Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

ale ja bym wolała z kimś jednym konkretnym .................;)

wołodyjowska--->Ma boleć boleć - odrobina bólu jeszcze nikomu nie zaszkodziała :P heroinka--->Atakuj jakiego forumowicz ze swojego miasta ;)

Witam witam singli:-)) plany takie ze w oiatek babskie spotkanie z przyjaciółkami :) a w sobote panienskie kuzynki:-) :D stic ...... rzeczywiscie chusteczki były potrzebne haahahahahah swietny film:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ok, to dawać mi tu sympatycznego forumowicza z rzeszowa.....;)

Gość destination
hej a mi jest dzisiaj smutno :(

ja miałam wczoraj jakies ciezkie mysli , niewiem dlaczego zasnac sie nie dało i az sie popłakałam :/ zaduzo roznych spaw mi na głowie siedzi:( a do tego dzis kolejny egzam a ja jak zwykle na kafe:P

Gość destination
aaaa :( taki jakis dolek zalapalam:( mam nadzieje ze w zyciu nic nie dzieje sie bez powodu i kiedys tam o przeszlosci zapomne!!! czasem mi sie przypomina Ktos i jest mi smutno wtedy :(

destination niema co rozpaczac tylko isc w życiu do przodu. myslenie o przeszłosci i rozdrapywanie starch ran ( co robie bardzo czesto) niczemu dobremu nie wróży. Niestety taka prawda . A teraz prosze ładny uśmiech i sie nam tutaj singelko nie smucic:P:) Wszytko bedzie dobrze:)

Gość destination
dzieki lotka :) trzymam kciuki na tym egzaminie!!! ale jakos lzy tak same mi leca... :(

ee dziewczyny 0 nie łamac się!!! Ten Wasz kryzys mnie martwi, nie wolno się dobijać :( Trzeba znaleźć sobie jakieś światełko w tunelu- przecież tak naprawdę nie jest źle popatrzcie ile ludzi ma 100 razy gorzej... SZKLANKA JEST DO POŁOWY PEŁNA :)

Gość Nikt ważny czyli ja zapomniana
Witam i ja was cieplo.widze ze humorki co osoba to inne.Hmm ja mam dzisiaj taki sobe humorek.Moglby byc lepszy.Mialam dzis maly wypadek......z paznokciem,ktorego juz nie mam i boli starsznie...(u nogi)bedzie nieciekawie, ale coz.....;)Procz tego wlasnie ogladam panow,ktorzy odgarniaja z dachu sklepow snieg-nie ma co......ciekawy widok;P

Ej no co ty detonation -czemu zaraz łzy...czasami dół no ale nie maco się łamać - najlepiej jest póść w takie miejsce gdzie sama poczujesz się dobrze...ja np idę (nie nie do Lidla) do McDonalda, jem coś nietuczącego (co prawda wszytko jest tuczące) i obserwuje ludzi. Po godzinie juz wiem że oni też mają problemy czasami gorsze ode mnie - fajnie jest też jedzic tramwajem :)

Gość destination
dzieki stic :) to moze do fryzjera sie wybiore,albo na zakupy - to mi o ile pamietam poprawia humor fajnie ze sa ludzie co jak w nas nie ma optymizmu to oni go maja :)

Nie ma jak optymizm... jedyna dobra rzecz, która mi się ostała :) Hehe :P

Gość destination
= zaraz mnie nim troche, please !!! ja z natury niby wesola,usmiechnieta, we wszystkim staram sie pozytywy widziec,ale czasem ... hmmm, lepiej nie mowic :(

Hmmm, zarazic to troche trudne :P Ale to normalne ja tez miewam wzloty i upadki nastroju, wlasnie siedze nad niemieckim i optymizm mnie opuszcza (im dłużej siedze), ale widze ze miłe towarzystwo działa korzystnie :)

...na mnie :) i nie tylko :)

detonation ----> Kurczaki jednego nie rozumiem ?? Przecież to Ty załozyłas ten temat ;) Wyganiasz nas z domów na mróz i snieg - skąd nagle taki spadek potencłału ??

Gość destination
stic -no wlasnie o tym samym teraz pomyslalam i chcialam to napisac ;) dziwne,nie?? dalej namawiam na wychodzenie z domow!!:) ja moze chwilke za dlugo siedzialam w domu i teraz mam :(

No pewnie tak - czas założyć ciepłe majtasy Babci Heli i się wybrać a to do kina a to na zakupy - np. obcy ludzie zawiązują tak znajomosci i nie do końca zoobowiązujace. Tylko my jacyś tacy dzicy jesteśmy że jak juz dwoje obcych ludzi ma się spotakć to albo seks i badźmy razem albo wypad na szczaw - nie sądzicie że niejesteśmy pod wzgledem kontaktów interpersonalnych do końca uczłowieczeni ;)

Gość niema niema
stic a na te zakupy to pewnie do lidla:P

Nie wyjde za nic, zmarzne, zresztą nie mam lidla... to miasto jest za małe :)

taaakkkk ja dzis cały dzien siedze w domu , ucze sie na egzamin który jest o 16.00 :/ :/ i juz mi sie niechce , stwierdziłam ze 3 termin tez jest wart tego by na nim byc:) tak wiec czeka mnie dzis wjscie , ale tylko na uczelnie ;( pewnie te same osoby co zawsze spotkam wiec nikogo niebedzie mozna poderwa. Ale zato wstapie do plusa:P kiedys mnie tam ochroniarz wyrwał:-) ale był jednym słowem okropny blee

Gość destination
stic-masz racje :) dzicy to malo powiedziane ;) ja o tyle dzika ze jakbym juz sie miala z kims spotkac to byleby to randka nie byla!!!wole kolegow na 'dobry' poczatek!zdecydowanie!!! hahaha no ja chyba zaraz zaloze te majtasy babci heli i sie do fryzjera wybiore;) ze slodkiej blondyneczkiw wampa sie przemienie chyba :D, moze wtedy szczescie mnie nie pozna i trafi we mnie ;)

...ochroniarz emeryt z włosami w nosie :P

Nie zmieniaj się w wampa, ja np. stronie od takich kobiet, myslac ze są juz zajete albo tak niedostepne, ze nawet spojrzec nie zechcą. To bardzo niebezpieczne... chcesz dalej singlowac??? :) :P