Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja

gdzie te single???

Polecane posty

Gość taka sobie ja
Nie to nie jest smieszne...to jest tragiczne:)

Gość wthep
no chyba. wiesz, nigdy nic nie wiadomo. jak patrze na moja dobra kolezanke, ktora po tylu latach bycia sama nagle decysduje sie na malzenstwo, to i we mnie nastepuje zwatpienie. pisze chyba, bo moze kiedys przypadkiem spotkam kogos. tylko wspolczuje tej osobie.

Gość taka sobie ja
Ja tez:) hihi

Gość wthep
no a kawaler (38 lat) mieszkajacy z mamusia jest the best. na szczescie mieszkam sam.

Gość taka sobie ja
Ja tego Stasia(tak ma na ime) nawet nie widzialam....chociaz moze...kto wie...zobacze go. W koncu takie okazy to chyba na wymarciuy:)

Gość taka sobie ja
Ups, zaraz wracam...zapomnialam sie...jetsem w pracy:)

Gość wthep
gosc moze okazac sie calkiem spoko. z mama moze mieszka tylko dlatego, ze tak jest mu wygodniej. a i mamie pewnie przyjemniej, ze nie jest sama.

Gość wthep
fajna masz prace, ze mozesz sobie posiedziec na forum ;)

Gość taka sobie ja
Jestem....otoz uwierz mi drogi wthep-ie, ze na pewno nie jest fajny...Ciocia lojalnie mnie ostrzegla,z e mamusia ma go pod pantoflem:) Chociaaz to sie chyba odnosi do zon...nie wiem. Praca ok jesli nie ma ruchu, jak w niedzielne popoludnie:0 Dzis rano mialam tutaj maly sajgon:)

Gość wthep
tak. pod pantoflem trzymaja zony. znam to, bo moj brat wszedl pod jeden. ja w pracy czasem nie mam czasu kawy wypic, a co dopiero posiedziec na necie... :)

Gość wthep
a Ty juz zdecydowalas. zostaniesz singlem?

Gość taka sobie ja
Na pewno masz zupelnie inny wymiar czasu pracy niz ja:) Ja pracuje na recepcji w hotelu...12 godzinne zmiany...czasem po prostu czlowiek MUSI przez chwilke sie rozerwac:0

Gość taka sobie ja
Ja nie jestem singlem z wyboru...raczej z pecha:)

Gość wthep
fakt. moj wymiar jest zupelnie inny. jestem belfrem. wlasnie skonczylem ferie i nastawiam sie do wzmozonej aktywnosci w pracy. i nie zazdroszcze tego bezposredniego kontaktu z ludzmi. nie wiem, czy ja bym wytrzymal choc jedna zmiane

Gość taka sobie ja
A dzieci to nie ludzie?:)

Gość wthep
ale to inna kategoria ludzi. nie pyskuja, nie dochodza sie. i generalnie sa grzeczne.

Gość taka sobie ja
To ty chyba masz jakies swiete dzieci. Ja nie bylam w szkole grzeczna:0 A co do ludzi to masz racje, potrafia dac w kosc....zwlaszcza jak sie pracuje dopiero od 3 dni:)

Gość wthep
poczatki sa zawsze straszne. ja pamietam swoj pierwszy tydzien. bylo ciezko. trzeba bylo zawalczyc o swoja pozycje. a co do grzecznosci - to nie maja wyjscia, nie wiem dlaczego, ale jakos sie mnie boja. wiec wola byc grzeczne.

Gość taka sobie ja
To pewno przez ta twoja zasadniczosc:) a uczysz tylko male dzieci? I czego tak wlasciwie?

Gość wthep
prawdopodobnie masz racje. wiedza, ze mam swoje zasady i wola ich nie naginac. ucze dzieci w szkole ponadgimnazjalnej. jestem umyslem scislym, wiec ucze najpiekniejszego przedmiotu - maty :)

Gość taka sobie ja
Brrr, matematyka..Nie mam za dobrych wspomnien. ja jestem umyslem zupelnie nie scislym:) Ale zawsze imponowali mi nauczyciele matematyki, chemi i fizyki...Kto by to wszystko spamietal, wiesz te wzory i inne pierdolki..

Gość wthep
no wlasnie - kto by spamietal. przeciez ja tez nie pamietam wzorow. zawsze mozna je wyprowadzic. teraz pewnie tez rozumiesz skad u mnie ta zasadniczosc. i pewnie dochodzisz tez do wniosku, ze raczej sie jej nie zmieni

Gość milutki29
tez jestem singlem, ale nie trace nadzieji i szukam tej jedynej kobiety ktora pokocham i ona mnie pokocha. mialem wiele zwiazkow ale roznie w nich bywalo...nie mart sie , to samo przyjdzie, nic na sile. tez jestem z krakowa...piekne miasto...

Gość wthep
to moze sie poznajcie.. a czy mieszkasz z mama?

Gość taka sobie ja
Witam milutki, ja tutaj mieszkam dopiero pare tygodni ale jestem absolutnie, bezwarunkowo zakochana w Krakowie:) Wthep, ok jestes zasadniczy bo uczysz matematyki???nie!!!! Nie wierze. Przepraszm ale mi jakas rezerwacja przyszla i musze zobaczyc co to jest, zaraz wracam:)

Gość milutki29
i w krakowie jestduzo singli, na pewno kogos poznasz

Gość taka sobie ja
Moze i tak tylko w tej chwili nie mam na to warunkow:0 Jedyna istota z ktora moglabym gdzies wyjsc jest w ciazy:) Nie bardzo...