Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja

gdzie te single???

Polecane posty

Gość wthep
moja zasadniczosc bierze sie z mojego umyslu scislego. dopuszczam jedynie istnienie rzeczy potwierdzonych naukowo (z malymi wyjatkami) :)

Gość wthep
zazdroszcze Ci mieszkania w Krakowie. ja po skonczonym zwiazku tez chcialem wyjechac. tylko, ze ktos moglby to odebrac jako ucieczke. ale nie wykluczam, ze jak zbiore odpowiednia ilosc pieniazkow, to sie przeprowadze. za duzo wspolnych znajomych jest wokolo.

Gość taka sobie ja
Ehh, straszny jestes. jakbys byl kobietea to bym ci napisala,z e jestes stara panna nauczycielka bo gledzisz jak takie:) Ale nie jestes...:)

Gość taka sobie ja
Dla mnie Krakow to byla tez ucieczka....nie bede pisac o tym za duzo bo tutaj moi znajomi troche czytaja i zaraz by wiedzieli ze to ja:) A gdzie ty mieszkasz?

Gość wthep
zobaczysz. zbiore kase i wyjade. bo za duzo wspomnien. moze i gadam jak stara panna. no trudno. a mieszkam w czestochowie

Gość taka sobie ja
Zbierz i wyjedz:) W koncu czemu nie? Moze gdzie indziej bedzie Ci lepiej....chyba Cie nie urazilam ta stara panna nie to mialam na mysli....(Pan portier sie patrzy podejrzliwie dlaczego ja sie tak usmiecham i klepie w te klawisze....No przeciez ja pracuje:))

Gość bcrftwrer
mam 22 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość wthep
bywam czasem w Krakowie. mamy tam warsztaty geometryczne. piekne miasto. tylko, ze ja myslalem o przeprowadzce do czegos mniejszego.

Gość taka sobie ja
A od czego wlasciwie ten skrot wthep?

Gość taka sobie ja
To moze przdmiescia duzego miasta??? Wygoda, cisza, ceny przyzwoite...A wiec jestes zasadniczym domatorem?:)

Gość taka sobie ja
bcw..cos tamcostam. Masz czas:)

Gość wthep
w - jak winnie the - pozostaje w oryginale p - pooh jak kubus puchatek - moj ulubiony bohater. no i troche go przypominam. mis z malym rozumkiem. i zaokraglony. ;) nie urazilas mnie. nie obrazam sie takimi stwierdzeniami (choc wiem, ze niemialy mnie obrazic). a swoja droga to ciekawe, ze klepiesz w klawiature i sie smiejesz. to dobrze. smiech to zdrowie.

Gość wthep
na marginesie dodam, ze lubie jak ludzie sie smieja. sam czesto sie smieje. czsem z siebie, czsem z sytuacji. a na kazdej lekcji staram sie wplatac element satyryczny. zeby bylo smiesznie. to rozluznia atmosfere.

Gość taka sobie ja
JA sie zawsze smieje...nawet jak mam doly to sie smieje przez lzy:) A co ty porabiasz na tych warsztatach w Krakowie Kubusiu Puchatku:):)

Gość wthep
generalnie na warsztatach staram sie dobrze bawic. ludzie sciagaja z calego kraju, zeby sie czegos nauczyc. czaem nie rozumiem o czym rozmawiaja. ja przyjezdzam z mysla o spedzeniu wolnego czasu w dobrym towarzystwie. zeby pogadac, wyjsc na stare miasto. dla relaksu. wiedza - tylko przy okazji. zawsze jest pysznie. a skad przybylas do Krakowa?

Gość taka sobie ja
Generalnie to z gor:) Tzn, okolice Nowego Sacza ale ostatnie 5 lat mieszkalam w Holandii...(mam nadzieje,z e moi zmijowaci znajomi nie przeczytaja:)) Tak,z e nie mam tutaj za wielu przyjaciol, ciezko mi bylo wrocic po tylu latach...ale tak to bywa.

Gość wthep
ja czesto wyjezdzam. Krakow, Lodz, NIemcy, Wegry. wlasnie w niemczech chcialbym zamieszkac. choc wiem, ze to tylko marzenia. wiesz, moze chce byc singlem, bo kiedys kogos skrzywdzilem.

Gość wthep
wierzysz w przeznaczenie i to, ze zle uczynki powracaja ze zdwojona sila?

Gość taka sobie ja
A to ciekawe ze masz jakies skrupuly....faceci najczesciej ich nie maja, niestety... Zauwazylam ze zostalismy sami na tym forum:0 A mi sie konczy zmianka:) po 12 godzinach mam dosc:) Musze Cie pozegnac bo mam troche do roboty zanim przyjdzie moja zmienniczka. Jutro od 7 wieczorem mam nocke wiec zapraszm na forum moze troche podyskutujemy a mi czas jakos zleci. PA

Gość wthep
a jak Cie poznam, ze to Ty? Pozdrawiam. PAPA

Gość taka sobie ja
Bo bede na tym forum...taka sobie ja:)

Gość wthep
ok. bede wyczekiwal :)

Gość kaelka
To ja. taka sobie ja:) zalozycielka topiku up up

Gość kaelka
up up

Gość kasienka 78
upup