś miasta
dzięki Lilka za odp.:)Ja jestem z okolic Opola i Wrocka więc bedąc w tych miastach będę musiała się rozejrzeć po sklepach za tym Impulsami;)Mam nadzieję,że gdzieś jeszcze będą,mam senytment do kosmetyków z czasów mego dzieciństwa i wczesnej młodości i choć nie jestem jeszcze jakos bardzo stara(mam 27 lat)to już brakuje mi tych komsetyków,ktorych używalam jeszcze kilka lub kilkanaście lat temu a teraz już ich nie ma sklepach:(Echh czas niestety leci a ja robię się coraz bardziej sentymentalna:P Pozdrawiam gorąco🌻