Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaaaa

jestem najsliiczniejsza dziewczyna w moim miescie! serio mowie ale...

Polecane posty

No tak miasto 50-tys, a ta wie że jest najpiękniejsza. Co może chodziłaś z księdzem po kolędzie, by zrobić wywiad w tej sprawie?:D Na zdjęcie oczywiście nie liczcie, najwyżej jakieś skradzione:D Co za prowokacja.

Gość smutaskaaaaa
Nieprawda, jestem najpiękniejsza!! Chciałam też dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu

Gość Glam Star
buahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha dobre :)

Gość karoleks
no smutasko!!!powiedz nam cos jeszcze!!!!

Gość smutaskaaaaaa
Ale wy głupki jesteście, bo WY mi zazdrościcie!!!! Mówiłam, że mieszkam w miescie 50 tys, wiem że jestem najpiękniejsza w mieście, bo widzę doskonale!! Często chodzę na spacery z koleżankami, siedzimy se na ławce w parku, wpierdzielamy słonecznik i podrywamy przechodzących chłopaków.... niestety żaden na dłużej się nie zatrzymuje, bo jak mnie który zobaczy to go moja uroda poraża i ucieka:( W ogóle mam coraz mniej koleżanek, bo każda się przy mnie czuje jak szara myszkaaaaa co ja na to poradzę?? Takie jest życie.

Prowokacja jak nic. Nie ma tak głupich ludzi :classic_cool: chyba że w Tworkach mają internet.

a może oni nie uciekają od tego piekna?? uroda jest cecha subiektywna, a jesli tylko Tobie sie wydaje, ze z Ciebie jest takie cudo, to nalezy sie nad tym glebiej zastanowic.. i juz wiadomo czemu nie masz chlopaka i czemu tak uciekaja.. no i jeszcze wiadomo, ze nie masz wiecej niz 13 lat..

zastanów się nad tym co piszesz bo inteligencją pochwalić się nie możesz

Gość smutaskaaaaaa
Ale wy paskudni jesteście... normalna reakcja - zazdrość. Jednak bycie piękną nie jest takie łatwe, skoro spotykam się z ostracyzmem kręgu zakompleksionych frustratów. Chodzi o to, że tylko tacy cwaniacy, pewni siebie mają odwagę do mnie podejść (czy raczej mnie przelecieć tylko), Ci normalni wolą brzydsze, bo myślą, że są wierniejsze. Kilka razy spotkałam się z takimi opiniami. Mam kupę znajomych, kumpli i wyczuwam że im się podobam, ale Ci którzy proponują mi jakieś spotkanie to są dupki - znani koieciarze, a Ci normalni trzymają dystans!!

Gość to pokaz nam zdjecie ocenimy

Gość smutaskaaaaaa
niestety nie mam zdjecia, ale wszyscy mi mowia, ze z twarzy jestem podobna do hodowanego przeze mnie kaszalota o imieniu Pikus 🖐️

Chętnie cie poznam :) Potrafie być czuły i wierny... być może jestem tym jedynym którego szukasz :> ?? podaj maila lub gg to pogadamy . ODPISZ

Gość smutaskaaa
to ty podaj!

Gość looooooooo
jestes ZALOSNA A NIE PIEKNA:P

Gość smutaskaaa
no dobra, no to ja podam: kaszalot_pikus@tlen.pl Ale zaznaczam, ze musisz byc przystojny i miec dorodna kolekcje rodzyn odbytowych 🖐️