Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieckaaaaaaa

zbyt gube uda i łydki

Polecane posty

Gość monika32
zapomniałam jeszcze o czymś! noga musi być tak ułożona, żeby łydka była swobodna! masaż powinien być "z poślizgiem", czyli dobrze jest coś zastosować np. oliwkę:)

Gość w dole
mój problem polega na tymże mam bardzo umięśnione uda. ćwiczyłam, ćwiczyłam i mam...- "umięśnione uda"ble.... ale wiem ,że przesadzałam więc teraz stosuje djete bo nie ma nic jeprzego . proponuje wam system slimfigura ;):):);)tę herbatę piję od tygodnia i widać wyrażny spadek wagi a brak przyrostu masy mięśniowej .. jest świetnie :):):)

Gość dziewczynyyyy

Gość Toperq
Mięśnie da sie spalać drogie Panie:)

Ja tez mam problem z nogami........i to od zawsze ........i chociaz ostatnio bardzo schudlam to z nog tylko troszeczke....a brzucha wcale juz nie mam az zebra widac calutkie.....tylko ze ja mysle o kupnie rowerku stacjonarnego......a ten masaz rzeczywiscie pomaga??? hmmmmmmm...chyba bede musiala sprawdzic:D

Gość guess
Toperq -- a jak??????? Ja mam znowu umiesnione lydki... i strasznie tego nie lubie... niedlugo bede miala lydy jak pilkarz :O

Gość ddrazeta
Ja tez te łydki. 40 cm w obwodzie. Idzie lato, a chcialabym nosic krótkie spodenki, a jak ostatnio zalozylam- katastrofa, mówię wam. Łydki mam zatłuszczone, ale chyba ostatnio przez cwiczenia ciut się umięśniły:( Będę skakać na skakance- 500 podskoków dziennie, z rozciąganiem międzyczasie. Muszę gdzieś kupić tę folię spożywczą (ale gdzie? Nie mogę znaleźć). Jeszcze jedno ćwiczenie: podnoszenie na palcach. 50 razy,rozciąganie i tak 4x. monika32: zainteresował mnie ten pomysł. Może więcej szczegółów? Nie wiem za bardzo, jak robic ten masaż.

Gość cukierkowa lala
ja mam okrppne łydki, 37 cm. i nie mam na nich raczej tłuszczu, no może tylko troszkę. Wogóle to jestem szczupła u góry ręce, brzuch, nawet biodra i uda też w miarę, ale te łydki są okropne. A pamiętam takie super czasy jak byłam dzieckiem, miałam takie chudziutkie i drobniutkie nogi, kolana miałam takie odstające, zresztą mam do tej pory, ale łydki też miałam szczuplutkie i to baaaardzo, a teraz jest koszmar, a najgorsze że jestem nadal szczupła, tylko łydki, łydki i łydki nienawidzę ich. Dobrze chociaz że nogi są zdrowe, to jedyny ich plus.

Gość numbalaa
Siemanko mam 14 lat i bardzo nie lubie swoich ud i łydek sa masywne robilam cwiczenia i troche schudlam ale niestety uda i łydki pozostaly w dawnej postaci kto zna jakies naprawde dobre cwiczenia na uda i lydki wyprobuje ten pomysl z masowaniem lydek ale nie pokladam w tym zadurzej nadzieji PROSZE O POMOC!!!

Gość sgxdg
tez mam ten problem, jest beznadziejnie, probowalam juz prawie wszystkiego i nic .... jestem zalamana

Gość himia
JAK UTRACIC 4CM W UDACH ?!! LUDZIE HELP!!!!!

Gość karma
dziewczyny, jestem z wami. mam 1,61 wzrostu i ważę 46 kg, od pasa w górę jestem chuda jak patyk (i płaska): 61 w talii i 80 w biuście, a dół... tragedia. biodra 90, uda jeszcze ujdą (52 cm), a łydki... 38,5 cm :| nie musze chyba wspominać jak to wygląda w stosunku do reszty ciała. to juz nie jest typ gruszki - ja po prostu wygladam jak gruszka! a łydki wyglądają jak udka kurczaka. nie mogę nosic spódnic, a jeśli spodnie, to tylko rozszerzane, żadne rurki na moje łydki nie wchodzą. próbowałam już wszystkiego, jeżdżę na rowerku stacjonarnym (1-2h dziennie), skaczę na skakance, próbuje różnych ćwiczeń rozciągających i jedno wielkie NIC. najgorsze jest to, ze takie łydki mam właściwie na własne zyczenie: pare lat temu intensywnie jezdziłam konno, zainteresowanie konmi przeszlo po 2 latach (slomiany zapal), ale pamiatka w postaci WSTRĘTNYCH ŁYDEK zostanie mi chyba na zawsze :/.

Gość anecia21
a zna ktoś może odpowiednie ćwiczenia dla mnie abym mogła zgubić szybko zbędne kilogramy po ciąży? chce mieć płaski brzuch i szczupłe uda

Gość olguuuuuus
PODNOSZE ! też mam problem GRUBYCH UD!

Gość ja teztak-mam
rociaganie wiem ze pomaga ale dlugo o trwa

Gość ashtraygirl
A czy nie uwazacie,ze dosc drastyczna ale skuteczna metoda byloby glodzenie sie przez jakis czas-zagwarantuje to nie tylko ubytek tkanki tluszczowej ale i miesniowej a przeciez o to wam chodzi.pamietacie moze programy typu survivors albo naszych polskich rozbitkow po trzech miesiacach na wyspie zniklo im mnostwo tkanki miesniowej,jezeli grube lydki sa u was dziedziczne to ten sposob na pewno zadziala.TYLKO NIE WPADNIJCIE W ANOREKSJE!

Gość helllehelle
co z tego, że sie będzie głodzic. To raczej niewiele pomoze, zebra beda wystawać , cycki zanikna :o a nogi dalej grube :(

Gość quality no1
też mam grubełydki, ale też i ramiona i za chuja nie wiem czemu, w talii mam 64 , więc komicznie wygląda figura klepsydry i takie masywne kończyny na tłuszcz to trzeba skakankę

Gość helllehelle
Pomogłyby bardzo intensywne ćwiczenia siłowe z bardzo duzą liczba powtórzeń i te ćwiczenia codziennie po 2 godziny, bardzo intensywne. Do tego zero słodyczy, poza tym jeśc w miarę pryzwoicie, bez zadnych ekstremalnych diet. Jednak trochę ograniczyć kalorie. Ja tak kiedys ćwiczyłam, dawałam z siebie wszystko i pomogło :), to jest jedyny sposób :). Poza tym trzeba rozbudowac mięsnie ramion, zeby figura wyglądała proporcjonalnie.

Gość helllehelle
I ćwiczenia oczywiście kończyć stretchingiem. Taki intensywne ćwiczenia siłowe sa tylko dla wytrwałych, bo trzeba dawać z siebie wszystko. Żadnych podskoków, aerobowych ćwiczeń, bo z cycków zleci :o

Gość helllehelle
Do tego dwa razy dziennie (jak się już schudnie wystarczy raz) pod prysznicem masować szorstką gabka lub rekawicą nogi. To jest na cellulit.

Gość i_want_to_be_skinny
ja mam to samo !cala gora chuda- biut 79cm talia 59 ale w tylk juz 90 i udo49 :o:o !!od dzis przezlam na diete owsiankowa bo cwiczenia nic nie daja wrecz przeciwnie moje uda wygladja na bardziej spuchniete:o mam nadziejeze teraz organizm zacznie brac zapasy z ud i tylka bona gorze to mi juznic nie zostalo :Dpzdr

Gość CARRINAA
Mam pytanie co do skakanki i foli ...czy to naprawde dziala i jak dlugo trzeba czekac na rezultaty .

Gość a1a26af638
Ktoś tu napisał że mięśni nie spalimy? A właśnie że można je łatwo spalić. Ćwicząc rano na czczo organizm nie wykorzystuje tkanki tłuszczowej tylko mięśniową. Ją trawi i zamienia na energię. Żeby spalić tłuszcz trzeba zjeść lekki posiłek odczekać i dopiero zacząć ćwiczyć. W miarę ćwiczenia będzie spalany coraz większy procent tłuszczu.

Gość Anuśś
Mam 175cm wzorstu jak myslicie ile powinnam miec w udach?:>

Gość masywna nozka
w

Gość masywna nozka
czesc kochane dziewczyny!widze ze nie jestem sama...ja mam zawsze problem z moimi nogami.Gore mam szcupla nawet a od pasa w dol robi sie szerzej.CO za tym idzie piersi mam małe pupe wystajaca i bardzo mieciutkie uda(jak to mawia moj chlopak)ale.....o co mi chodzi.Bylam w sklepie bo zbliza sie zima i niestety nie moge dostac na siebie kozakow bo producenci szyja tylko na waskie nozki o ja biedna macie tez n\ten problem ..:-( pozdrawiam musze sprobowac ta skakanke wiem ze pomaga oraz rowerek i basen samo plywanie z deska w rekach i nogi jak do kraula.Buzka

Gość masunia
ja mam 158 i waże 49,6. mam wieeeeeeelki łydy. nie wiem co robić!!!!! tylko nie mówcie mi o ćwiczeniach bo padne. ćwicze i ćwicze i tylko mi się łydki rozrastają :-((( buuuuuuuuu....... mam tego dośććććććććć!!!!!!!!!!

Gość dsfyg
a rower stacjonarny pomaga?zastanawiam sie nad kupnem

ja mam ten sam problem co wszyscy. mam 167cm wzrostu i ważę ok. 58kg, kiedyś ważyłam 65 i jak schudłam 10kg to nic sie nie zmieniło w moich łydkach, chociaż reszta owszem. jesli chodzę w spódnicach lub sukienkach to tylko 3/4 i do tego wysokie szpilki żeby wyszczuplić wszystko. mojemu chłopakowi nic nie przeszkadza, bo chyba tego w ogole nie zauważa. chodzę w rurkach i nic nie mówi, ale wtedy też mam wysokie szpilki. najlepsze są czarne spodnie z cienkiego materiału (np. satyny) bo czarny sam w sobie optycznie wyszczupla, szpilki też podobno im wyższe tym lepsze. latem też mam problem jak wszyscy chociaż podobno jak ma się ładnie nogi opalone, ładne uda spódniczkę i jakonki to nie wpada tak w oko to, że nasze łydki są niedoskonałe w 100%. ja mam w łydce 39cm i jeśli chcę kupić kozaki na szpilce to tylko takie do połowy łydki mogę, bo dalej nie dam rady zapiąć. Gdybym chciała do kolan ty jedynie takie co inne laskie mogą sobie tam jeszcze spodnie włożyć. bardzo mnie to męczy, bo też bym chciała założyć spódniczke przed kolano do kozaków. kiedyś ćwiczyłam rano i wieczorem, innego razu jeździłam rowerem,chodziłam na siłownie, do sauny, stosowałam różne diety ale i tak nic nie pomaga. kupiłam ostatnio koktajle molke i mam zamiar przejść na diete, tylko jeszcze nie wiem jakie ćwiczenia, chociaż jak tak czytam o tej skakance to jeszcze tego nie próbowałam i może czas najwyższy. wszystkim życzę powodzenia z tymi nieszczęsnymi łydkami!!!