Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja

gdzie te single???

Polecane posty

Gość taka sobie ja
Zasadniczosc nie jest wada! Przynajmniej ja tak uwazam. Klopot w tym ze moze nie jestes wystarczajaco ludzki w tej swojej zasadniczosci:)?

Gość wthep
tak. czasem za duzo wymagam od najblizszych. wiem, ze trudno ze mna wytrzymac, wiec nawet nie szukam kolejnego zwiazku. juz lepiej niech zostanie tak jak jest

Gość ddddddddddd
ze mną moze by i wytrzymał tylko ja chyba mam zaduze wymagania mężczyźni w miom wieku i starsi juz przebrani ,zostały same lewe towary,-przynajmniej ja takich poznaje .a ciekawi, interesujacy, z ambicjami poczuciem humoru,zainteresowaniami zajęci

przychylam sie do zdania Schne ... że w czasie bycia singlem mozna sie wiele o sobie dowiedzieć i wyciągnąc pewne wnioski które moga przydac sie w przyszłym związku. W kazdym razie to dobry czas żeby sie spokojnie zastanowić nad sobą.

Gość taka sobie ja
ddddddd co do przebranych, lewych towarow...popieram:)

Gość wthep
mozna dowiedziec sie duzo o sobie - to fakt. wyciagnac wnioski - i co z tego. czlowieka sie nie zmieni. jezeli cos siedzi w mojej naturze, to wczesniej czy pozniej i tak sie uzewnetrzni.

Gość taka sobie ja
A nie sadzisz ze gdybys spotkal kobiete ktora bylaby 100% soul mate to moglbys pojsc na maly kompromis...ona ocztwiscie tez

Gość ddddddddddd
koszmarem są imprezy u znajomych ,gdzie przychodza same pary małzenstwa z dziećmi i rozmawiaja jak to planują budowe domu i tp i wiecznie sie pytaja czy poznałam kogoś.KOSZMAR

Gość wthep
kompromis - no nie wiem. przeciez jezeli ktos nie zaakceptuje mnie takiego jakim jestem, a ja nie zaakceptuje tej drugiej osoby, to bedzie niezla meczarnia.

Gość taka sobie ja
Albo jak ktoras jest w ciazy i w kolko sluchasz gdzie, kiedy i jak kopie...:)

Gość wthep
budowa domu - to tylko plany. ja tez je mam. wydaje mi sie, ze plany mozna realizowac w pojedynke. z dziecmi - to gorsza sprawa.

Gość taka sobie ja
Wthep...maly przykladzik co do kompromisu. Jestes zasadniczy, ok. Powiedzmy (nie znam cie) ze to objawia sie, np,. w tym ze nie uznajesz ze Twoja kobieta robi czegos co dla Ciebie jest kompletnaa strata czasu a dla niej wielka pasja...czy ty na prawde nie poszedlbys na kompromis

Gość taka sobie ja
I co...bedziesz siedzial sam cale zycie w tym domu?????

Gość wthep
o nie. zawsze uznawalem, ze samorealizacja jest wazna. nigdy nie ograniczalem swojej partnerki. mozna by rzec - robila na co miala ochote. problem byl raczej w tym, ze to moje przyzwyczajenia i moja zasadniczosc nie byly do zaakceptowania. pewnie usmiejesz sie rowniez, jak napisze, ze w ramach jej samorealizacji nie robilem problemu, zeby odeszla.

Gość ddddddddddd
dokładnie !mam aktualnie takie dwie w towarzystwie.uwielbiam ich ale to juz mnie przerasta .oni myśla ze ja jestem z wyboru sama.ze gdybym chciala tobym była. ALE TO NIE PRAWDA!!!!!! CO Z TEGO ZE SA ADORATORZY,dobrze rokuja itp. ale oni nie sa dla mnie nie maja tego czegoś.nie potrafie sie zmusićZASTANAWIAM SIE KIEDY PRZESTAN EBYC ZAPARASZANA NA IMPREZY BO STANE SIE MĘCZĄCA

Gość taka sobie ja
Wczesniej czy pozniej kumple sie wykrusza...zapewniam

Gość wthep
chcialbym miec kogos, ale kogos, kto mnie zaakceptuje. da mi tyle swobody, ile bede potrzebowal. ale takich osob nie ma. ;)

Gość taka sobie ja
Wthep...jedna dziewczyna przez 10 lat...Ty po prostu nie miales kiedy zobaczyc jak mogloby ci sie ulozyc z kims innym dddddd......ROZUMIEM az za dobrze:)

Gość taka sobie ja
DDdddd z ta roznica ze ja to nawet nie mam adoratorow:) hihi

Gość wthep
ale po co mialem sprawdzac jak bedzie z kims innym, skoro dobrze sie rozumielismy. tylko kiedys braklo tego czegos. i pstryk. magia zgasla.

Gość taka sobie ja
No to ja jestem oficvjalnie skolowana:) Najpierw piszesz, ze nie mogla z toba wytrzymac bo charakter masz parszywy (sory:) a teraz ze bylo dobrze az tu nagle.....

Gość wthep
nie. ona mogla wytrzymac. inne by nie wytrzymaly. a odeszla, bo braklo tego czegos. nie przez moja zasadniczosc. do niej zdolala sie juz przyzwyczaic.

Gość taka sobie ja
I nie chodzi mi o to ze miales ja zdradzac....chodzi o to ze ty juz wiesz na 100% ze nie ma takiej ktora by cie zaakceptowala...sorry...miales jedna:0 skad wiesz:)

Gość ddddddddddd
ZAUFAJ MI TACY ADORATORZY TO KOSZMAR! trzeba ich spławiac, a ja tego nie umiem,odzywaja sie ciągle zapraszaja gdzies i trzeba non-stop odmawiać najgorsze ze oni sa nawet wporzadku ze inna chcetnie by ich wziela tylko według mnie sa nieciekawi.i potem znajomi ci mowia " narzekasz ze nigdzie nie bywasz a przeciez X cie zapraszał trzeba było isc"

Gość taka sobie ja
I powiem ci tylko, ze ja zawsze mialam takich , pozal sie boze, facetow ze prawie sie modlilam zeby byli bardziej zasadniczy....zawsze ja musialam nosic spodnie w zwiazku:(

Gość wthep
niestety po tym zwiazku stalem sie bardziej zasadniczy. obawiam sie, ze nie potrafilbym kochac calym soba, z wielkimi poswieceniami. za stary na to jestem. dlatego, zeby nie robic nikomu przykrosci wole pozostac sam. chyba.

Gość taka sobie ja
Ddddd mnie ostatnio swatalo 60-letnia ciotka...z synem sasiadki...38 (!) lat...mieszka z mamusia. Pomyslalm czy juz mnie nic wiecej nie czeka:)

Gość taka sobie ja
Aha!!!!!! Wiec juz cie troszke urobilam:0 Na poczatku topiku nie chciales sie z nikim wiazac teraz juz chcesz bys sam .....chyba:)