Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja

gdzie te single???

Polecane posty

Gość taka sobie ja

Hej, ja moze z tematem banalnym ale waznym....Mianowicie mam juz 2...pare lat, kilka miesiecy temu rozpadl mi sie zwiazek. Nic to pomyslalam...nie ten to inny...no i szok!!! Nie ma juz za wiele singli kiedy sie ma te latka:( A moze ja nie wiem jak szukac? W koncu mieszkam nie w malym miasteczku ale naszym, pieknym Krakowie:)

Gość taka sobie ja
nie marudze:0

Gość taka sobie ja
TMT ja juz Cie chyba " czytalam" na innym forum:)

Gość taka sobie ja
Lotka i co? wg. ciebie jest nas duzo? Singli?

Nie martw sie, jest pelno singli! Ja znam ich sporo w moim otoczeniu i sa to juz ludzie grubo po 20, a nawet blizej 30 :) Zreszta co chwile rozpadaja sie czyjes zwiazki i duzo osob w pewnej chwili jest samych.

Gość taka sobie ja
Ja sie nie martwie tylko czasem mnie doly nachodza:)

Gość taka sobie ja
Dzieki walker..:)

Ich bin der Meinung,dass das Leben sehr reich in der Schonheit der Liebe,des Spasses etc ist und wir vergessen daruber,dass es die gute und leider aber auch die schlechte Tage gibt...Wir stellen uns nur Anspruche..Vielleicht sollen wir um andere kummern und fragen,ob sie glucklich,traurig oder einsam sind...Wir brauchen eine Person mit der wir uber alles reden wollen,aber beginnen wir von uns ! Was ist mit mir los ? Frag dich !

Gość wthep
a czy bycie singlem to cos zlego? ja tam nie narzekam. nikt minie marudzi, nikomu nie musze sie tlumaczyc. to piekny sposob na zycie.

Gość taka sobie ja
Sorry, niemiecki nie moja dzialka:(

Gość taka sobie ja
Yep do chwili jak chcesz zeby ci ktos pomarudzil

Gość wthep
moze i prawda, ale w moim zyciu juz ktos kiedys marudzil. teraz to sobie odpoczywam i sam nie wiem czy chce ten odpoczynek zakonczyc.

Gość taka sobie ja
Zatesknisz, zatesknisz:):)

Chodzi mi o to,że ludzie za dużo wymagają..Aby poczuć smak życia,musisz być teraz singlem..Czy rozumiesz stan w jakim jesteś ? Czy robisz coś dla niego?(upersonifikuję go).Mechanizmy świata sa zawsze takie same,mają te same zasady..Tylko jedno ALE ..U jednych kręcą się za szybko,u innych za wolno...

Gość wthep
nie sadze. wkolo wielu znajomych. zawsze mam co robic. praca sprawia przyjemnosc. normalnie czysty relax.

trudne pytanie , bo z mojego najblizszego towarzystwa , przyjaciół to wszyscy pary:-) przebywanie z nimi powoduje ze chyba nigdy nikogo nie poznam , tymbardziej ze oostatnimi czasy imprezujemy w własnym gronie , u kogos w domu badz działce. a jak juz gdzie sie wybierzemy owszem poznam -- żonatego:-) a tacy mnie niezabardzo interesuja , bo kochanka niemam zamiaru być:-)

Gość taka sobie ja
u mnie zdecydowanie za wolno...

Gość taka sobie ja
Dokladnie Lotka:) Wthep, pogadamy za ...5....lat. Bankowo masz inny stosunek do zycia

Mysląć negatywnie,dochodzisz do coraz gorszych wniosków..To jak taka pajęczynka..Wychwić z takich chwil,jak najwięcej złotych myśli...Może to taka próba-byś zapamiętał,jak to jest być samym,byś nigdy nikogo sam nie zranił,byś pielęgnował swój przyszły związek ? To może być dobra interpretacja..

Gość wthep
yhy.. moze i masz racje. ale nie uwierzysz mam 30 na karku. myslisz, ze za 5 lat zmadrzeje?

Gość taka sobie ja
Nie wiem:) ja juz mialam takich 30-letnich pietnastolatkow:) Nie wroze ci niczego dobrego:)

Gość taka sobie ja
Ja jestem juz przygotowana...tylko moi partnerzy sa zawsze jacys tacy...nieprzygotowani:)

Gość wthep
wiesz, jako pietnastolatek to jakos ciagnelo mnie do zwiazkow. teraz po 10 latach w sumie udanego zwiazku mam dosyc.

Gość taka sobie ja
Chodzi mi 30-letni z mentalnoscia 15-latka:)

Gość ddddddddddd
singiel tez mi moda!!! durna moda przynajmniej ja tak myślę, mam 27 lat, jestem kobietą i tylko czasem jestem szczęsliwa ze jestem sama

Gość wthep
wiem o co chodzi. wydaje mi sie, ze rozumek moj jest nieco starszy niz ten 15 latka. tylko, ze ze mna chyba nikt by nie wytrzymal. strasznie zasadniczy jestem. ;)