Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieckaaaaaaa

zbyt gube uda i łydki

Polecane posty

Gość gegrugetu
o gasz, a ja mam w łydce 31 cm i mam wrażenie że mam grube łydki :-p

Gość komleksiorpaulina15168wp.pl
Cześć wam wszystkim!Ja mam ten sam problem co wy mam grube uda 57cm i w miare łydki 33cm.Mam 1.63 a waze ok 59 kg.Chciałam jeszcze shudnać ale jakoś nie moge.Chciałam schudnać najbardziej z ud i to w miare szybko ale nie wiem jak.Nie wiem jaki jest dobry sposob.jak wiecie cos jeszcze to piszczie.

Gość ściupluteńkie łydeczki
helppp!! skakanka najlepsza?????

Gość niezadowolona
mam 15 lat i 155 cm wzrostu. Waze chyba 46 lub 44 kg. Uwazam ze za duzo. A do tego mam grube uda. MOje kolezanki z kilasy sa ode mnie wyzsze i chudsze. Co mam zrobic zeby miec chudsze nogi>?? I jak urosnac?? Pomozcie help!!

Gość TylkoJa.
Ehh.. Dziewczyny ratujcie mnie ! ;( Nie wiem co mam robić.. W łydkach mam około 36 cm a w udach około 49 ! Co mam zrobić ? Nie chcę żeby te uda były jakieś umieśnione czy coś ale żeby były po prostu szczupłe.. Bo ja nie wiem jak ja w tym roku na wakacjach nałożę spódniczkę ;(((

Gość TylkoJa.
Ja też miałam problem z butami ;/ Spodobały mi się takie jedne szczególnie ale nici! Nie mogłam dopiąć ;( Więc żeby nie rozwalić zamka szybko odstawiłam je na miejsce ;( Wstydze sie takiego czegoś ;/

Gość sport woman
Drogie dziewczyny, zauważcie, że jakikolwiek mamy problemy z ciałem, to ZAWSZE jest jedna jedyna metoda, do której ciężko jest się przekonać, a o któej każdy doskonale wie. Zdrowe odżywianie, ujemny bilans kaloryczny w kwestii odchudzania i RUCH RUCH RUCH. Oczekujecie rad takich, aby jak najmniej się angażować w swój problem. Neistety nic za darmo w zyciu nie ma. Moje rady co do tematu: bieganie, skakanka, w domku przed tv siąść na pupie i zataczać intensywnie stopami okręgi tak, by napinały się w każdym momencie łydki (wyszczupli łydki i miejsca przy kostkach). Ale wszystko regularnie. Wiele osób mówi, że od skakanki łydki rosną, a to nieprawda, ponieważ one się kształtują, stają się twardsze, kształtniejsze, bo zaczynają być aktywne. I co ważne, rozciąganie łydek i ich masowanie.

Gość busiu
Ech, przynajmniej nie czuję się osamotniona... :( Łydki min. (najchudsze miejsce)- 22 cm. max. (najgrubsze miejsce)- 36 cm. Uda min. 28 cm. max. 54 cm. ( u samej góry, paskudnie to wygląda :'( ) Mam 165 cm. wzrostu i ważę 64 kg. (!!!). Przy waszych mikrych wagach czuję się jak jakaś słonica. :'( Dodatkowo mój luby (teraz już były) stwierdził, że nie widzi nas jako pary, więc wczujcie się we mnie- moja samoocena poleciała na łeb na szyję. Ale teraz trzeba się wziąść w garść... Hmmm. Na stronie http://www.modeling.pl/ znalazłam kupę fajnych ćwiczeń- tak a propos, znalazłam też fajne ćwiczenia na brzuszek- tzw. Aerobiczna szóstka Weidera- dla wytrwałych. :) Z koleżankami zaczęłyśmy, więc mam duchowe wsparcie. :) Wam też radzę znaleźć sobie 'towarzyszki niedoli' ;) - podnoszą na duchu w kryzysowych sytuacjach. :) Łydki... sądzę, że pomysł z masażami jest bardzo fajny. :D No i skakanka. A jeżeli nie ma skakanki, to skip A- czyli skaczemy w miejscu, a kolana dajemy jak najwyżej. :3 Powodzenia, dziołchy~!

Gość Liad
ja mam w udzie 54 cm w łydce 36 a w biodrach 94. wyglądam jak jakiś wał. tragedia. nie mam siły sie odchudzać, bo po prostu nie mogę zrezygnować ze słodyczy i mojej czekolady najukochańszej. mam 162 i waże 48 kg. bym bardzo chciała schudnąć, ale te słodycze. nie mogę z nich zrezygnować. a co do busi to masz budowe podobną do mnie ale jesteś wyższa. i nie bierz do siebie zerwania z chłopakiem. 3maj sie

Gość anuś.
36 cm w łydkach, około 50 cm. w udach. Jak schudnąć? Weszłam tu miesiąc temu i przeczytałam wasze rady. Spodobała mi sie rada, by owinąc mocno nogi folią spożywczą i 500 razy skakać na skakance. Ćwiczyłam co 2, 3 dni.W 2 tygodnie zrzuciłam około 1cm. Nie wydaje sie to dużo. Ale jakbym tak ćwiczyła tak z 2 miesiące to już 4 cm. nie moje xD Na samym początku bałam sie oparzęn, które mogą być spowodowane ta folią. Ale nic mi nie było. Dodatkowo przy myciu zębów wzbijam sie na czubki palców i potem normalnie staje. Zaczyna się robić cieplej(trochę dziwne, bo to zima) i zamierzam zacząć biegac i jedździc na rolkach, również z zawiniętymi nogami folią. Mam nadzieje, że uda mi się uzyskać idealne nogi do lata xD A przyjamniej trochę chudsze. aaaa... No i nie obejdzie się bez diety. Nie mówie, by jeść samą sałate i brokuły. Ale zrezygnowałam ze słodyczy. Pozwalam sobie na nie jedynie w sobote i jak jestem na jakiś urodzinach, albo u babci xD Najważniejsze to wziąść się za siebie i systematycznie ćwiczyć. Wiem, ze to nie łatwe, bo na efekt trzeba długo czekać, a ja bym już, na jutro chciała mieć piękne nogi xD ale się niestety nie da. Pozdrawiam was laski :*

Gość drożdżówka
po ostatnim schudnięciu nie mogę narzekać na swoją linię, wszystko ok, pełna akceptacja... ale łydki pozostały takie, jak były-masywne, masywne, masywne;p mam wrażenie, że z tym się nic nie da zrobić, bo ćwiczenia nie pomagają. mam może ładniej zarysowane mięśnie łydki, ale to wszystko. załamka to kupowanie kozaków w zimie. kupuję pierwszy but, który potrafię bez problemów dopiąć i uciekam w popłochu ze sklepu:P dobrze przynajmniej wiedzieć, że nie jestem sama, choć tyle pięknych, szczupłych łydek dookoła:P

Gość ana777
A co myślicie na temat steppera??? Kupiłam i nie wiem, czy mi pomoże. Może też owinąć nogi folią i... maszerować na stepperze? Mam ten sam problem co Wy. Szczupła góra i gruuube nogi. :(:(:(

Gość i tak źle i tak niedobrze
Ja mam w drugą stronę, 170 cm wzrostu i łydki 31 cm... wyglądają jak patyki, krótkie spódnice noszę tylko do kozaków żeby to trochę ukryć, spodnie rozszerzane... zawsze coś jest źle w naszych figurach...

Gość TylkoJa.
anuś. : w ciągu dwóch tygodni schudłaś centymetr w udach czy łydkach ?

udo: 52 l ydka:34 kostka:21 wzrost 163cm :( i tez mi sie moje wymiary nie podobaja.. trzeba cwiczyc ;) ehh

Gość anuś.
TylkoJa. : w łydkach, ale zastanawiam się też nad owijaniem ud. Na razie z roweru i rolek nici. Spadł śnieg. Kiedy mam zamiar ćwiczyć i wziąść się za siebie to pogoda zawsze musi mi robić na złość? xD

Gość anuś.
Wydaje mi się, że należe do osób o grubszych kościach. Czyli nie moge liczyć na 30 cm w łydce, ale mam nadzieje, że tak 33 to będę mieć. Taka ' objętość ' będzie w sam raz xD [ tak myślę ] Denerwujące jest to, że jak się odchudzamy to zrzucamy tłuszczyk najpierw z brzucha, z twarzy... Jak już tam będzie 2 % tłuszczu to dopiero zaczniemy chudnąć na nogach. I później brzuch aż wgięty, cycków w ogóle, twarz wygląda tragicznie, a nogi duuużżżeee. Nikt nie jest całkowicie zadowolony ze swojego ciała. Jedni uważają, ze są za chudzi, a inni, że za grubi. Ale to jest właśnie okres dojrzewania xpp.

Gość MOniaaaaaaaaa
Ojej dziewczynki , wszytskie mamy problemy , a moim problemem jest to że moje łydki są przeciwnie za chude !!!!!!!!!! niewiem co robic , oddalabym wszystko zeby były ciut grubsze :(:(:(

Gość Problemiczna
Proponuję biegi długodystansowe, skoki na skakance, rower, basen:classic_cool: ćwiczenia aerobowe: codzienne przysiady, wymachy nóg do góry, położenie się na plecach a później uniesienie nóg jakby do świecy jednocześnie rozkraczjąc je (działa na schudnięcie wewnętrznych tłuszczów ud):) Polecam żel antycell dax cosmetic, pilingi w czasie kompieli, masaże szorstką gąbką oraz dietę ubogą w tłuszcze:)

Gość Ladyona
WItam was , kazdy ma jakies poroblemy , wy Macie za grube a moim problemem ktory trapi mnie od lat sa zbyt chude łydki :( oddałabym wszytsko żeby któraś z was mi troche oddała swoich :(

Gość Big łydka
Kurcze,widze,ze spora czesc z Was ma ten sam problem co ja:( mam 167 cm i waze 54 kg.Schudlam przez ostatnie pol roku 11 kg,ale moje łydki pozostaly(37 w obwodzie).Brzuszek mam plaski,pupe tez ladna i uda w porzadku,tylko te okropne lydki:( Kupilam rolki,ale boje sie,ze one tylko mi pogrubia łydki,bo nie chce tam wyrabiac sobie miesni. Ja juz calkiem stracilam nadzieje na to,ze je zgubie:( Moj chlopak w lato powiedzial mi,ze jestem big łydka:P a bylam zaledwie w rybaczkach;P

Gość Ladyona
Big łydka , 37 cm to wcale nieduzo , to mierzone w najszerszym miejscu? Ciesz sie że niemach chudzielcow takich jak ja :( ja bym byla szczesliwa jakbym miala 37

Gość Big łydka
Ladyona juz wolałabym byc chudzielcem :( 37 to w najgrubszym miejscu mierzone.Dla mnie to duzo i uwierz mi,ze tak jest.Mam ten sam problem co dziewczyny powyzej,nie moge kupic dlugich kozakow bo nie zasuna sie na lydce.Producenci je robia na bardzo szczuple nozki:(

Gość Ladyona
Big łydka a pomyśl ... o tym .... jak ja chce kupić kozaki i chce mieć opiete w lydkach to mam problem bo kazde mi odstają:( a marze o tym aby byli opięte .

Gość ej dziewczyny
Cieszcie się, że macie zdrowe nogi , bez żylaków i nie narzekajcie:)

Gość TylkoJa.
Cieszę się, że nie mam żylaków.. Ale chciałabym mieć szczuplejsze nogi.. Poćwicze i zobaczymy Ale też nie ma co zamęczać i katować się ćwiczeniami ;/

Gość aniuś.
Ja naprawdę dziękuje Bogu, za to, że mam zdrowe łydki, bez żylaków, ani żadnych problemów. Ale gdy w sklepie patrze na te śliczne spódniczkii, krótkie spodenki.. To mnie aż ściska. Płakać się chce.

Gość ada grube uda
hej mam na imie ada i mam 160 i 49 kilo.moj obwód ud wynosi 50CM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tańcze od 6lat i mam bardzo umięśnione nogi chciałambym schudnąc w nogach ze 4 CM jak mam to zrobić??