Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Skonczylo sie tak , ze malzenstwo zwyciezylo nad miloscia internetowa

Gość renata084
bo ono pewnie było prawdziwe, a zupełnie inaczej to wszystko wygląda jak sie ludzie spotykają na zywo :) wiem coś o tym

stic kruk jest bardziej zmienny niż kobieta i lata szybciej niż latawiec... ja nie wiem czy mój ci on, czy już innej... ale fajnie wczoraj sie wtulało do niego...;) będę miała co wspominać... ;)

reni----->a czytalas to??????Oni sie spotkali juz dokladnie nie pamietam ile razy ale chbya w Paryzu :) Ja tez cos o tym wiem..

Gość renata084
im facet jest fajniejszy on line tym wieksza z niego porażka w rzeczywistości :) to juz prawie reguła

Seti to sie skonczyla dobrze gdyz malzenstwo nie zostalo rozbite zawsze glowny bohater mogl wstapic do naszego clubu :-)

Gość renata084
nie czytałam staram sie unikac romansideł bo to dążenie za czyms wyimaginowanym zycie jest troche bardziej skąplikowane

Bialy----->byc moze, moze to byla tylko przejsciowa fascynacja

No więc ja jestem w relu chujowy jak zakalec babci Jadzi (szczególnie jak robię w nim zakupy) ale za to pozostanę zajebisty w necie :P

ale renia -------- takie ksiązki czyta się dla rozrywki i można sie przy nich bardzo fajnie bawić:)

nowej... mi brakuje... :( biedna zapracowana...

Gość renata084
jasne a pozniej bedziesz sobie szukała takiego amanta :)

bialy -------> ale wtedy jeszcze nie bylo naszego klubu , i to okreslenie chyba tez jeszcze nie bylo znane Reni------>wiem ale ja jestem uzalezniona od tego typu filmow i ksiazek:o I moze na tym polega moj problem

stic -------- jaki jestes w realu przekonam się jutro mówisz ze (...........) - więc moge się tylko miło rozczarować;) spr. skrzynkę szybciutko

Gość renata084
stic :) twoja pewność siebie jest urocza poprostu :) ja uwielbiam latać po sklepach i robić zakupy :)

stic -------- jaki jestes w realu przekonam się jutro mówisz ze jestes (...........) - więc moge się tylko miło rozczarować;) spr. skrzynkę szybciutko

Gość renata084
stic sie umowił z heroinką :D

heri&stic---->wiec czekamy na relacje z Waszego spotkania:) Ja chyba jestem troche nietypowa:o bo nie cierpie zakupow:D Zawsze po nich dopada mnie dysonans podecyzyjny:o

Co was tak nagle przytkało ?? To plotka :P

Gość renata084
z czego sie tak smiejesz?????

Seti ja tez nie cierpie zakupow i picia z kolegami bo zawsze po tym mam puste kieszenie. Alea---> Nova wroci tylko zastawi pulapke na swoja nadgorliwa kolezanke :-)

a ja kocham zakupy pod warunkiem ze sobie coś kupię jak nic nie znajdę to dóóóóóóóóóóóóóóóóóółłłłłl dlatego ostatnio kupiłam głupie kolczyki (w sumie śliczne) zeby kupićcokolwie bo ciuszka fajnego nie mogłam znaleść - moze teraz bezdie prościej jak mam te narazie 4 kilo mniej....i mam nadzieje ze bezdie jeszcze lepiej:)

Gość renata084
jasne :) pomówienie może jeszcze :)

No teraz to stoku do oltarza po jutrzejszym spotkaniu ;-) Seti przytkalo Here i Stoka bo wymieniaja sie mailami a mnie dalej nikt nie wysala ;( Mam tylko spam jak powiekszyc sobie piersi.

Gość renata084
tez lubie kupować ciuszki ale lubie znalezc cos ciekawego co mi sie spodoba nie lubie łazic za czyms konkretnym