Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Jakiś fagas próbował się podszyć, ale ja mówię to jest prawda, i tak się czuje i trudno mi będzie wybaczyć lasce za to co mi zrobiła, wpadła jak ta ostatania głupia z jakieś wiochy. Zmykam stąd i nawet nie mówicie, że jestem tchórz, głupi nie jestem aby zaraz w psyk dostać becikowe 1.000 zł, a wy będzicie pod rządami giertycha i koczarów płodzić dzieci i wpadać, nie ma głupich. Nie ma głupich powtarzam. I na pewno mi nie opadnie, i nie będę impotenetem, bo mam wigor, a ta która mi tego życzy to musi być jakaś stara niedowartościowana kobieta która nigdy nie doznała orgazmu. Saronaya polaki zawistne!

a Ty wiesz co to orgazm bo mam wrażenie że tylko jajka oprózniałeś

Aż tipsa zeżarłam z nerwów! Kretynie jeden, szkoda słów na ciebie. Może i ci nie odpadnie, ale z tym wigorem możesz jakiegoś trypla złapać. O, to byłoby fajne.

Chleje dziś na umór, i nawet wzięlłem sobie urlop, ale ja na to sram, bo i tak niedługo wyjżdam stąd, myślicie że roboty nie znajdę, mogę nawet pracować jako hotelarz, i tak wyjdę na swoje, w polsce warunków na dzieci nie ma, i dlatego nie chce ich mieć na razie. Bawcie się dobrze pod tyrania leppera giertycha i kaczora. Polskie piekło.

Gość orfeusz1717
stry powodzonka tam w tej angli aaaaaaa tylko uwazaj zebys nie wpadł,bo potem gdzie uciekniesz..do stanów trzeba miec wizy,,,rosja przyjmuje wszystkich,,,w nigeri tez jest zycie tanie na sawnnie...stary poradzisz sobie.Legia Ojczyzna Nasza.we francji czekaja na ludziktórzy lubia wedrowac.Chec przygody

.....w życiu bowiem chodzi własnie o to , azeby człowiek stawał sie bardziej człowiekiem-o to , aby bardziej \"był\", a nie tylko wiecej \"miał\"- aby wiec poprzez wszytko, co \"ma\" co \"posiada\", umiał bardziej i pełniej byc człowiekiem- to znaczy, aby równiez umiał bardziej \"byc\" nie tylko\" z drugim\" , ale także i \"dla drugich\"..................................................wiec morał taki Ty nie jestes człowiekiem !!!!........Mutant popromienny!!!!

Gość Zołzik
Facet zadna metoda antykoncepcyjna nie jest 100%. A jesli nie wirzyłaś dziewczynie że się zabezpiecza to trzeba było wziąśc sprawy we własne rece i samemu o tym pomysleć. A ponadto seks jest dla odpowiedzialnych ludzi a nie takich małych, nieodbopiedzialnych chłopcow jak Ty!

Nie wiem tylko o co mamy być zawistni? :o O Twój wyjazd do Anglii, gdzie będziesz odwałał czarna robotę i mieszkał na kupie z taki samymi nieudacznikami jak Ty? :D Patrząc na Twoje błędy ortograficzne wnioskuję spore luki w wykształceniu, więc nie dziwię się, że życie dla Ciebie jest tu piekłem, skoro jedyna pracę jak mógłbys podjąc to sprzątanie w Biedronce 🖐️

a pozatym w temacie masz wpadlem z dziewczyna to czemu ja obwiniasz ze to ona wpadla to ty wpadles chcialo sie bawic w sex teraz cierp a nie obwiniaz ja za to co sie stalo z tego co widac po tobie to raczej cie nei sprowokowala do tego i mogles ty sie zzabezpieczyc

Gość jedz kotku do anglii
KUBUSIU 30 kochany daj poczytac swojej dziewczynie ten temat i masz ja z glowy. i nie z powodu wypowiedzi forumowiczow. Lapiesz? Napisalabym jak inni: wpadnij w tej angli z jakas koszmarna lady. Ale...dziecka szkoda. A jak bedzie uposledzone jak ty?

Gość smileyface2
Kuba jak sobie wzielles urlop i chlejesz to zajebioza po prostu!! no i kiedy do Anglii przyjezdzasz?? Na Victorie autokarem czy samolotem na ktores lotnisko?? Daj namiary, to komitet powitalny sie wysle po Ciebie, bos Ty prawdziwy Polak i nalezy Ci sie powitanie na obcej ziemi!!! hehehhe

Gość jedz kotku do anglii
aha 30 to twoje IQ. no bo nic innego nie przychodzi mi na mysl.

Gość kuba30.
nie jestem fagasem i SAYONARA jesli juz prowokatrorze :)

I na bank masz jakieś 19 lat, skończyłeś tylko dwie pierwsze klasy zawodówki, nasłuchałeś się opowieści o pieniądzach leżących w Anglii na ulicy i myślisz, że tam czekają na Ciebie z otwartymi ramionami. Hotelowy? Ludzie po studniach pracują w betoniarniach i zapieprzają fizycznie, aż im ręce do dupy wchodzą. Głupku jeden, wrócisz tu szybciej, niż myślisz. O ile wyżebrzesz na bilet powrotny.

Gość marna prowokacja
choć może nie tak marna, bo wielu się nabrało. Jaki temat na jutro ?

Gość hehhehe
o co sie tak ciskacie, przeciez to od pierwszego postu widac ze to nedzna prowokacja i nie ma co sobie nerwow strzepic.

Gość może i marna
ale takich dupków nie brakuje, sama niedawno jednego poznałam, ten sam poziom, choć facet ma 27 lat, egoizm i wielkie ego

Gość jestes jebnięty
jestes starym hujem, zal mi ciebie, naprawde, zal ze istnieja jeszcze na tym swiecie tacy idioci jak ty

Gość smileyface2
no to kiedy Kubus bedzie w Anglii , bo nie mozemy sie doczekac juz?

Gość nigdy nie bedzie w anglii
posiedzi sobie przed TV w polsce C albo i D. I co najwyzej samosiezgwalci przed zdjeciami Przybylskiej. I nie wpadnie bo i z kim? Z owcami ktore hoduje? bleeeeeeee

Gość niemila jolka
chuj do potegi tysiecznej. ma z19 lat albo mozg rozwiniety na poziomie ... przedszkolaka, bo 19-latkow az zal obrazac... jedz i zlap syfa najgorszego z mozliwych hehe :)

Gość nbcgnb
Ale prowokacja, tak akurat facet od razu wyjedzie do Anglii, bez żadnego zabezpieczenia, pracy, itp...Nie wierzcie w ta tanią bajeczkę.

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
Za wczsnie?A ta 30 w nazwie to pewnie twoj wiek frajerze???

Nie przebadłem wstręne babole, tylko nie rozumiecie, że prawdziwy facet interesuje się piłką nożną, a wiec oglaałem losowanko na ME! Potwierdza się moja opinia czytając wasze posty, że polacy to zakompleksiony zawisty kraj, jeden drugiemu wilkiem. Myślicie, że się żaraże syfem to się grubo mylicie, bo polki w angli to towar dla obszczyjmurów, czarnuchów i arabów. Tam jadę i mam to w dupie co myślcie o mnie, a na pewno fucha się znajdzie i jakoś się będzie żyło na poziomie. Przynajmniej nie będę zapitych polaków oglądał na mym osiedlu i targał wózek z babasem przed siebie. Ja mam recepte i się jej trzymam - ucieczka, możecie mnie nazywać, chujem i czym tam chcecie, ja na was sram tylko napisałem tego posta aby mężcyzni wiedzieli, jak baby potrafią łapać facetów na ślub i na ciąże, bo to jest ich znak rozpoznawalny to ich technika. Inaczaej nie potrafią. A wam współczuję w tej polsce, bo nie wiem jak można tu rodzine założyć i mieszkać się utrzymać, od 1 do 1 wygladacie i chodzicie do biedronki, a ja tego nigdy nie zniosę, dlatego się boję dziecka, bo to są koszty dla faceta ponad miarę, do tego baba sępi o kazdy złamany grosz. Może wam się kurwa podoba w polsce, bo zarbaciaie po 6 tyś ale ja nie, i się odpieprzcie od emnie.