Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Absolute****

Pomocy!!!Co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość ****Absolute****

Proszę was o radę,bo już nie wiem co mam zrobić.Pod skórą na twarzy zrobiła mi sie taka twarda kulka jakby z kości była miał to ktoś kiedyś?Na poczatku myślałam,że to zwykły pryszcz jest ,ale jak próbowałam wycisna ć to poleciała tylko woda i krew.Myślałam,ze po tym jak przemyję woda utlenioną czy spirytusem i bede smarowac maścia cynkowa to sie wysuszy,ale to nic nie pomaga.Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzyło i zaczynam się martwić.

Gość Malenstwoooo18
Fuj,ja nie wiem jak to sie nazywa,ale to ponoć okropnie boli... Wypróbuj Tormentiol,albo maść ichtiolową...

Gość aszsz
Oj, zostaw to i nie papraj się z tym. Prawdopodobnie przeziębiłaś sobie krew. Za parę dni powinno samo zniknąć.

Gość ****Absolute****
No z tym przeziębieniem krwi,to moze byc bardzo prawdopodobne bo to akurat w czasie tych mrozów,ale czyms to smarować? oprocz tormentiolu i masci ichtiolowej?A ruszac oczywiscie od tamtej pory nie ruszam,bo sie wystraszyłam.Dzieki za rady

Gość ****Absolute****
up

Nie ruszaj, zostaw jak jest i nie wychodz na dwor bez kremu na buzi, makijaz tez jest wskazany na mrozy, kolderka ochronna musi byc. :)

Gość doloreskkkaaaaa
idż do lekarza , najlepsza rada