Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Witaj Seti! Sto lat, sto lat... :D Ciekawa ale poza domem... 😭

+ taaaaaaa.....sto lat, sto lat samotnosci😭 :D Ja szczerze mowiac wole byc poza domem:D a teraz poki co jestem uziemiona , bo mam wolne az 19tnasdtego;) Aaa cos mnie w uchu zaczyna szczykac:o

= NO ładnie, topik ma rok, a 10.000 jeszcze nie ma :o Ale już my na to zapracujemy :P Seti sto lat samotności chyba jednak nie wchodzi w grę :P Bez przesady- jak się zrobi ciepło to zaczniesz wychodzić z domu i nim się obejrzysz kogoś wyrwiesz ;)

Hopi dopiero teraz zauwazylam Twoja stopke i nie moge sobie przypomniec kogo to slowa;;) czy autorem tych slow nie ejst przypadkiem Woody Allen?;) Z tym "sto lat samotnosci" to byl zart:D po prostu tak mi sie skojarzylo spiewanie = z ksiazka , ktorej jeszcze nie czytalam;)

Seti ja nie wiem, czyje to słowa, ale mi się bardzo spodobały :P Koniecznie przeczytaj sobie 100 lat samotności ;) Taka trochę odjechana książeczka :P

Pewnie tak :classic_cool: Nie wiem jak się wziąć za naukę. Z psychiką już lepiej być nie może :P wiec teraz trzeba pomyśleć o sesji :o

Hopi a moze tak wez sie za nia z samego rana!:) Dzis juz mialas jeden egz , wiec jakos trzeba odreagowac!;0

Seti nie kuś mnie tutaj. Ja szukam bata i nie mogę sobie go znaleźć :o No bo to dopiero w czwartek i piątek ;)

.........noooooo a jutro dopiero WTOREK! wiec......;) :D [oj bede sie w piekle smnazyc chyba:o]

Dopieor wtorek ;) Może i masz rację. Bo ja zawsze lubię to zostawiać na ostatnią chwile. Po co marnować sobie cenny czas na systematyczną naukę ? :D

Hopi wlasnie, wlasnie ja zawsze wszystko na ostatnia chwile zostawiam ale pozniejn troche z tego powodu cierpie bo sie nie wysypiam:o :D

Seti A co to za student co się na sesji wysypia? ;) Jak już się nie chce tracić czasu, to i na spanie go tracić nie wolno ;)

Hopi to ze mnie marny student bo ja niestety po nocach nie potrafie sie uczyc gdyz zdrowy rozsadek mi to odradza po prostu jak chce mi sie spac , to nawet jak nie zdazylam sie nauczyc , to ide spac , bo wiem , ze takie siedzenie samo w sobie nic mi nie da , jak jestem zmjeczona!:)

Seti- a ja na sesji jakoś jestem wyjątkowo wytrzymała i mogę nawet w ogóle nie spać ;) Dobrze że to tylko kilka tygodni, a potem wszystko wrac do normy ;) Ja bym nie mogła spać, jakbym wiedziała, ze się nie nauczyłam :o Dziś wyrobię chyba forumową normę za kilka dni :classic_cool: :P

Hopi ja moge spac, bo wiem , ze i itak mi nic juz nie wejdzie do mozgu, wiec wole sie wyspac i wstac wczesniej rano i sie uczyc;0 a poza tym , to zawsze zabieram sie od rana do nauki:D ale teraz mialam b. malo wszystkiego i lajtowo jak nigdy!:) a to Twoja ostatnia sesja?????

Nie trzeba ;) Nie wzięłaś pod uwagę tego, że ja mogę miec kilka wcieleń :) :classic_cool:

yyyyy wlasnie na to nie wpadlam ja np mam tylko to wiec jestem usprawiedliwiona , jakby ktos mnie, o jakies uzaleznienie od forum chcial oskarzac:P

To ja mam kilka (naście/dziesiąt) :D To tak dla zmyły, żeby mi nikt uzależnienia nie zarzucał :D Przecież postów wcale nie mam dużo ;)

Hopi no to wymien przynajmniej z 3 wcielenia a w wiekszosci to sa czarne , czy pomaranczowe?;)

Seti nie będę wymieniać bo zniknie ta cała aura tajemniczości wokół mnie. Do tej pory naliczyłam tylko 7 czarnych, i co najmniej drugie tyle pomarańczowych :D :D Tylko że nie wszystkie są jednakowo aktywne. I próbuję się kamuflować, np. piszę innym stylem, dla niepoznaki ;)

no to mnie zaskoczylas!!!!!! ja jakos zle bym sie czula majac kilka nikow:o a nie wiem dlaczego tak cos mam z psychika chbya:D:P

Ja się z tym właśnie świetnie czuję :D Wszak kobieta zmienną jest, przydaje się więc kilka wcieleń. Poza tym nie każde wcielenie wszędzie pasuje :D Lubię grać różne role :P

Ja wlasnie wole byc utozsamiana z jednym nickiem/wcieleniem ale pokazuje rozne nastroje:D;) ale dzis na \":dwa frony\" jedziemy:D:P;) A teraz tez kilku nickow uzywasz??????????:>:>;)

Tak. Cały czas jadę na kilku :D Czasem się tylko obawiam żeby ich nie pomylić :P

Wlasnie, wlasnie ja tego tez bym sie obawiala:\"P ale moze jedz na \"dwa fronty\" otworz sobie dwie , czy trzy stronki z fo9rum i na kazdej inny nick co by nie trza byla zmieniac:D aaaaaaaa humor mi sie poprawil az:classic_cool: